benim bunaltacak ilgim nasıl olabilir adamı doğru düzgün görmüyorum belli edecek ilgim yoktu ki konuşmuyoruz bile duygularımı kendi içimde yaşadım diyorum siz galiba başı okumadınız bir daha okumanızı tavsiye ederim facebook profili incelediğimi düşünse ne olacak zaten arkadaş değiliz hiçbirşeyi gözükmüyor ki herşeyi kapalı anladınız mı efenim....Adam sizin ilginizden rahatsız olmuş. Sürekli profilini incelediğinizi düşünmüş ve sizi engellellemiş. Bu cevaplarıgörmek duymak mı istemiyorsunuz anlamadım ama herşey kabak gibi ortada.
Aptalmisin sen? Ciddi ciddi soruyorum. Aptalmisin? Git bi daha oku.ne saçma bir yorum pedofil bakışlı güvenlikçi benim konu ne alaka tövbe tövbe...........
Yorumuna dikkat et üslubunla kendini belli ettinAptalmisin sen? Ciddi ciddi soruyorum. Aptalmisin? Git bi daha oku.
olabilir mantıklı açıklama kimse kimseyi sevmek zorunda değil zatenHernekadar belli etmemeye çalıştım desenizde sanırım sizin ona karşı olan hislerinizi birşekilde anlamış ve umut vermemek için baştan engellemiş
bu şekilde engellemesi komik oldu liseli değiliz kaç yaşında adamlarız çocuk gibi engellemesi gözümden düşmesine sebep oldu normal iş arkadaşı olabilirdik şimdi karşılaşıyoruz ama selam vermyoruz ve ortak arkadaşlarımız var yeri geldiğinde aynı masaya oturuyoruz çok abes duruyor sevgili olmak zorunda değildik hislerimi kendim içimde yaşar sonra beni sevemeyeceğini anlayınca ondan vazgeçerdim hep onu sevecek değilim yaYani bende birinin bana karşı ilgisini hissetsem ve olmayacak birşeyse baştan ümit vermem umut bağlamasin diye
bilmiyorum artık benim için önemli değil ...........Belkide ortak arkadaşlarınızdan biri bişey söylemiştir yada profilinde görmek istemediğiniz birşey vardır ondan engellemisdir tam bilemiyorum ama nacizene tavsiyem bir kişiye takılıp kalmayın hayat sürprizlerle dolu karşınıza kimler çıkacak bilemezsiniz bir insanın mükemmel olması önemli değil sizin uyumunuz mükemmel mi o önemli olan.Bence siz hiçbirşey olmamış gibi davranın zamanla anlarsınız niye böyle yaptığını belki de sevgilisi vardır
Vallami? Yemin et? Baslatan sendin hatirlatirim. Uf ugrasmiycam. Kib. Ergenliktn cik saf, adam senden kose bucak kaciyor hala seviyormu diyor. Pff.Yorumuna dikkat et üslubunla kendini belli ettin
Okuduğumu anlayabiliyorum hanımefendi merak etmeyin ama siz anlatılanı anlamak istemiyorsunuz galiba. Sizin öyle tir tir titremelerinizden, heyecanlanmanızdan kaçamak bakışlarınızdan falan illaki anlamıştır. Siz anlamadığını ısrarala söylüyorsunuz ama öyle değil işte. Adam üstüne birde sizi engellemiş. Neyse ben konunuzdan çekiliyorum zira sizin duymak istediklerinizi söyleyemeyeceğim.benim bunaltacak ilgim nasıl olabilir adamı doğru düzgün görmüyorum belli edecek ilgim yoktu ki konuşmuyoruz bile duygularımı kendi içimde yaşadım diyorum siz galiba başı okumadınız bir daha okumanızı tavsiye ederim facebook profili incelediğimi düşünse ne olacak zaten arkadaş değiliz hiçbirşeyi gözükmüyor ki herşeyi kapalı anladınız mı efenim....
Okuduğumu anlayabiliyorum hanımefendi merak etmeyin ama siz anlatılanı anlamak istemiyorsunuz galiba. Sizin öyle tir tir titremelerinizden, heyecanlanmanızdan kaçamak bakışlarınızdan falan illaki anlamıştır. Siz anlamadığını ısrarala söylüyorsunuz ama öyle değil işte. Adam üstüne birde sizi engellemiş. Neyse ben konunuzdan çekiliyorum zira sizin duymak istediklerinizi söyleyemeyeceğim.
Neyi duymak istemiyormuşum ben zaten beni engellediğini benden hoşlanmadığını biliyorum bynu sizden öğrenecek değilim tir tir titreme heeee azer bülbül gibi titredim oda anladı ben orda ondan çekindiğimi istemeden de insan heyecanlanınca eli titrer ya öyle bir şeyOkuduğumu anlayabiliyorum hanımefendi merak etmeyin ama siz anlatılanı anlamak istemiyorsunuz galiba. Sizin öyle tir tir titremelerinizden, heyecanlanmanızdan kaçamak bakışlarınızdan falan illaki anlamıştır. Siz anlamadığını ısrarala söylüyorsunuz ama öyle değil işte. Adam üstüne birde sizi engellemiş. Neyse ben konunuzdan çekiliyorum zira sizin duymak istediklerinizi söyleyemeyeceğim.
Belki Türkçe bilmeyişinden kaynaklı bir durumdur. Çeşitli dil bilgisi kitaplarından faydalanabilirsin.
neyse arkadaşlar bu konunun burda kapanmasını istiyorum çok saçma bir konu oldukça farklı yerlere çekildi açtığıma da pişman oldum çok alakasızca yorumlar var vaktimi burda boşa harcamak istemiyorum nacizane fikrim sizde insanları tanımadan bilip bilmemeden yorumlar yazmayın saygı çerçevesinde peşin hükümler öne sürmeden yorumlarınızı yazmanızdır hadi herkese eyvallah konunun takibinden kendimde çıkıyorum yazmayacağım hiçbirşey
ben bana aşık benden hoşlanıyor bana deli divane oluyor gibi bir şey demedim vurguladığım nokta arkadaşı olmadığım halde beni engellemesiydi ve bu bana saçma geldi ve ona sarkıntılık yapacak tacizde bulunacak hiçbir harekette bulunmadım ayrıca beni sevmediğini düşünüyorum zaten beni sevmek zorunda da değil ama ben sonuçta hoşlandım ve sevdim ve bu normal bir şey.......
Serbest çağrışım.Konu sahibi siz bakmayin onlarin cogu bu duyguyu yasayamadiklari icin sizi kiskaniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?