Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

bendaha once 20 kılo verdım ozaman bayıldı bana. Sonra aldım yıne verdım 7-8 kılo gerı aldım sureklı boyleydı bı aldım bı verdım. her gordugunde ılla soyler kılo almıssın buran cıkmıs, vermıssın yok sole gıyın suraya gıt o restoran ıyı bu otelde kal burası guzel falan anladınız hep karısmıstır.
Bu ankarayı hıcbızaman sevmedı bosanmıs aılenın cocugu cok yıpratılmıs cok huzursuz yetısmıs. baba ıstanbulda oda ıstanbula yerlesmek ıstıyodu herzaman neyse sonunda ıstanbulda ıs bulmus. Ben asla ıstanbulda yasamak ıstemıyorum master bıtınce ankarada ıs bulmak ıstıyorum. Ama ıcımde uhde kaldı bı gun ılerde karsıma cıkıcak ama ozaman benı ısı olan, kendıne guvenını kazanmıs, ıyı gorunen ve parmagında alyans olan bırı olarak onun karsısına cıkmak ıstıyorum. Ona pısmanlıklarını yasatmak ıstıyorum. her gun dua edıyorum bu dıleklerım gercek olsun dıye.

kendin için istiyosan fazla kilolarını verirsin
başka bi erkek için bunu asla yapma
onlar böyle bişeyi haketmiyolar
sen sadece aynada görmek istediğin kadın için bunu yapıcaksan yap
senin bedeninden 38 bedene düşen bi arkadaşım var
o yaptıysa sende yaparsın.

bigün geldigindee ankaracaım bunun için cabalamıcan istemıcen bile parmagında yüzükle görunmeyı cunku o senın ıcın önemsiz biri olcakk bananeee dicenn umursamıcan bile

canım işte yetişme şekli falan insanları değişik şeylere yöneltebiliyo
ama bi yanlışın senin doğrularını da götürmesine izin verme
inşallah o dediklerin de olacak...

kimse kusursuz değil
kimse yeterli değil
herkesin beğenmediği huyu suyu görünüşü bişeyi mutlaka vardır
ama bunları yaratmak bizim elimizde değil
biz elimizde olan şeyleri düzeltebilirz
mesela iyi insan olmaya çalışırsın
güçlü insan olmaya çalışırsın
ayakları yere basan bi kadın olmaya çalışırsın
bunlar senin elindedir
ama boyunu değiştirebilirmisin
gözünün rengini değiştirebilirmisin
bunları sen yaratmadınki sen değiştiresin
çok kızıyorum görünüşün herhangi bişeyini eleştiren insanlara
bu resmen yaradana sen güzel yaratmamışsın demek oluyo...

valla güzel dedin şase

kendileri cokmu düzgünler ki yaa...

görünüşüme gelmesin gelecek adam

aklıma fikirlerime sevgime karakterime kişilğime onu sevişime bana olan aşkına gelsinnn

boyuma posuma bakcaksa gelmesin cunku yüzüm gözüm kırışıncaa yine giderrrrrrr

güzellik klişe bi söz olsa da cidden gelip geçiciiiiiiii

yanında gösterip hava atacagı manken arıyo galibaaaa seninkii ay benımkidee boyuma laf ederdii ama kıskanclıgından cunku bikez manken gibi boyun var demişti ama sora hep laf etti sakayla karısık cok uzunsunn kaldırımdan in diyeee:):) şimdiyse sadece guluyorum gerçi o zamanda gülüyodum maymuncuk kendine baksın

öncelikle kafana yerleştirmen lazım ankaracaım unutmak ıstedgını onu önemsemekten vazgececegını ee arada özlicen yinee alışkanlık var sonucta ama gececek o da senın zaafını bılıyo ruyanda gorursun dıyoo adama bakkkkkkkkkkkkkkk helee

aynen nilim ya
herkesin öyle bi dönemi olmuştur
bişeyine taktığı, yani kendin için onu elinden geldiğince düzeltmeye çalışırsın olduğu kadardır o da, bunun için kendimi üzemem, bana bir hayat verilmiş, onu yaşarım, kimsenin hayatımı almsına izin veremem.
elimden almaya çalışan gitsin kendi hayatınanapıyosa yapsın, ben elimden geldiği kadar kendi hayatımı adam etmeye çalışırım.

aynen
uyuz gıcık
seni sahipsiz mi sanıyo, arkanda kapı gibi biz varız, baş edemezsin sandı zaar :dilcikar:

bende hafif göbegim cıkmasın diye içime cekerdimm göbegimi hatta göbegimin guzel görundugunu gorsun diye bikinili fotomu yollamıştım sımdı dıyomki allahın maymunu aynaya bak ulennnnnnn ay harbi cirkindi cıkmadan önce cirkinim diye severdım onu bigun cıkcam onla derdim

bende de cirkin erkek takıntısı var bayılıyom cirkin çebelek erkekleree cekici gelıyolar

sorma ya manyak yapıyolar bizi de
ben kendime gülüyorum ya, zayıfım yani bi görseniz, daha neye uğraşıyorum, heralde hiçle sıfır arasına sıkışmaya uğraşıyodum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…