Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

hayırlısı olsun ne dıyım, bende ıyıyım canım cok sıkılıyo evdeyım bugun yarında dısarı cıkmıcam mıllet sarmas dolas opusur eder her yerde sevgılılerı gormek ıstemıyorum. Oyle vakıt gecıyo ıste

Hadi ya sildiniz demek... Hayırlısı cnm ya
iş görüşmende iyi olur umarım
bende izledim komedi dükkanını canım sıkkın iyi gelir diye bende dersten kaldım diye üzgünüm üff..
Şimdi de beyaza bakıcam...

ewt cnm ya napalım böyel olmalıydı
ya tüh canım ya bütlere daha glemediniz dimi yoksa ondnda olmayıp kesinmi kaldın :S ufff
verirsn canm ya ..
amin canım inş kafayı yemek üzereyım bişiler olsun artık diye durmadan dua ediyorum bi hafta içine belli olcakmış..
bende beyaza bakıcam başladı mı bılmıorum :S

Evet başladı carmen elektra gelecekmiş..
Ya bizde artık büt. yokmuş cnm tam saçmalık Olan oldu napim artık....
Çok sıkılıyorum bende çalışmak istiyorum yarım gün filan ama nerde nasıl bilmiyorum yaa...
Bunaldım :çok üzgünüm:

canm net gitti öyle çıknca kalktım bende ..
tüh ya kötü sıkılıo insan evet ama geçersin inşallah takma..
evet biraz oraya biraz başka yere bakıp durdum bu gece..
bende yazdan beri evde bunaldım adeta..bu bi hafta benim için çok daha stresli geçicek bakalım
umarım sende bulursun inş çok sıkılıo insan hep aynı şeylerden ...
ofoff benim de bu iki gündür canım çok sıkılıyo nedense ... offff

yenı bır platonık vakası gelene kadar sohbet edelım barı sorunumu cozdunuz ben rahatladım ama konusucak konu kalmadı bole oluncada

konu olsun tartısalım
ben spor yapmak ıstıyorum evde kosu bandıda var ama o kadar tembelım kı, vede canım hıc ıstemıyo kendımı nasıl motıve edıcemı bılmıyorum
sız spor yapmadan once nasıl motıve edıyosunuz kendınızı. Inanın adım atasım dahı yok

yani ben de bazı konularda aşırı tembellik gösterebiiyorum ama yaptıgım şeyin sonunu iyi bi olaya veya amaca bağlıcaksam eğer fazlasıyla yapıyorum hırsla yani... :)sonra zaman geçtiğinde şaşırıorum hatta hayatta yapmazdım nasıl yapmışım ben yaaa fln :)
bunu bi konuya bağlayarak yaparsan belki canlanırsn ve hırsgelir canm :):)

ya bulcan işte küçük bişi de olsa :):)

ya kızlar yeni biriyle hemde görmediğiniz biriyle tanışcaksınız ve artık herşey kesinleşti gitmek zorundasınız ne hissederdiniz?ne yapar ne yapmazdınız?mideniz fln kötü olurmuydu düşününce bile yaaa :S:S:S: offf

sanırım senı tanıstırıcakları kısıden bahsedıyosun
gıtmek zorundasın mecburen demıssın, daha gıtmeden stres yapma kendıne. sakın olmaya calıs yanında arkadasların olucak sanırım cok konusan olma dınleyen ol bak bakalım fıkırlerı senın fıkırlerınle uyusuyo mu, nıye gıtmeden stres olsun canım benım.

Ne yapardım ?
- hoş, şık giyinirdim sacımı yaptırırdım (guzel oldugum zaman ozguvenım daha cok oluyo)
- hanımefendılıkten asla vazgecmezdım cok konusmaz dınler, genelde gulumser, arkadaslarımın yanında guvende oldugumu bılırdım
Ne yapmazdım ?
- sanırım onu tanımadan eleştirmezdim gordukten sonra ıstedıgın kadar begenmedım susu var busu kotu de ama gormeden onyargılı gıtme be canım.
- onu kendınden sogutma olmadıgın bırı gıbıde gozukme tabı
- hakkında olabıldıgınce cok sey ogren
- sorularla onu tanımaya calıs ama sordugun bı soruyu bıraz gecıstırıp sonra tekrar sor aynı cevabı verıyo mu genelde bende yaparım
..
aklıma bu kadar geldı

ya akrabam ve eşi de olucak eşinin en yakın arkadaşıymış ..
yani bilmiyorum heyecan fln yaptım biraz sanırım gerginim bu yüzden..konuşuldu fln günü saati gitmek zorundayım derken öyle yani..
gerildim ya bilmiyorum ben böyle oluyorum biraz heyecanlı bi yapım var ... :S günler öncesinden başlar benim böyle..

bende de heyecanlı olunca once mıdem bulanır, cok ıyı anlıyorum senı.
Dedıgım gıbı senı sadece tanıstırıcaklar, cok stres yapma olmassa olmaz. O gun ıcın ama kendını hazırla dedıgım gıbı ne kadar ıyı gorunursen ozguvenın o kadar cok olur (tum kızların oyle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…