Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

canım bu benim hissettiklerim kendimle alakalı yani önyargılı gitmiyorum aslında..
rahat bi yapım yok heyecanlıyımdır bu tür konularda ama karşıya belli etmem hiç içimde fırtınalar kopar...o nasıl biridir kötü huyu bılmemnesi varmıdırdan çok ogün yaklaşıo beni alcaklar sonra onunla tanışcam o zamana kadar heyecandan ölücem fln sonra bi rahatlarım kimse bilmez başta heyecanlandığımı ama o ana kadar çok kötü oluoyorum ben ...
çok saol canım söyledklerin için kuaföre fln gidicem işte giyime zaten normalde de takıntılıyım özenli bişiler giyerim fln biraz hiperaktifim aslında yerimde duramıyorum :) espri fln yapıorm durmadan ama ilk başta öyle olmam tabi önce bi çaktırmadan gözlemlerim sorna bişiler yerinde giderse bende ona göre artık davranırım..
ben bide bu aralar sürekli arka arkaya bişiler yaşıyorum bu yüzden de olabilir gerginliğim eski sevgilm durmadan msj atıo ben tam unutmuşken üzerine birini tanıştırdıklar sorna ö... çıktı sorna yine birisi fln yani..ben içimden güçlü olmalısın salma kendini demesem ağlamaktan ölücem sıkıntıdan...bu pazarı da atlatsam rahatlıcam biraz...

ayy ben iyice geriliyorum hatırladıkça şimdilik çıkıcam yatcam düşüncem ne gelirse aklıma...
sonra yine konuşuruz tamam mı canım
k bkmayın hadi öpüyorum iyi ki varsınız...

Son düzenleme:
baglantım sureklı gıttıgınden mesajlarına yazamadım
hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah cok rahat gecer gorusmen, insallah beyfendı hos bırıdır

saol canım hayırlısı :S msj geldi yemeğe gideriz fln alalh çok dha heyecanlandım :S bak yine yazamıorum :)

prilcim ben de çok kötüyümaslında ...
benimde beynim durmuş durumda nie öyel bi msj atıo ki alala ya sen naptın aman takma canm
ya hakikaten allahım bize güç versin ya
..................................
hayatta bazı şeyler isteğimiz gibi yürümüo
hatırlamamak zorundayım nolur ya yapabilirsin burçinnn

Son düzenleme:
Dogru kararı vermıssın bıtanem. O mesaj ne kadar kotu, ne kadar acımasız, ne kadar kırıcı....
Zorgunler gecırebılırsın ama ınan sen o degersız adama cok fazlasın. Allahım bence hayırlı olan bu dıılmıskı olmasını ıstememıs. Insallah kolayca unutur,degerını bıren bırıyle tanısır cok mutlu olursun

kızlar ben yokken kaynatılmış

prilcim inşallah allah duanı kabul eder, biran önce hayatına dönersin. o konuya takılmamaya çalış, başka şeylerle ilgilenmeye çalış.

burçincim hayatım görüşmen ne zamandı bilmiyorum ama hissettiklerin çok normal, sonuçta tanımadığın biriyle ilk defa görüşüceksin, ama sen akıllı başlı sevimli bi kızsın, bununda üstesinden gelirsin, hakkında hayırlısı olsun inşallah

ankaracım, sen de iyisin gördüğüm kadarıyla, bravo canım, spor meselesine gelince, o koşu bandını tvnin karşısına koyabilirsin mesela, bide müzik açabilirsin spor yaparken, ben böyle sevdiğim koşulları sağladığımda bütün gün bile spor yapabilirim :))))

lacivertcim sanada sınavlarında kolay gelsin canımcım, hepsi gelir geçer, bak bizimkiler geldi geçti :)))

canım zaten tvnın karsısında
benım ruhum tembel baslayamıyorum bı turlu, motıve olmak lazım ama neyle adam yok kı sevdıgım bısey de yok

Nasılsınız bakiim... hihoyyyt
Kızlar valla bende uyuşukum :) Okul başlıcak istemiyorumbenneyaptımki amaa...
Düşünce bazında güzel güzel düşünelim, yoksa mutsuz mutsuz takılınca hiç bi işe eli kalkmıyor insanın yaa....kaydirigubbakcemile5

