Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

canım öyle bi geçtim sadece ama......................................................................................................

Son düzenleme:
burçinciimm,,, kaptırıvermişin sen iyice, dur sakin az !!! biraz frene bas :))

inşallah herşey istediğin gibi olur ama sonucu görene kadar çok kendini kaptırmamalısın ya, diyene bak :)))

şasecim (bundan sonra böyle dicem), burçincim, böcükçüm, günaydın...

yüzüm gözüm şiş, ağlamaktan bitap düştüm artık, buz gibi suyun altına girdim yine sabah sabah, yinede açılamadım, zatüre olcam bu gidişle...

olanları anlatayım

maillerime bakmadım bakmadım, sonunda dayanamadım, 32 tane mail atmış, sonuncusuna bakayım sadece dedim. "telefonunu açacaksın, herşeye hakkın var ama telefonunu açacaksın, bak kapına gelirim, ofise gelirim, rezil ederiz kendimizi, lütfen telefonunu aç" yazıyodu.

açmadım,kudursun merak etsin diye. onun derdi kendimebişey yapmamdan korktu. yapmam öyle bişey asla ama korktu işte, daha önce böyle bişey hiç olmamıştı, nası davranacağımı bilemedi, yanından ayrılırkende gözümden ateş fışkırıyodu, sakın bi kelime bile etme demiştim, çok tuhaf görünüyodum eminim. neyse işte korktu. sonra kapıya geldi, çaldı çaldı açmadım cevap da vermedim, sonra komşulara rezil olmaktan korktuğumdan git burdan dedim, mina lütfen aç şu kapıyı konuşalım dedi, hangi yüzle konuşacaksın dedim, açmazsan gitmem dedi, bekledim bekledim gitmeyince açtım mecbur, tabi ben tarumar haldeyim, işte anlattı durdu, bende ağladım durdum, of ya offf, ne gerek vardı bunlara ((

kızlaar ben de geldim, ne garip dimi eskiden sevgilimiz olan bi ilişki paylaştığımız erkekler bi zaman sora biz unutamadığımızda platonik hale geliyolar,bana en çok koyan da bu desem?

minacım okudum yazdıklarını, bu vatandaş da pişman ama tabi şuanda olaylar çok taze, zamanla sende farklı düşünmeye başlayabilirsin canım, yani anladığım kadarıyla temiz bi aile kızısın, samimiyetine güvenerek söylüyorum, bu arkadaş seninle yapamayacağı şeyleri başkasıyla yapmış, bu noktada hep tıkanırım, yani bu noktada erkek ne kadar suçludur inan bilmiyorum, sonuçta onlar böyle şeylere çok düşkün, anlatabiliyorum demi canım, senin bi suçun yok, onun da iradesiz olma-hemen kanma gibi bi suçu var, ama diğer topiğe yazmışsın ya bütün öfkemi kıza tüketmek istemiyorum diye, bence o kız çok çok suçlu, sevgilisi olan birine sadece aşık olsa elde etmeye çalışsa o da biyere kadar makul gelebilir ama zaaflarından yararlanmak çok basit bi hareket, hiçbi kıza yakıştıramıyorum.

bizim için önemli olan şuan sensin, o senin gibi cici bi kızı taşıyamamış, bu açık !!!

gözyaşını sil, daha olgun erkekleri hakediyosun sen, güçlü ol...

şasem yaa,,, o kızı yolmamak için zor tutuyorum kendimi ama bir kişinin yaptığı bi hata değilki, onada dicek lafım var elbet ama muhatap bile olmak istemiyorum. pis dünyalarında yaşayıp gitsinler... beni rahat bıraksınlar, ben erkektir yapar diye onların şımartılmasını kınıyorum. biz nasıl sadık kalıyorsak, herşeyden elimizi eteğimizi çekiyorsak onlar da çekecek.

ben o sevmiyo diye çok sevdiğim mini eteklerimi giymiyorum 2,5 yıldır. o bi iradesine sahip çıkamıyo.

