Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Yazdığını okudum...
Kendini neden böyle bir duruma düşürüyorsun...Kapımda diziliyorlar sanki filan da yazmışsın...
Ben aşırı gurur yaptığım için yalnız kalıyorum, sen de böyle bir tavır takındığın için bence..
Kusura bakma cnm ama şu an içimden gelen doğruyu yazıyorum..
O kadar havaya sokuyorsun ki bu adamı...Sana bir geçmiş olsun bile dememiş öyle diyorsun... Değecek biri olsa hadi neyse..
Çok bencil merhametsiz bir erkek... Bu kadar olmamalı...VİCDAN çok çok çok önemli bir insanda..
Vicdan yoksa o insandan bir nane olmaz...Ve sen yine vazgeçemiyorsun bu değmeyecek kişiden, kim ne dese fayda etmez.. Bu şekilde hayatını mahfediyorsun ve kendini küçük düşürüyorsun..Kendi hayatın...Keşke böyle yapmasan...

Oyle mı ?
Buraya 10 gun once yazdım amelıyat cok cıddı cok yakınım dıye hıcbırınız bana gecmıs olsun demedınız halbukı kız kardeslerım dıılmısınız sız? Vıcdan yok mu ozaman sızde??
Bı tek burcın gecmıs olsun dedı .baska kımseden ses cıkmadı o zaman sızıde mı sılıp atıyım

sence ben bı umıt gormesem restı cektıgım adamla nıye bulusıyım. Demek kı bısey var dımı .. Ozur dılerım senınle olamadım hastanede dedı. Ahkam kesmeden once bıraz dusun olur mu.oyle baskasının hayatıyla ılgılı atıp tutmak cok kolay. Bende de akıl ve ozgur ırade var dıılmı,17 yasında lıselı kız dıılım ... yanlıs oldugunu bıle bıle ladese basarmıyım. Senınle bı gelecegım olmadıgını bılıyorum en buyuk hayallerımı gormenı ıstedım ama sen varken buhayallere ulasamıcam dedım Sana veda etmelıyım dedım. Kahve ıcelım dedım bı gelısme gorup gormıcemı bılmıyorum herseyı zaman gosterıcek.

gecmıs olsun
aslında haklı lacıvert yanı yazdıgım maıl gecenın 3 unde cok duygusal oldugum bı anda yazıldı bıraz mantıklı olup daha cıddı kendımı kucuk dusurmeden yazmalıydım bu konuda haklı ama ahkam kesmesı cok yanlıs....neymıs vıcdanı yokmus oyleyse sen bana 10 gundur neden bı kere gecmıs olsun demedıgını yaz hastanedeydım kayboldun dedıgınız donemde hastanedeydım bı kere aklınıza gelmedı mı .!

anca okuyabildim ankaracım
nolur sakin olun, zaten hastayım, tıkanıyorum, öksürük krizim geliyo hee :)))
kimse kötü niyetle bişey söylemiyo ki, lacivert de destek olmaya çalışıyo, ahkam kesmek diye bişey yok ama, canım senin mailine gelince hastanede yaşadığın sıkıntılı dönemin arkasından anlaşılabilir bi durum, kendini yalnız hissetmiş olabilirsin, keşke lacivertin dediği gibi, sanki kapımda sıraya dizildiler demeseydin, ama demişsin, şu noktadan sonra bize dicek bişey kalmıyo, çarşamba günü netlikle düşüncelerini söylemeye çalış, bence senin için en hayırlısı bu kişiden uzaklaşman.
bu dediğim seni kızdırıyo olabilir, ama kendimde aynını yaşamamış olsam söylemezdim, ne zamanki bu insana ait herşeyi aklından, kalbinden, hayatından çıkarırsın o zaman rahat edersin. ben anca öyle rahat edebildim.
sana kendimden örnek vereyim. ben artık çok açıkça mallaştım, hiçbişey düşünmüyorum, kendime düşünecek vakit bırakmıyorum, sosyal şeylerle oyalanmaya çalışıyorum, artık onunla konuşmuyorum, artık onla ilgili bütün acabaları bile aklımdan sildim, hiç kolay olmadı, ama kendim içinse bunu yapmalıyım dedim.
sana da kendin için kararlar almanı önericem dediğin gibi bi ablan, kızkardeşin her neyse olarak...

haklısın da bunu boyle soylemek var bıde karsındakıne vıcdansız demek var. Cok vıcdanlıysa kendısı de bı gecmıs olsun yazsaymıs

canım bilmiyodur, yani ben de unutmuştum
ama normal değil mi, ben diyorum zaten mallaştım diye, hiç huyum değildir ama bütün arkadaşlarımın doğumgünlerini bile unutuyorum.
galiba onu düşünmeyeyim derken, hiçbişey düşünmemeye başladım.

Allah allaaaahhhh... :roflol: Hale bak, zaman ayırıp birşey yazıyoruz üste bir de laf yiyioruz.
Bak güzelim sen burada özelinle ilgili birşeyler paylaşıyorsan gelecek yorumlara hazırlıklı olacaksın anlaştık mı?