Bakın bol bol smiley kullandım şööyle canlı bir giriş yapayım dedim kaydirigubbakcemile2

mesajını gormedım sadece onlıne oldugunu gormustum canım. Umarım ozgur dııldır aklındakı, onu bıtırmelısın. Bu adamla ılgılı olmayan sey neydı ıyı bırıymıs ama ıcın mı ısınmadı, asık olamam mı dedın ??merak ettım

O yosun gözlerin düşer gecelerime
İlkbahar gelir kokunu verir
Her yanı sarar aşk büyüsü
Sevdiğim gülün dile gelir
Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön
Nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor
Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin
Bilirim senin için yaralı..

burcın su kuafordekı kızlarla acaba tek gecelık ılıskıler yasıyo olabılırmı yanı adam ıstıyo demıyorum kadınlarda ıstıyo olabılırler yoksa neden bu kadar bahsedıcekler ondan..

Kızlar sıze bır soru aklımı kurcalıyo
Rahmetlıyle 3 4 gundur o son mesajlardan sonra konusmuyoruz unutmayın en son bundan sonra benı ruyanda gorursun demıstı. Benım hafta ıcınde cok yakın bı akrabamın amelıyatı var ıstanbulda ben refakatcıde kalabılırım yaklasık 4 yada 5 gun amelıyattan sonra hastanede kalıcak Hastanede ist. unlu bı hastane rahmetlının evınede cok yakın. Bu rest cekmeden ve herseyı bıtırmeden once aklımdan amelıyat zamanı onu aramak ve hastanedeyım yanıma gel sana ıhtıyacım var demek gecıyodu. Hem bolece aılemlede tanısırdı hem benım meraklı annemde onu gorurdu uzaktan :) hemde ona sarılır vakıt gecırırım dıye dusunuyodum. Hafta ıcı ıste amelıyata gıdıcem seytan durtuyo ona haber ver yalnızım senınle konusmak ıstıyorum dıye ama yapmalımıyım yapmamamlımıyım bılmıyorum hadı dıyelım aradım muhtemelen acmaz mesaj atsam gelıp gelmıceı mualla...Ama eger gelırse, ona sadece senın olmak ıstıyorum dıcem. Gozlerıne bakıp yuzunu avuclarımın ıcıne alıp yuzune soyleyecegım. O kadarda odun dııl. Uzuldugumu benı kırdıgını anladıgına gore. Mesajda bu konusmaları yaptım ama gozlerıne bakıp bı kez de orda soylemek ıstıyorum "Seni seviyorum sadece senınle olmak istiyorum " dıye .

Unuttum dedıgım adam dun gece ruyamdaydı cıkmıyo ıste akıldan ama ne arıyorum ne mesaj atıyorum kendımı tutabılıyorum. Sızce napmalıyım ????

öncelikle geçmiş olsun, allah şifa versin akrabana inş.
ankaracım ne yapsak yaaa offf

ya inanmıyorum rüya dedin aklıam geldi bugün yogundum unutuyorum...gece rüyamda gördüm bende ...bi okuldayız sınıfta eski arkadaşlarım ben bişeyler yapıyorum ve ö... gelio benden hesap soruyo ve beni boynumdan bıçaklıyo acıo fln...ben bıçakladıgını anlamıorm sadece bişi yaptı ve acıdı diye biliyorum başta,sonra iki kişi gelio biri soruo ne yaptı oda bıçak çıkardı burçine boynunu yaraladı diyo yanlız bırakmayın onu diyo..sorna ben çok korkuyorum bi anda sıkılarak uyandımmm :S ter boşalıyodum....offff

ben tvye gidiyorum ankaracım aslında aramaman gerekio ki bunu sende biliosun işte ama insan aramak bişiler yapmak istio bende msj atmak istiyorum biri yardım etsın bıze ne yapalım biz yaaa allah yardımcın olsun ankaracım ben kendimi bi toparlayım sana konuşurum ama şuan öyle tuhafımki offffffffffffffffffffffffffffffffffffff şimdilk cıkıoru mgelicem

Son düzenleme:
Benım ruyam uyanmadan hemen onceydı ben ne hatırlıyorum sadece ıkı katlı bı evde o ben aılesı kardesı falan hep bırlıkte yasıyoduk baya yaslı aılesı bende yardım edıyodum onlara, kızım gelınım dıyodu babası senı ıstemeye ne zaman gelelım dıyodu. Bıde bana rahmetlının yıcek gıbı baktıgını hıssedıyodum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…