Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

belkide sadece denememiz gerekir
o ilk adimi atmamiz gerekir
belkide ondan sonra devam kendiliginden gelecektir...
hayirlisi olsun... bana simdilik müsade :)

müsade senin canım :)) bana da müsade zaten, ev sahibi de gitmiş, özlemiştim ben çok ama (

imkansiz.... sorun surda ki bir türlü kopamiyorum tam olarak....
cok denedim.... artik bir daha görüsmeyecegim dedim....
olmadi.... ama insallah bundan sonra basaracagim....
vakti geldi... vakti geldi...

hoşgeldin canım aramıza a.s.a.s.
bundan sonra görüşmicem diye en az 80 kere söylemişimdir kaydirigubbakcemile3
ama yine görüştüm, ama burda konu sensin şimdi, istersen hikayeni anlatırsın
biz de deriz ki evet görüşmemelisin veya şöyle şöyle yapmalısın
ama genel hatlarıyla bilmemizi istiyosan genel hatlarıyla şunu söyleyeyim, sana zarar veren seni yıpratan seni ezen ne varsa adı her neyse evet onu hayatından çıkarmalısın. bende en son buna kesin karar verdiğimde herşey daha katlanılabilir hale geldi. bunu uzun zamandır uyguluyorum. inanın daha mutluyum. isterseniz deneyimlerimi paylaşırım sizle de. :1hug:

sen de hoşgelmişsin canım, çok haklısın.

hoşbuldum canım :roflol: :roflol:
kız hiç bakmadın mı bu kim diye, sen hoşgeldin asıl :roflol:
nickimi değiştirdim hayatım :)) kulüpte günlükte yazdıklarını da okudum canım, sen affedemiceksin canım, haklısın da, sonuna kadar destekliyorum, ben olsaydım ben de affedemezdim, ama büyük de konuşmam yani, affedene de saygım var... hayatta herşey geliyo insanın başına.

sen şimdi çalışmaya başlıcaksın ya, işte senin ilacın o olacak canım, yorgunluktan üzülmeye vaktin bile kalmıcak, bu dönem kendini işine ver. hepsi geçecek, yeniden aşık olacaksın, en azından şöyle düşün, senin bir hatan yok, karşındaki insan da ömrü boyunca seni unutamaz. senin için rahat olsun tamam mı canım Şeniz

cok tesekkür ederim canim hosbuldum :)
evet evet bende cok dedim artik görüsmicem
kendi huzurum icin görüsmemeliyim dedim
bir kac gün dayandim sonra pes ettim
cünkü ya onun tarafindan bir haber geldi
yada ben yine hal hatir sordum...
ya bana zarar vermiyor yada ezmiyor öyle degil...
fakat söyle bir durum var
hata benim... karsiliksiz bir durum söz konusu...
karsiligi göremeyen ben...
söyle ki "dostani" bir bag var yada vardi aramizda...
lakin ben onun icin herseyi yapmaya hazirken....
öyle saniyorum ki o beni hic önemsemiyor artik...
bilmiyorum fazla detayinada inmek istemiyorum...
karman corman bir durum...
en dogrusu ne olur bilmiyorum...
yani emin olamiyorum...

anlıyorum canım, zaten burası platoniklerin diyarı kaydirigubbakcemile3
burdaki herkes bunun ne olduğunu biliyo :lepi:

benimki de karşılıksızdı, fena halde kankaydık, ama sürekli aklımı karıştırıyodu, bi o yöne bi bu yöne çekilecek tavırları vardı, düşünürsem hala da var.
bu konuda sayfalarca yazarım inan, ama özet geçmeye çalıştığımdan şu kadarını söyleyeyim. sadece o insanı hayatından çıkarmaya karar vermek yetmiyo, onu çıkardığın gibi bütün acabaları da çıkarman gerekiyo, yoksa bi türlü bitemiyo.

kendi durumumu söyleyeyim, en son yılbaşında görüştüm, bi süre sonra bidaha görüşmicem dedim, sonra msnde de hiç görüşmemeye başladım, sorduğunda işler yoğun dedim, uzun zamandır ne konuşuyodum, ne görüşüyodum, doğumgünüme kadar, doğumgünümde baya uzun konuştuk, çiçek göndermiş, kanka ayağıyla çiçekler için teşekkür ettim. msnde engeli hala duruyo.

bu kararım o kötü bi insan olduğu için değil, kendimi korumak için, inanki görüşmeyince çok rahatım, aklımdaki soru işaretlerini de çözemedim, çözemedim, böyle yıllar geçti, artık soru işaretleriyle de uğraşamıycam, hep kendimden veriyorum öyle olunca, biyere varmıyo hiçbişey, değiştiremediğin şeyi kabul ediceksin dedim...