insanlar bi süre sonra hala unutamadığımı görünce platonik takılıyomuşum gibi davrandılar haksız da değiller hani,çünkü onun tarafından tamamen bitmiş gibi görünüyo,ama sinir oluyorum niye platonik olsun beraberlik yaşadım onla ben,sevdim sevildim ama karşı taraf tamamen bitmiş gibi görününce ve bende hala unutamadığım için bana platonik muamelesi yapıyolar,bu da sinirimi bozuyo dokunuyo bana nedense:dilcikar: durum platonik hale geldi tabi o da doğru bi yönden :sm_confused:

prensescim inşallah hepsi yağtığını bulacak,,,
o senin peşinden platonik sürünsün inşallah da senin umrunda olmasın !!!

evet prensescim inşallah herşey düzelecek, millet ne düşünürse düşünsün, erkekler arkasını dönüp gidebiliyo ama biz hassas yaratıklarız, bizim için öyle kolay olmuyo, ama sonunda olacak unutucaz hepsini, daha iyileri olacak inşallahh !!! :Saruboceq:

sana gelince minam, kızı yolma bırak :))) allahından bulur !!! bugün daha iyisin demi... bidaha da öyle soğuk suyun altına girme :mymeka: ankara buz gibidir, üşüteceksin, deli kız :1hug:

minaaaa,,, telefonunu açtınmı napıyo arıyomu, adama bak ya, telefonunu açmazsan rezil ederim diye tehdit ediyo. evde neler konuştunuz, ne anlattı ???

canım geldim, evde neler konuştuk, yani ben bişey konuşamadım, onun içimi acıtmasını dinledim,

bu kız ondan hoşlanıyomuş, o farkındaymış zaten ne zamandır, ben o sıralar ilgisizmişim (öyle bişey yok, sadece işlerimiz çok yoğundu, napabilirim), bigün iş çıkışı bikaç arkadaş biyerde oturmuşlar, biraz alkol almışlar, ama alkolün etkili olduğunu düşünmüyorum, okadarı etkili olsaydı şimdiye...

neyse herkes gitmiş, kız kendini kötü hissediyomuş, midesi bozulmuş, buda beklemiş falan biraz iyileşsin diye, bakmış iyileşeceği yok, mekandan çıkmışlar hava alsın diye, sonra senin evine gidelim demiş kız, bahane olarak da bu şekilde ailesi görsün istemiyomuş, hoş bu neyin teklifi o çok iyi bilir, ya canım işte gerisini tahmin edersiniz, bunları dinledim durdum, ne düşüneyim bilmiyorumki...

mina canım senin hikayeni şimdi okudum, herkes gitmiş de bu niye kızı beklemiş ki başkası bekleseymiş herkes gidiyo da niye o bekliyo,kızın ilgisinin farkındaydı heralde seninki,kıza bişi hissetmese bile erkeklik gururunu okşamıştır bu durum,kız hasta numarası yaptı heralde,erkekler bu saf temiz sevgiyi haketmiyolar, illa lekeleyecek bişey yapıyolar senin durumun tam sevgilisinden ayrılanlar kulübüne uygun canım, orayada bekleriz

bende o akşam deli gibi çalışıyodum, hatta işlerimi yetişitirip gitmeye çalışmıştım ama olmadı, keşke yetiştirebilseymişim !!!

evet prensescim ya, o dünyanın en iyi adamı ya, o beklemiş, zaten ilgisinin farkında olup onla bi mekana gitmesi bile aldatmak, düşündükçe daha çok yaralıyo beni...

kıza sölememişmi sevgilim var diye,bilmiyomuymuş kız,bide af diliyo açıklama yapıyo,neyin açıklamasını yapıyo utanmıyomu ya dicek bişi bulamıyorum böylelelerine,evlilikten soğudum bunlar yüzünden yaaa klava:

canım af dilemek değil aslında onunki, kendime zarar vermemden korktu, kız bilmez olurmu ya, tanıyodu bile !!!

madem ilgisi olduğunu biliyosun sen çok suçsuzsun madem yanında ne işin var o zaman klava: ay çok kızdım yaa hala alamadım hıncımı sölenip duruorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…