Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

allahım yaaa sen de alemsin şasecikk ama iştee gözümüz kör olmuş körrr

ay çirkinim diye sevdigimi bilmiyoduu bilmicekde bu sır benle mezara gidicek zaten bilse cıkmazdı benlee o kendisini benim yakısıklı prensim sanıyodumkaydirigubbakcemile3

anacım 6 ay boyunca bitek kavga etmemiştikk ruh eşim sanıyodumm ruhsuz odun cıktıı kavgamıs bile yokken cekti gittiii uyuss şişko bal kabagı kılıklı çebelekkk

ay çirkinim diye sevdigimi bilmiyoduu bilmicekde bu sır benle mezara gidicek zaten bilse cıkmazdı benlee o kendisini benim yakısıklı prensim sanıyodumkaydirigubbakcemile3

bidaha konuşursanız falan söyle
o da kendini dünyanın en yakışıklısı sanıyodur şimdi :roflol:

yok bi laf arasında demiştim artık ayrılıp hersey bittikten soraa kusura bakma amaa arkadaslarım bana bunda ne buluyosun dedıler ama tam tipim oldugun ıcın bana yakısıklı gelıyodun dedim kendini bişe sanma dedim ohhhhhhhhhhhhhhhhh iyi dedim

gıtmedım ben sayfayı refresh etmeye calısırken acmadı defalarca onla ugrastım

cok hızlı bi şekilde cenesi durmadan arka arkaya msj yazabilen bi ben varım sanırım cvbı beklemeden yazıyom kıpır kıpırım hiperaktif:)

hepsi gitmişmi kuzum
ay benim makina da acayip yavaşlaştı
bi tane çakıcam şimdi sinir oldum
2 saatir bişey yazamıyorum

benımde gecen hafta öyleydii format atıldı da kurtuldum o dertten cok şükürrrr

bende rep veremıyorum şase sana ve bazılarınaa sanırım verdigim kişiye gun ıcın bidaha rep veremıyom öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…