Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

sağol canımcım :))) böyle daha kolay oluyo takip etmek, hem hakkaten bu platoniklik konusunu araştırmak istiyorum, nasıl olmalı, platonikmi kalmalı, söylenmelimi, araştırmacı gazeteci kişiliğim rahat durmuyo, illa analiz edicek :))) kendime de pay çıkarıp belki kendime de çözüm bulurum...

konuşmak iyi geliyo yaww, helede aynı dertten muzdarip olanlarla !!!

inş kendinede çözüm bulursun bence söylenmesin platonik daha güzel kafandaki kişiği seviyorsun:))

ama bir yere kadar kendin çalıp kendin oynamalısın... sana acı veren bir şeyi yaşamak zorunda değilsin ki... aşk elbette acı verir... ama sen de biliyorsun mutlu olmak bizim hakkımız... bir yerde dur demelisin kendine... işkenceye ne gerek var ... en güzeli söyle bitsin ... bitirmek zorunda kal ama bitsin...

yaa kızlar çok mutsuz ve depresifim, burdaki yazıları hep okuyodum, bugün başıma gelenlerden sonra üye olup sizle paylaşmak istedim... şuanki ruh halim itibariyle sizin gibi espirili yaklaşamıcam olaya, ben 2 sene platonik aşk yaşadım, ama hiç vazgeçmemiştim onu sevmekten ve haberi yoktu, çünkü sevgilisi vardı, sahsima_munhasırcım aynen senin gibi, okadar iyi anlıyorumki seni, neyse bende senin gibi hiç yanlış bişey yapmadım o dönemde, hiçbi şekilde yarım adım bile atmadım, sonra o kaprisli sevgilisinden ayrıldı, yine hiçbişey söylemedim, sonra olaylar öyle geliştiki o bana aşık oldu ama inanılmaz bi süreçti benim için, 2buçuk yıldır hayatımın en güzel günlerini yaşıyodum, ve bugünnn...

bugünnn, beni aldattığını öğrendim, neden niçin nasıl hiç anlamıyorum, çok mutsuzummm, çoookk... :çok üzgünüm: bana yardım edin çıldırıcammm

canım benim,

yaa ne diceğimi şaşırdım, çok kızgınım şuanda klava:

ama tamam sakin ol, önce nasıl anladın yani, kimmiş neyin nesiymiş, ciddi bişeymiymiş, öylesine bişeymiymiş, yani öylesine bi çapkınlıkmıymış, ya neyi değiştirir diceksin ama durumu daha iyi anlarız ondan diyorum, tabiki her türlüsü edepsizlik

biz burdayız canım, istediğin gibi herşeyi anlatabilirsin, dertleşiriz

hadi anlat ablana :1hug:

platonik aşk mı? aşkların en zor olanı bu işte
platonik aşk bi taraftan çok güzel bi şey arkadaşlarında dediği gibi heyecan, ona beslediğin duygular hepsi çok güzel ama diğer taraftan çok yıpranıyosun kafamçokkarıştı, onu beklemek onun duygu ve düşüncelerinden habersiz beklemek varya berbat bi durum hadi hayatına başka birini sok belki unutursun diyosun ama zaten kalbinde biri varken başkasını sokamıyosun ki.. ona her zaman hasret kalıyosun...

Birini özlemenin en kötü yolu yan yana oturduğun halde onu hiç bir zaman elde edemeyeceğini bilmendir....bu sözüde buraya yazmadan geçemiycem Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar benimde inş.

yaa 1-2 gndür tuhaftı, böyle bi suçluluk vardı resmen üstünde, hissettim, işyerine gittim öğle arası, ama aklım onda olduğundan yani bi üzüntüsü var diye, kız onun masasındaydı ve bakışları çok tuhaftı, o an hissettim nahoş şeyler olduğunu, yemeğe çıktık sonra, çok sıkıştırdım, sanki cevabı biliyomuşum gibi ama cevabı alınca yıkıldım, itiraf etti, sevgi olarak hiçbişey olmadığını ama kızın onu bişekilde yoldan çıkardığını anlatmaya çalıştı ama dinlemedim, dinleyemedim, hiçbişey açıklamasını istemiyorum, içim acıyo

telefonumu kapattım, ev telefonunu da kopardım, msnden faceden heryerden sildim, şimdi hayatımdan silmem lazım, işten izin aldım eve geldim, ağla ağla gözlerim şişti, şimdide burda teselli arıyorum ((

canım sende çekmişsin acısını galiba, çok doğru söylüyosun, başkasıyla unutmaya çalıştım bende, ama işler iyice karmaşıklaştı. en kötü uzaklık yanındayken uzak olan (

ama allah yardım ediyo merak etme sen :Saruboceq:

canım ya içkili falanmıymış ne iradesiz oluyo bunlar :mymeka: inanki anlamıyorum, ama sen üzülme dicem bu da anlamsız bi laf olacak, ama gururlu davranmışsın, çok takdir ettim, sana verebileceğim tavsiye kitap falan oku ama eğlenceli veya ilgini çekici bişey, aşk romanı falan olmasın, şuanda mümkün olduğunca konudan uzaklaşmaya çalış :1hug:

bende tam olarak onu yapmaya uğraşıyorum zaten, konudan uzaklaşmakiçin nette yemek tarifleri okuyorum yaa,,, sapıttım mı bilmiyorumm !!!