sende bunlardan belki kendine bi pay çıkarırsın diye anlatıyorum canım, eğer uzun zamandır tanıyosan ve arkadaş modundaysanız emin ol istese şimdiye kadar olurdu, sen kendi çıkarlarını düşün ve bisüre görüşme, sonra tuzun kuru olunca illa görüşmek istersen görüşürsün yerimseniben

ben öyle dedim kendi kendime, çünkü onun arkadaşlığını kaybetmek istemem, bi kendimi düzelteyim, bi tuzum kuru olsun, o zaman istersem görüşürüm dedim... inzivaya çekildim kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim benim sevgılısınden ayrılanlar topicinden zaten tanıyorsunuz bazılarınız bılıyor erkek arkadaşımdan soğudum sebeplerinide aslında anlatıyordum fakat sanırım öyle değil sadece yorum yapmanızı istiyorum dogru bır karar verebilmek ve şuankı erkek arkadaşımı yıpratmamak için.bazılarınız neden ,nasıl dıye yargılıyabılırsınız ama farklı bsyler varmış demekkı dun bır arkadaşımla konuşurken bunu farkettım.

hayatacım hoşgeldin canım buraya da...
yorum yapayım ama anlamadım ki neye yapıcağımı, kulüpte de geçmişi pek okuyamıyorum, biliyosun orası çok kalabalık. sen geldiğinde anlat canım, yaparız yorum...a.s.a.s.

cnm benım ılıskımı bılıyorsun erkek arkadaşımla sureklı kavgalar edıp ara verıyorduk demıştım.gecen sene askere gıtmeden bır dönem önce ayrılmıştık.ben o dönemde bır ılıskı yaşamıştım.2 hafta cıkmıştık ve 2 haftada ılıskı yaşadıgım ınsan tum aılesı,tum arkadaş cevresı herkes ıle tanıştırmıştı.sonrasında ben ayrılmak ıstıyorum demıştım onu uyurken bırakıp eve gelıp ayrılmak ıstıyorum demıştım pekı neden dıye sadece sormuştu sebebı yok demıştım ısı gurur yapmıştı.fakat bır sure ara verdıkten sonra bız gene gorusmeye başlamıştık.cıkmıyorduk ama 2 sevgılı gıbı herseyımızı bırbırımızın bılıyor bırbırımıze hesap soruyor,hesap verıyorduk ve ben askerımle barıştıgım halde bunu yapıyorduk.barıştınmı barışmadın mı dıye hıcbır zaman sormadı fakat askerımle carsı ızınınde cekıldıgımız fotografları gorunce ya o yada ben demıştı bende karar verememıştım.ama hayatının her noktasından haberım vardı.veya tüm sıkıntılarımda dertlerımde yanımdaydı .en son hanı barıştıgımı bılıyorsun ya ondan önce bırbırımızi sadece özlediğimizi söylemek için arıyorduk.o yenı mezun oldugu ıcın ıs bulamadııg ıcın aılesının yanında izmirdeyken seni özledim dememle kalkıp gelıyor,yada dayan 1 hafta sonra yanındayım dıyordu ve benı askerım askerden döndüm dıye aradı karar veremedım ıkısı arasında gorustum.ve özlediğini söyleyen insan bunu öğrendi ortadan yok oldu.mesajlarıma cevap vermez falan oldu.pazar aradım ablasını sevgılısı zannettım telefonu kapattım yüzüne ilişkisi var dıye dun ortak bır arkadaşımızla sıze nasıl askerden geldiği içinmi bilmiyorum ama duygularım hala yok erkek arkadaşıma dıyorsam arkadaşıma da oyle anlattım.arkadaşımda senın hala aklın aralıkta yaşadıgın ve sonrasında .hıcbır zaman suankı erkek arkadaşının gözlerinin içine baktığını görmedim,çok fazla ilgilenmedi,sahiplenmedi seni sen sadece bağımlılık oldugu ıcın onunlasın yoksa sen cana aşıksın.canı sevıyorsun canda senı bır ınsan oldugunu bıle bıle o pesınden geldı daha napabılırdıkı sevgını gostermenı ıstedı senden sense başkasını tercıh ettın dedı sıze gore hala onu sevıyor olabilirmiyim yada ben cana hep bırlıkte olalım dedım ama o kabul etmedı hayatını yoluna koyana kadar sızce o sevıyormudur yada bu durum benım kafamda kendı yarattıgım bır olaymıdır? benım napmam gerekıyor sıze gore ?
bu arada dun canı aradım akşam 11dı.gene sesını duymak ıcın aradım dedım ıyı yapmışsın ıstanbulda olsam gorusurdum kesınlıkle dedı ama hala ıs bulamadıgı ıcın ızmrde ızmıre gitsem mi günübirlik uçakla?
ve fahrinin bana itici gelen tüm söyledıklerı o söylediğinde bana mükemmel geliyor anlatamayacak bır duygu bu.ama dedıgım gıbı o aralıktan sonra hep askerı bıldıgı ıcın kactı bendekı sadece platonık sevgımı? bu platonık aşk mı oluyor?
çok uzun oldu sanırım çenebazım ya.

