platonik aşk mı? aşkların en zor olanı bu işte
platonik aşk bi taraftan çok güzel bi şey arkadaşlarında dediği gibi heyecan, ona beslediğin duygular hepsi çok güzel ama diğer taraftan çok yıpranıyosun kafamçokkarıştı, onu beklemek onun duygu ve düşüncelerinden habersiz beklemek varya berbat bi durum hadi hayatına başka birini sok belki unutursun diyosun ama zaten kalbinde biri varken başkasını sokamıyosun ki.. ona her zaman hasret kalıyosun...
Birini özlemenin en kötü yolu yan yana oturduğun halde onu hiç bir zaman elde edemeyeceğini bilmendir....bu sözüde buraya yazmadan geçemiycem Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar benimde inş.
yaa 1-2 gndür tuhaftı, böyle bi suçluluk vardı resmen üstünde, hissettim, işyerine gittim öğle arası, ama aklım onda olduğundan yani bi üzüntüsü var diye, kız onun masasındaydı ve bakışları çok tuhaftı, o an hissettim nahoş şeyler olduğunu, yemeğe çıktık sonra, çok sıkıştırdım, sanki cevabı biliyomuşum gibi ama cevabı alınca yıkıldım, itiraf etti, sevgi olarak hiçbişey olmadığını ama kızın onu bişekilde yoldan çıkardığını anlatmaya çalıştı ama dinlemedim, dinleyemedim, hiçbişey açıklamasını istemiyorum, içim acıyo
telefonumu kapattım, ev telefonunu da kopardım, msnden faceden heryerden sildim, şimdi hayatımdan silmem lazım, işten izin aldım eve geldim, ağla ağla gözlerim şişti, şimdide burda teselli arıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?