İnşallah canım,olacağı varsa muhakkak oluyor.
Ama olmayacaksa da yırtın,yine olmuyor.
O yüzden elinden geleni yapmışsın sen.
Hayırlısı olsun.
Toplu mesajlar çok çocuksu,yapma bence.
Rica ederim tatlım.
At gitsin ne olacak,bi günaydın demekten bi şey olmaz.
ben $u nickimi degistirmek istiyorum ya,
artik cok sinir bozucu
Eee platoniklerde biyere kdr cnm acı çekmekten vzgeçmek daha iyidir hayırlısı olsun..kızlar benim platoniğimden vazgeçiyorum galiba:S aklım karışık yeni aşklara yelken açmak istiyorum. biri vardı bana yazmıştı benden hoşlandığını biliyorum filan diye. kaçamak cevaplar vermiştim bezen aklımdan geçmyor değil yazsam mı bilmiyorum.
Ben olsaydım atmazdım ondan beklerdim, zaten bizler hep ilk adımı attıgımız için platonık oluyor yaa kaçan kovalanır misali cnmkızlar sizden bir yardım istiyorum ne yapsam karar veremedim sürekli fikir değiştiriyorum çünkü.
telefon numaramı aldığından bu yana o bana 2 defa msj attı.
ben de sms yapacağım sizce günaydın msjı atsam mı ama sadece ona değil de sanki herkese atıyor gibi nasıl olur ?
konuşmuyoruz bu aralar o yüzden kararsız kaldım atsam mı atmasam mı ?
Aynen senin nick koluna aşkının dövmesini yaptırmış gibi olmuş cnmben $u nickimi degistirmek istiyorum ya,
artik cok sinir bozucu
canım yazdm cevap vermedi moralim çok bozukkk(
sabah değilde öğlende olabilir merhaba naber diyebilirsinnn
Ben olsaydım atmazdım ondan beklerdim, zaten bizler hep ilk adımı attıgımız için platonık oluyor yaa kaçan kovalanır misali cnm
Canım yazma yazma bak ben tecrübeliyim bende platonıgımde zamanında hep ben hep ben ilk adımları attım ne oldu hüsran, boşver birdaha yazma sakın öyle mutsuz olucagına böyle ol geçerr..
tamamdır canım önerin için teşekkürler
Rica ederim cnmtamamdır canım önerin için teşekkürler
Ayy cnm ya ben tersi sandım ilk adımı o attıysa ve iki defa attıysa ee sende at cnm ben tam tersi sandım ksura bakma, kafa bulanık benim ehihaklısın canım. o iki defa attı ben hiç atmadım acaba atsam mı demiştim ama sğaol önerin için
Faceni dondurmaaa, o ekliyse onu silll cnm..yapıcağımı yaptım zaten. bundan sonra ne ararım ne yazarım hatta facemi donduracam:S( bu derece mutsuzum yaniiiiii (
canım silcekse o silsin nie ben silim ki:)
Rica ederim cnm
Ayy cnm ya ben tersi sandım ilk adımı o attıysa ve iki defa attıysa ee sende at cnm ben tam tersi sandım ksura bakma, kafa bulanık benim ehi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?