bendaha once 20 kılo verdım ozaman bayıldı bana. Sonra aldım yıne verdım 7-8 kılo gerı aldım sureklı boyleydı bı aldım bı verdım. her gordugunde ılla soyler kılo almıssın buran cıkmıs, vermıssın yok sole gıyın suraya gıt o restoran ıyı bu otelde kal burası guzel falan anladınız hep karısmıstır.
Bu ankarayı hıcbızaman sevmedı bosanmıs aılenın cocugu cok yıpratılmıs cok huzursuz yetısmıs. baba ıstanbulda oda ıstanbula yerlesmek ıstıyodu herzaman neyse sonunda ıstanbulda ıs bulmus. Ben asla ıstanbulda yasamak ıstemıyorum master bıtınce ankarada ıs bulmak ıstıyorum. Ama ıcımde uhde kaldı bı gun ılerde karsıma cıkıcak ama ozaman benı ısı olan, kendıne guvenını kazanmıs, ıyı gorunen ve parmagında alyans olan bırı olarak onun karsısına cıkmak ıstıyorum. Ona pısmanlıklarını yasatmak ıstıyorum. her gun dua edıyorum bu dıleklerım gercek olsun dıye.
valla güzel dedin şase
kendileri cokmu düzgünler ki yaa...
görünüşüme gelmesin gelecek adam
aklıma fikirlerime sevgime karakterime kişilğime onu sevişime bana olan aşkına gelsinnn
boyuma posuma bakcaksa gelmesin cunku yüzüm gözüm kırışıncaa yine giderrrrrrr
güzellik klişe bi söz olsa da cidden gelip geçiciiiiiiii
öncelikle kafana yerleştirmen lazım ankaracaım unutmak ıstedgını onu önemsemekten vazgececegını ee arada özlicen yinee alışkanlık var sonucta ama gececek o da senın zaafını bılıyo ruyanda gorursun dıyoo adama bakkkkkkkkkkkkkkk helee
bende hafif göbegim cıkmasın diye içime cekerdimm göbegimi hatta göbegimin guzel görundugunu gorsun diye bikinili fotomu yollamıştım sımdı dıyomki allahın maymunu aynaya bak ulennnnnnn ay harbi cirkindi cıkmadan önce cirkinim diye severdım onu bigun cıkcam onla derdim
ankara ditmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?