açarsan arayacaksa açma canım, bence biraz sakinleş, iyice sinirini bozmasın, ama ailenin yanında değilsen onları biyerden ara, merak etmesinler

ailem uzakta canım ama isterlerse ulaşırlar bana, telefonu açmasam bile akşam kapıya gelebilir, bitaraftanda gesin istiyorum, gelsin gönlümü almaya çalışsın... ama onu asla bağışlamayayım, güze ihityacım var ya, onu bağışlamamak için çok güçlü olmalıyım, onsuz nasıl yaşanır bilmiyorumki, o benim ilkimdi, herşeyin ilkiydi benim için, son olacaktı

mina canım ya... üzüldüm valla... güçlü ol canım... ne demek sevgi ; duygusal anlamda bişi olmadı ama beni yoldan çıkardı... üstelik iş yerinde... yani kimselerden çekinmeden ...

sadece güçlü ol... ilişkinin öncesinde de çok emek vermişsin sen.. ama hakedene vermek lazım sevgimizi...

canım yok işyerinde değil, ben orda kızın yüzündeki sevimsizliği gördüm ve bişeyler hissettim sadece, sonra sıkıştırdım ve öğrendim, bi akşam iş çıkışı olanlar olmuş, daha rezil yani, aklın durur, ya inanamıyorum, şu anlattığım şeyi benim sevgilimin yaptığına inanamıyorum, 5 yıldır hayatımdaki tek insan, ve bütün varlığımla onu sevmiştim...

minacım benim, o seni kaybetmiş, senin değil onun üzülmesilazım çünkü bidaha ömrü boyunca bu hatayla yaşayacak, seninse için rahat olacak, emin ol bidaha seveceksin, herşey güzel olacak, lütfen bunları düşün...

hem hakkaten sevgi yoktu ne ya !!! özür mü büyük kabahat mi ??? şaşırdım kaldım

buarada akşam nete giremezsem sevgilisinden ayrılanlar klübüne git orda dertleş, ordaki arkadaşlarda canı gönülden yardım ederler, sakın kendini koyverme, güçlü olacaksın tamammı !!!

bilmiyorum bugün nasıl geçecek, yarın işe nasıl gidicem, düşünmeden edemiyorum, buz gibi suyun altına girdim az önce, nasıl toparlanıcam nasıl ??? çok iyisiniz canım sağolun

selam kızlar ben geldim bugün öyle daraldım ki kendimi dışarda buldum bi anda...

........................................................

bu arada mina canım okuduklarıma çok üzüldüm..senin yerine koydm kendimi ve çk sinir oldum gerçekten..ne demek dile kolay 5 yıl..erkekler bi şeyin sonunu düşünerek yapsalar bi kere de dişimi kırcam ya!!insan nasıl bu kadar iradesiz olabılır..erkekleri anlamak güç sonrasından pişman oluolar hemen de dönmemizi beklıolar onlar için herşey çok kolay tabi...biz nasıl unutucaz bu kadar emegin boşa gitmesını hayal kırıklıgını nasıl atlatıcaz düşünen yok..

canım sana şunu söyleyebılırım ağla içindeki herşeyi kendi kendine bugün tartış ben öyle yapamamıstım ve aylarca bu ıcımdekıler yüzünden psikolojık olarak mide rahatsızlıkları geçirdim..kramplar girio hala arada..sonrasından boşver onu untmaya bak bunu enınde sonunda hatılrsın yapılanı o yuzden daha cok yıpranırsın başka erkek mı yok die ve onunula dogmadım ki die düşün rahat hareketlı parçalar dinle oyna gerçekten rahatlayabilirsin...hoşçakalın şimdilk

Son düzenleme:
burçincim akrabanla samimiyetine göre söyleyebiliyosan öyle bişey söyle, birinin tanıştırması daha uygun olabilir, o düğün salonunun çevresinde gezinme bence ne bileyim bi bahane bul, içeri gir, yani komik bi duruma düşme diye diyorum :))) kunduna getirirsen iyi bi bahaneyle herşeyi yapabilirsin, şimdi tam olarak nasıl bişey yapılabilir bilmiyorum ama çalıştıralım biraz saksıyı, buluruz bi yolunu :))

buarada mina buralardaysan ses ver canım, merak ediyorum seni !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…