• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

platonik aşk....

Adam sizin ilginizden rahatsız olmuş. Sürekli profilini incelediğinizi düşünmüş ve sizi engellellemiş. Bu cevaplarıgörmek duymak mı istemiyorsunuz anlamadım ama herşey kabak gibi ortada.
benim bunaltacak ilgim nasıl olabilir adamı doğru düzgün görmüyorum belli edecek ilgim yoktu ki konuşmuyoruz bile duygularımı kendi içimde yaşadım diyorum siz galiba başı okumadınız bir daha okumanızı tavsiye ederim facebook profili incelediğimi düşünse ne olacak zaten arkadaş değiliz hiçbirşeyi gözükmüyor ki herşeyi kapalı anladınız mı efenim....

Hernekadar belli etmemeye çalıştım desenizde sanırım sizin ona karşı olan hislerinizi birşekilde anlamış ve umut vermemek için baştan engellemiş

Yani bende birinin bana karşı ilgisini hissetsem ve olmayacak birşeyse baştan ümit vermem umut bağlamasin diye

Yani bende birinin bana karşı ilgisini hissetsem ve olmayacak birşeyse baştan ümit vermem umut bağlamasin diye
bu şekilde engellemesi komik oldu liseli değiliz kaç yaşında adamlarız çocuk gibi engellemesi gözümden düşmesine sebep oldu normal iş arkadaşı olabilirdik şimdi karşılaşıyoruz ama selam vermyoruz ve ortak arkadaşlarımız var yeri geldiğinde aynı masaya oturuyoruz çok abes duruyor sevgili olmak zorunda değildik hislerimi kendim içimde yaşar sonra beni sevemeyeceğini anlayınca ondan vazgeçerdim hep onu sevecek değilim ya

Belkide ortak arkadaşlarınızdan biri bişey söylemiştir yada profilinde görmek istemediğiniz birşey vardır ondan engellemisdir tam bilemiyorum ama nacizene tavsiyem bir kişiye takılıp kalmayın hayat sürprizlerle dolu karşınıza kimler çıkacak bilemezsiniz bir insanın mükemmel olması önemli değil sizin uyumunuz mükemmel mi o önemli olan.Bence siz hiçbirşey olmamış gibi davranın zamanla anlarsınız niye böyle yaptığını belki de sevgilisi vardır

Belkide ortak arkadaşlarınızdan biri bişey söylemiştir yada profilinde görmek istemediğiniz birşey vardır ondan engellemisdir tam bilemiyorum ama nacizene tavsiyem bir kişiye takılıp kalmayın hayat sürprizlerle dolu karşınıza kimler çıkacak bilemezsiniz bir insanın mükemmel olması önemli değil sizin uyumunuz mükemmel mi o önemli olan.Bence siz hiçbirşey olmamış gibi davranın zamanla anlarsınız niye böyle yaptığını belki de sevgilisi vardır
bilmiyorum artık benim için önemli değil ...........

benim bunaltacak ilgim nasıl olabilir adamı doğru düzgün görmüyorum belli edecek ilgim yoktu ki konuşmuyoruz bile duygularımı kendi içimde yaşadım diyorum siz galiba başı okumadınız bir daha okumanızı tavsiye ederim facebook profili incelediğimi düşünse ne olacak zaten arkadaş değiliz hiçbirşeyi gözükmüyor ki herşeyi kapalı anladınız mı efenim....
Okuduğumu anlayabiliyorum hanımefendi merak etmeyin ama siz anlatılanı anlamak istemiyorsunuz galiba. Sizin öyle tir tir titremelerinizden, heyecanlanmanızdan kaçamak bakışlarınızdan falan illaki anlamıştır. Siz anlamadığını ısrarala söylüyorsunuz ama öyle değil işte. Adam üstüne birde sizi engellemiş. Neyse ben konunuzdan çekiliyorum zira sizin duymak istediklerinizi söyleyemeyeceğim.

Okuduğumu anlayabiliyorum hanımefendi merak etmeyin ama siz anlatılanı anlamak istemiyorsunuz galiba. Sizin öyle tir tir titremelerinizden, heyecanlanmanızdan kaçamak bakışlarınızdan falan illaki anlamıştır. Siz anlamadığını ısrarala söylüyorsunuz ama öyle değil işte. Adam üstüne birde sizi engellemiş. Neyse ben konunuzdan çekiliyorum zira sizin duymak istediklerinizi söyleyemeyeceğim.