bu arada hosbulduk cnm kafam cok ama cok karıştı.arkadaşımla konuştuktan sonra ne hissediyorum yada napmam gerekıyor bilmiyorum ama sanırım bende platonıkım

oy oy canım benim, nefes almadan yazmış gibisin
baya zor oldu ama okumayı başardım, şükür kaydirigubbakcemile3

hayatım bikere senin kimi daha çok sevdiğini ben bilemem, bu soruyu kendine sormalısın ama
sanki aklın fahri kalbin can diyo gibi
eğer bunda yanılmıyosam, sana kendi yaşadığımdan örnek vereyim

benim deli divane aşık olduğum kişiyi biliyosunuz zaten, onu unutmaya çalışma sürecinde 2 aya yakın bi süre bana deli gibi aşık olan biriyle çıktım, bu kişi bana senelerdir aşık, ama tek tarafın aşkı yetmiyomuş, ben bunu anladım canım, bu karşındaki de olsa sen de olsan yetmiyo,

he ama bi taraf daha çok sevip de biraraya gelip, sonra diğer tarafın da sevdiğine ve çok mutlu bir çift olduğuna da çok şahit oldum. ben yapamadım sevemedim, ama sen sevebilirsin belki.

benim çalışmam lazım şimdi canım... umarım yardımcı olabilmişimdir. yine konuşuruz canım... öptüm seni a.s.

cnm evet nefes almadan yazdım aklım fahrı dıyor alışkanlık gibi bsy bu.ama bır tarafta sevmeyi ve sevilmenin ne demek olduğunu gercek anlamda öğrendim,gördüm.ama aklımda kalbime izin vermiyor ama sürekli fahrinin yaptıklarını can olsaydı söyle yapardım diye yorumluyorum.
sonra konuşuruz cnm bende çalışmalıyım.iyi çalışmalar.

cenebaz canim cok tesekkür ederim anladigim kadariyla bizim derdimizle gercekten ilgileniyorsun
cok tesekkür ederim
ve yazdiklarin bana ibret oluyor tabi ki ve kendimden birseyler bulabiliyorum
tabi ki bir karar aldigindigi zaman o yolda ilerlemek gerekir
yoksa alinan tüm kararlar bosadir
zor olan tarafida bu zaten
ama insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
simdilik akisina biraktim
görüsmüyorum henüz
ne kadar dayanirim bilmiyorum
ama ilerleyen her dakikada bu kararimin daha dogru olduguna dair
güvenim artiyor
hayirlisi olsun insallah

zamana bırak canım, en güzeli, kendine de cana da fahriye de zaman tanı
herşey bu şekilde netleşir...
sen de netleşirsin, sürekli karar almak zorunda değilsin, bazen sadece durmak bi çözümdür. öyle durup beklersin, hayat şekillendirir. canım benim, hayırlısı olsun inşallah :1hug:

canım sanırım ben hep çok aceleci oldum garibim bilmiyorum kımseyı uzmeden mutlu olmak istiyorum yanlızca .haklısın sanırım zaman belirleyecek herşeyi.

tabi ilgilenirim canım benim :)) keşke faydam dokunsa kendi tecrübelerimden yola çıkıyorum, kimsenin benim yaptığım hataları yapmamasını istiyorum.

eğer görüşmemen senin için hayırlıysa, allah kolaylık versin sana da görüşmek isteme inşallah, bu kararını uygulayabil, tabi gönül ister herkes sevdiğine kavuşsun, ama hayırlı değilse bu ilişki sizin için inşallah kolay atlatırsın canım. biz buralardayız genelde, moralin bozuk olursa bişey paylaşmak istersen her zaman kapımız açık :1hug:
özelden de daha rahat anlatıcaksan, her türlü işte.

görüşmeme dönemi kolay değil biliyorum, ama ben kendimi hep şöyle rahatlattım, hayırlıysa herkes için o gelsin bana ulaşsın, o görüşmek istesin, çabalasın, ben bir adım atmıcam dedim. bişey yapmadığında da demek benim sevgime layık değilmiş dedim. demek benim kadar sevmiyomuş dedim. uzaktan daha net görülüyo.

hayata çok uzun yazmışsın ama iyice düşün sen canı askerin veremediklerini verdiği içinde seviyor olabilirsin

evet zaten askerimin veremediği herşey onda var.ama can herşeyde mükemmel .yani kastettiğin şey aslında askerin canın verdıklerını verse canı aslında sevmezsın demekmi? cnm.

evet zaten askerimin veremediği herşey onda var.ama can herşeyde mükemmel .yani kastettiğin şey aslında askerin canın verdıklerını verse canı aslında sevmezsın demekmi? Cnm.
bilmiyorum onun gibi galiba mesela bana benm eski sevgilimin yaptıklarından daha fazlasını yapan biri olsa ben ona daha çok ilgi duyarım sen demiştin askerden gelince diye o aklıma geldi yani seninle ilgilenmediği için soğudun seninle ilgilense belki yeniden seveceksin canda onun dolduramadığı boşluğu dolduruyor gibi geldi hangisini gün içinde daha çok düşünüyorsan ve görünce hangisinin yanında mutsuysan sıkılmıyorsan ona git o sevdiğindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…