• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

platonik aşk....

99
sevgilisi varsa bile bende yapmadığını düşünüyorum zaten dedğiniz gibi arkadaş listesinde bile yokum yüzde 99 o beni engelledi
Ben de öyle düşünüyorum ki bazı arkadaşlar saçmalamışlar sevgilisi yapmıştır bilmem ne diye onlara cevabendi yorumum.Bazı arkadaşlarımız da ego tatmini yapmış sizin üzerinizden anlayacağınız boşverin bu adamı da engellemiş kendi bilir.

Seni sevmeyeni sevme ben öyle yapıyorum eşimi bile bıraktım beni sevmediğini hissettirdi bana bıraktım sevdiğim halde sana değer vermeyene yol ver görmezden gel
sizin durumunuza üzüldüm inşallah eşinizin size karşı davranışları değişir ve size değer verir eşiniz geçici bir süre kendini yalnız hissetmek istyor olabilir hemen umtsuzluğa kapılmayın insannlar değişkendir evlilik kolay kurulmuyor.
benim durumum bana komik ve saçma geldi engelleme nedir ya bazı arkadaşlar seni sevmiyor neyi anlamıyorsun tarzında yorumlar yazmışlar aynı iş ortamında çalışıyoruz sevgili olmak zorunda değildik en azından normal iş arkadaşı olabilirdik engelleme ve nefret nedir peşinden de koşmadım zaten onu umursamıyorum o şahıs artık kendi çapında eğlensin

Son düzenleme:
sizin durumunuza üzüldüm inşallah eşinizin size karşı davranışları değişir ve size değer verir eşiniz geçici bir süre kendini yalnız hissetmek istyor olabilir hemen umtsuzluğa kapılmayın insannlar değişkendir evlilik kolay kurulmuyor.
benim durumum bana komik ve saçma geldi engelleme nedir ya bazı arkadaşlar seni sevmiyor neyi anlamıyorsun tarzında yorumlar yazmışlar aynı iş ortamında çalışıyoruz sevgili olmak zorunda değildik en azından normal iş arkadaşı olabilirdik engelleme ve nefret nedir peşinden de koşmadım zaten onu umursamıyorum o şahıs artık kendi çapında eğlensin
Doğru kendini ne sandıysa boşver.değişmesini inan çok isterdim dediğin gibi gerçekten onun da benim gibi yuvasını umursamış olsaydı zaten biz bu halde olmazdık evliliğin kolay kurulmadığını bir tek kafınlar biliyor erkeklerin pek umrunda olmuyo demek ki neyse bizim durumumuz imkansız artık nerdeyse mahkemeliğiz yakında tamamen ayrılacağız günlerimiz sayılı ben boşandıktan sonra da dünyayı ayağı serse dönmem zaten o zamana kadar nerdeydi.yaralarımı iyileştirmek istiyorum tuz basmasın yeter artık

Selam vermediğin için engellemiş olabilir.. Senin hoşlandığını anlamış ve kendini bi halt zannettiği için de engellemiş olabilir.. Aldırış etme yoluna bak bence..

Bu yapilabilicek en acik secik ve net seydir. " istenmiyorsunuz".
Ve onunda size " bakamamasi" biseyler var anlamina gelmez.
Misal bugun is yerinde yine ayni guvenlikciyi gordum. Yine o pedofil bakisli guvenlikciyi. Adam sagdaysa ben sola bakarim, aradada goz goze geliriz maalesef ve maalesef. Uff nefret ederim. Cunku bakislari yiyor insani. Bazen acaba benmi yanlis dusunuyorum diyorum, insancil davranmaya calisiyorum. Yok yine o pis pis bakislar. Belki o " arada sirada goz goze geliyor ama bakamiyor" izlenimi yaratmistir mesela. Bugun bi is arkdasima dedim, oda tek sen degilsin bunu diyen dedi. 7, 8 kizdan ayni bu dedigini duydum dedi.

Adamın kız arkadaşı var muhtemelen ve adam bakışlarınızdan rahatsız oldu
yahu herkes adamı taciz etmişssin gibi bakmışsın senden rahatsız olmuş diyor
ben sapık mıyım arkadaş nasıl yorum bu
ben hoşlandığım kişinin gözünün içine bakamam anlamasın diye elimden geleni yaparım
diyelim ufacık masum bir bakışı görmüş(bu arada aynı işortamı konuşurken insanlar yüzyüze konuşur) aaa bu kız bana kesin aşık facebbokta arkadaşım değilim ama yine engelleyim mi diyecek ?????????????*

Son düzenleme:
Bu yapilabilicek en acik secik ve net seydir. " istenmiyorsunuz".
Ve onunda size " bakamamasi" biseyler var anlamina gelmez.
Misal bugun is yerinde yine ayni guvenlikciyi gordum. Yine o pedofil bakisli guvenlikciyi. Adam sagdaysa ben sola bakarim, aradada goz goze geliriz maalesef ve maalesef. Uff nefret ederim. Cunku bakislari yiyor insani. Bazen acaba benmi yanlis dusunuyorum diyorum, insancil davranmaya calisiyorum. Yok yine o pis pis bakislar. Belki o " arada sirada goz goze geliyor ama bakamiyor" izlenimi yaratmistir mesela. Bugun bi is arkdasima dedim, oda tek sen degilsin bunu diyen dedi. 7, 8 kizdan ayni bu dedigini duydum dedi.
ne saçma bir yorum pedofil bakışlı güvenlikçi benim konu ne alaka tövbe tövbe...........

