platonik aşk....

lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin ve kırıcı olmanıza gerek yok
engellemesini saçma buldum ve paylaşmak istedim
beni sevmiyor olabilir ama arkadaş bile değilken engellemesi gereksizdi

Aslinda gereksiz olan arkadas dahi olmadiginiz bir adami eklemeniz. Daha da gereksiz olansa arkadas dahi olmadiginiz tanimadiginiz bi adama hislerinizi ask olarak tanimlamaniz bence.
Bu tip platonik sevgiler en gec lisede biter genelde.

ondan hoşlanmıştım beni engelleyene kadar onun olduğu ortamlardan kaçmaktaki maksadım ona sinir oluyordum ve yaptığı davranıştan dolayı onu görmek istemiyordum neyse çok saçma bir şey

Bak hoslanabilirsin asik olabilirsin senin duygularindir bi sey diyemem ama bunu farkettirmemenin de yollari var. Erkeklere cok fazla hissettirmeyeceksin ki kendilerini bulunmaz hint kumasi sanmasinlar.

Artik onune bakacaksin , hic bi sekilde onunla gorusmeye ya da konusmaya calisma. Belki bi gun hatasini anlayip geri de gelebilir ama gelmeyebilir de.

Benzer bir seyi arkadasim da yasadi. İsyerinde bakisarak ask yasadigini sandi. Hoslandigi adamin cekingen olduguna inandirdi kendini ama sonucta bosuna bir sene umutlanarak gecirdi.
Bir insan birine karsi bir ilgi duyarsa bunu belli eder zaten.
Kendinizi daha fazla kandirmayin bence onunuze bakin.
doğru söylüyorsunuz zaten engelleme olayından sonra ondan hoşlandığım için kendime kızdım ve evet dedğinz gibi önüme bakıyorum

Bak hoslanabilirsin asik olabilirsin senin duygularindir bi sey diyemem ama bunu farkettirmemenin de yollari var. Erkeklere cok fazla hissettirmeyeceksin ki kendilerini bulunmaz hint kumasi sanmasinlar.

Artik onune bakacaksin , hic bi sekilde onunla gorusmeye ya da konusmaya calisma. Belki bi gun hatasini anlayip geri de gelebilir ama gelmeyebilir de.
yani belli etmemek için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama beni engellemesi kendimi sapıkmış hissini uyandırdı ki hiç öyle bir harekkette bulunmadım sosyal medyada ne mesaj attım ne de arkadaşlık isteği yolladım taciz etmedim yani

Aslinda gereksiz olan arkadas dahi olmadiginiz bir adami eklemeniz. Daha da gereksiz olansa arkadas dahi olmadiginiz tanimadiginiz bi adama hislerinizi ask olarak tanimlamaniz bence.
galiba yanlış anladınız ben tanıyorum aynı ortamda çalışıyoruz ama facebookta arkdaş değiliz

yani belli etmemek için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama beni engellemesi kendimi sapıkmış hissini uyandırdı ki hiç öyle bir harekkette bulunmadım sosyal medyada ne mesaj attım ne de arkadaşlık isteği yolladım taciz etmedim yani

Belki adam dengesiz diye seni engelledi, belki ilgi cekmeye calisiyor diye engelledi , belki seni istemiyor diye engelledi vs vs . Yuz tane sebep bulabilirsin ama bunlarin hic biri seni ilgilendirmiyor.

SONUC: engellendin. Uzak durman gerekirken hala sebebini ariyorsun.

aşık olmak için tanımak mı gerekir bir bakış bir gülüş bile yetebilir....

Belki adam dengesiz diye seni engelledi, belki ilgi cekmeye calisiyor diye engelledi , belki seni istemiyor diye engelledi vs vs . Yuz tane sebep bulabilirsin ama bunlarin hic biri seni ilgilendirmiyor.

SONUC: engellendin. Uzak durman gerekirken hala sebebini ariyorsun.
haklısınız engellendim sebep bulmak boşa kürek çekmekten ileriye gitmiyor

haklısınız engellendim sebep bulmak boşa kürek çekmekten ileriye gitmiyor

Boyle devam edersen daha cok uzulursun , yipranirsin. Ask sandigin sey aciya donusur farkinda degilsin. Kendine bi film ac, mumkun oldugunca da az dusun onu. Giderek azaliyor duygular. Takinti haline getirdigin an bittin.

1-Aynı iş yerindeyiz daha fazla kapılmayım die engelledi.
2- bu tatz şeyler hoş karşılanmıosa iş yerinde biri eklemişsin hayırdır filan dedi uyarı aldı engelledi.
3- çapkın bir çocuk ve sevgilisi engellemesini istedi.
Bence 3. En mantıklısı

Boyle devam edersen daha cok uzulursun , yipranirsin. Ask sandigin sey aciya donusur farkinda degilsin. Kendine bi film ac, mumkun oldugunca da az dusun onu. Giderek azaliyor duygular. Takinti haline getirdigin an bittin.
doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Sacmaymis cidden.
Demek ki anlamis hislerinizi ve kendince.onlem almis.
Bosverin ve onunuze bakin. Hoslanan insan adim atar cekinmez.
evet çok saçma zaten benden hoşlansın falanda demiyorum yaptığı hareketi saçma buldum önceden arkadaş önerilerimde çıkıyordu sonra birden çıkmayınca şüphendim hep önerilerde ilk sıralardaydı neyse artık aklında ne geçmişse bilmiyorum ondan hoşlandığımı bilmesin bana yeter

1-Aynı iş yerindeyiz daha fazla kapılmayım die engelledi.
2- bu tatz şeyler hoş karşılanmıosa iş yerinde biri eklemişsin hayırdır filan dedi uyarı aldı engelledi.
3- çapkın bir çocuk ve sevgilisi engellemesini istedi.
Bence 3. En mantıklısı
evet ayran gönüllü olduğunu duydum ve fevri bir karakteri var

Sizi engeledikten aonra size karsi yaklasimi nasil selam veriyormu sohbet ediyormu
beni engelledikten sonra bana karşı tavırları negatif ve sertti beni görünce suratının asıldığını hissediyordum yani beni sevmediğini anlıyordum geçtiğimiz günlerde bana ismimle ilk defa beni çağırıp nasılsın dedi bende şaşırdım cevap verdim biraz konuştuk işle ilgili hiçbir şey olmamış gibi sonraki gün bana yine selam vermedi garip insanmış meğer

Back
X