Kizimizda anlama kitligi var arkdasim. Bosuna yorma kendini.
Bos.

Neyi duymak istemiyormuşum ben zaten beni engellediğini benden hoşlanmadığını biliyorum bynu sizden öğrenecek değilim tir tir titreme heeee azer bülbül gibi titredim oda anladı ben orda ondan çekindiğimi istemeden de insan heyecanlanınca eli titrer ya öyle bir şey

neyse arkadaşlar bu konunun burda kapanmasını istiyorum çok saçma bir konu oldukça farklı yerlere çekildi açtığıma da pişman oldum çok alakasızca yorumlar var vaktimi burda boşa harcamak istemiyorum nacizane fikrim sizde insanları tanımadan bilip bilmemeden yorumlar yazmayın saygı çerçevesinde peşin hükümler öne sürmeden yorumlarınızı yazmanızdır hadi herkese eyvallah konunun takibinden kendimde çıkıyorum yazmayacağım hiçbirşey

@Sephoraa

Demiskine

1. Tanımadığınız birini sevemezseniz. Sadece yakışıklı, uzun boylu diye bir insana aşık olunmaz. Adam yakışıklı diye hoşlanmışsınız sadece etrafındaki diğer kadınlar gibi.

BS...Bal gibi de seversiniz... once tutku olusur, zamanla beyninizden silemediginzi bir aliskanliga... Uzun boylu yakisikli olmasi, ten rengi, kokusu, mimikleri... her sey ama her sey DNA uyumu meselesi.

2. Platonik aşk diye bir şey yoktur. Aşk karşılıklı bir duygudur. Platonik aşk denilen şey sadece takıntıdır. Hoşlanma olarak başlar, takıntıya dönüşür. Hemen vazgeçmezseniz hayatınızı etkiler.

Dogru, ama platonik- karsiliksiz farketmez, beyin oxytoxin OD yapar asik olunca. Madde istismarindan farki yoktur.

3. Adam sizden rahatsız olmuş belli ki. Gözlerini kaçırmış, iletişime geçmemiş. Hoşlanan bir erkek mutlaka bir yolunu bulup iletişim kurar. Rahatsız olan erkek bakışlarını kaçırır uzak durur. Kadınsal davranışları erkeklere uyarlarsanız her zaman yanlış anlarsınız karşınızdaki erkeklerin tepkilerini.

Reelde karsilasma ve sorma imkani var, o yuzden sanalda yaptigi bir seyin sebebi reelde hissettigiyle ayni olmayailir. Konu sahibinin teyit etmesi gerekir.

4. Belki sevgilisi var, nişanlı, evli vs. O yüzden engellemiş olabilir facebooktan. Belli ki ilgilenmiyor sizinle.

Onu biz bilemeyiz, konu sahibi arastirmali.

neyse arkadaşlar bu konunun burda kapanmasını istiyorum çok saçma bir konu oldukça farklı yerlere çekildi açtığıma da pişman oldum çok alakasızca yorumlar var vaktimi burda boşa harcamak istemiyorum nacizane fikrim sizde insanları tanımadan bilip bilmemeden yorumlar yazmayın saygı çerçevesinde peşin hükümler öne sürmeden yorumlarınızı yazmanızdır hadi herkese eyvallah konunun takibinden kendimde çıkıyorum yazmayacağım hiçbirşey

Konu sahibi siz bakmayin onlarin cogu bu duyguyu yasayamadiklari icin sizi kiskaniyorlar.

Niye kapttiriyorsunuz konuyu? Devam!

ben bana aşık benden hoşlanıyor bana deli divane oluyor gibi bir şey demedim vurguladığım nokta arkadaşı olmadığım halde beni engellemesiydi ve bu bana saçma geldi ve ona sarkıntılık yapacak tacizde bulunacak hiçbir harekette bulunmadım ayrıca beni sevmediğini düşünüyorum zaten beni sevmek zorunda da değil ama ben sonuçta hoşlandım ve sevdim ve bu normal bir şey.......

Belki sizden hoslanmaya basladi, kendine sahip olmaya calisiyor.

Bu isler boyle gelisir bakmayin KK uyelerinin tesr yanitlarina.

Konu sahibi siz bakmayin onlarin cogu bu duyguyu yasayamadiklari icin sizi kiskaniyorlar.
Serbest çağrışım.
nagihan-kiskaniyorsun-kizim.jpg

Back
X