Selam vermediğin için engellemiş olabilir.. Senin hoşlandığını anlamış ve kendini bi halt zannettiği için de engellemiş olabilir.. Aldırış etme yoluna bak bence..
ya zaten azcık muhabbetimiz iş yemeğinde oldu iş arkadaşı gibi diyelim ondan önce merdivende, bahçede karşılaşsak selam zaten vermezdik hiç muhabbetimiz olmadı çünkü zaten gün içinde ya sabah yada akşam iş çıkışında bir kaç saniye görsem görürüm yada hiç görmem aynı binadayız ama farklı katlarda birimlerde çalışıyoruz yani biribirimizi çok nadiren görüyoruz o iş yemeğinden sonra kapının önündeydi ve ben selam versem mi bilemedim ama selam vermeden yürüdüm geçtim o olaydan sonra engellendiğimi gördüm yani olayın gidişatı böyle
arkadaşlar hemen gelin güvey olma seni istemiyor neyi anlamıyorsun diyecekler olayı bilip bilmeden konuşuyorlar olayın gidişatı böyle sadece

yahu herkes adamı taciz etmişssin gibi bakmışsın senden rahatsız olmuş diyor
ben sapık mıyım arkadaş nasıl yorum bu
ben hoşlandığım kişinin gözünün içine bakamam anlamasın diye elimden geleni yaparım
diyelim ufacık masum bir bakışı görmüş(bu arada aynı işortamı konuşurken insanlar yüzyüze konuşur) aaa bu kız bana kesin aşık facebbokta arkadaşım değilim ama yine engelleyim mi diyecek ?????????????*
beyefendinin yaşadığını herkes yaşamıştır biçok kişi bu şekilde birilerini engellemiştir kendi yaşadıklarımızdan yola çıkarak yorum yapıyoruz

beyefendinin yaşadığını herkes yaşamıştır biçok kişi bu şekilde birilerini engellemiştir kendi yaşadıklarımızdan yola çıkarak yorum yapıyoruz
kendi yaşadığın durum ne ayrıca benimki ile ne alaka ???????????
beni tanıyor musunuz???????? bakışlarımın rahatsız olduğu konusunda nasıl kanaate vardınız ayrıca bu kadar keskin nasıl konuşabiliyorsunuz hadi şöyle desen anlarım adama bakışların nasıldı rahatsızlık edici düzeyde miydi gözünü alamıyor muydun tarzında olabilirdi ama direk kesin yargı bakışlarınızdan rahatsız olmuştur alla alla vay arkadaş bu önyargı nedir ben bunu anlayamıyorumm

kendi yaşadığın durum ne ayrıca benimki ile ne alaka ???????????
beni tanıyor musunuz???????? bakışlarımın rahatsız olduğu konusunda nasıl kanaate vardınız ayrıca bu kadar keskin nasıl konuşabiliyorsunuz hadi şöyle desen anlarım adama bakışların nasıldı rahatsızlık edici düzeyde miydi gözünü alamıyor muydun tarzında olabilirdi ama direk kesin yargı bakışlarınızdan rahatsız olmuştur alla alla vay arkadaş bu önyargı nedir ben bunu anlayamıyorumm
bence sakin olun sizi biz engellemedik :)

bence sizde yorum yazarken azcık düşünerek yazın mantık çerçevesinde :) ezbere konuşmayın..........
ezbere konuşmadım yorum istiyosunuz yapıyoruz polemiğe çevirecek kadar agresifleştiğinizi gördüm :) umarım engelleriniz kalkar :))

ezbere konuşmadım yorum istiyosunuz yapıyoruz polemiğe çevirecek kadar agresifleştiğinizi gördüm :) umarım engelleriniz kalkar :))
yorum yapmayın demedim dikkatinizi çekerim mantık çerçevesinde yazmanız gerektiğini vurguladım çünkü gelen yorumlar o kadar saçma ki kesin hükümler öne sürerek olayı başka taraflara çevrildi bambaşka olaya büründü olay her nedense benim sözde sapık bakışlarıma değinildi
açıkçası buraya yazdığıma da pişmanım saygılar.......

Adam sizin ilginizden rahatsız olmuş. Sürekli profilini incelediğinizi düşünmüş ve sizi engellellemiş. Bu cevaplarıgörmek duymak mı istemiyorsunuz anlamadım ama herşey kabak gibi ortada.

Back
X