Dilek_88 'in bir konusu vardı, o kıza ne yorumlar yapıldı, o 20 yaşında, senin gibi tepki vermedi. Anlayışla karşıladı.
Sonrada bazı yorumlara kırılıyorum dedi konusunu kapattırdı, olay bitti.
Ben ne demişim? Kendi fikrimi söylemişim sadece.
Bana göre vicdansız o erkek, bana göre ukala, senin sevginden emin olduğu için, seni sürekli elinde sanıyor. BENCE böyle.
Bu forumda bu özelini paylaştın, bende yorumumu yaptım işte bak, hepsi bu. Onu eleştirmemize bile deli oluyorsun, nedir bu böyle?
Sen burda yoksun diye ben anka nerde diye bile sordum dün, hasta konusunu okumuşumdur ama o okuduğumu anladım mı acaba?
Bende dersten kaldım diye ruh gibi gezindim bir süre, ne okuduğumu mu anladım o sıra... Geçmiş olsun.

Maile yazdığın BENCE kendini onun karşısında küçük düşürücü birşey, sana vakit ayırıp burda iyi niyetle yorum yapıyorum ona bile caz yapıyorsun.
İstediğini düşün, buraya da bir daha yazmayacağım rahat ol..Aptal mıyım neyim iyi niyette yaramıyor, hadi kendine iyi bak.

lacivertcim böyle söylersen kırılırım ama.
sende, platoniklikle hiçbi ilgisi olmayan herhangi biri de gelip düşüncelerini paylaşabilir,
ankaranın belki biraz siniri bozuktur, belki hassastır, dediğine alınmıştır, bunları veryansınla değil ılımlılıkla karşılamamız lazım,
senin iyi niyetini ben biliyorum, ankaraya da söyledim, o yokken onu sadece bu topikte değil, beni gördüğün her topikte sordun, bu topikten gidersen ben de sana küserim işte :))) yerimseniben
hatta her gördüğüm yerde tepiklerimi de yersin :mymeka:

Yok şasecim gerek yok, zaten ben ne platoniğim ne aşık, kaybolayım diğer konularda :)
Yazmıcam buraya gereksiz, babaayyy :)

selam kızlar , nasılsınız

ya neler oluyor bebişler burda...
benim de işlerim oldu bu aralar hala daha oluyo yarın yine gidicem iş başvurusu yapıcam sürekli stres içindeyim evde bunalımlardayım..yorum yapınca takip edemem diye yazmıyordum..
öncelikle herkesin yaşadığı bişeyler var ve bunların sonuççlarında müthiş sinirli stresli sadece okonuya özdeşleşmiş olabiliyoruz..
ankaracım senin adına üzüldüm canm yaşadıklarına ve sen güçlü durmalısın sadece o diil tüm erkeklerin karşısında sadece o diye düşündüğümüzü anladıkları anda ipleri eline alıyorlar halbuki bizde olmalı bu koz sen biraz duygusallık biraz sabrın sonunun gelmesi biraz ruh halinebağlı olarak böyle yazmış olabılırsın ancak üzülen yine biz kızlara oluyo bende bu davranışlarımdan zar zor kurtuldum ama sevsemde sevmesemde içimde bitirmeliyim onunla asla olmaz artık gururun var vs dedim hırslandım ve soguk davrandım öylece kurtuldum(eski sevg.den bahsediyorum.)bi de (aranıza girio gibi olmak istemesemde)lacivertcim sadece onun saan karşı sergilediği tavır üzerine o bile sinirlenmiş ve buyüzden öyle yazmıştır diye düşünüyorum unutmamalıyız ki biz bayanlar erkekler konusunda birbtün olmalıyız birbirimize böylelikle yardımcı olur kurtarmaya çalışırız ..
çenem düştü yine yaa dime
ee sizlerden ne var ne yok kızlarr nasıl gidiyorrr bakalım :jeyyar:

öpüyorum sizi hihoyyyt
bidee canım sıkılıoooo
herşey aynı ya pufff :içelim:

burçinim ben iyiyim kuşum, buara mikroplarla boğuşuyorum, gözümde vücudumda :)))
iş görüşmelerin için hayırlısı olur inşallah...

şasecim çok geçmiş olsun canım bu aralar böyle herkeste ...
bugün çıkamadım sabahları 6ya dogru yatıorum 2 civarı kalkıorum inanılmaz düzenim bozuldu napıcam ben böyel sonum ne oclak çok merak ediyorum valla :)herkesi çıldırtıyorum bi hayırsever iş verse de herkes benden kurtulsa valla :):)

kaydirigubbakcemile3inşallah burçincim, bulursun, biraz şu sıkıntılı dönemler geçsin daha rahat bulursun...

oof off ben neler yapmıstım neler.en sonunda arabasının aynasına numaramı yazmıstım.benim olduguma emin olana kadar aramadı.emin olunca aramıstı.2 sene platonik asık olarak bekledim karsı komsumuzu.hayatıma birden girdi ve pat diye gitti birgün.hala kahroluyorum.sevgilim var onu seviyorum ama içimde bi yerler acıyor görünce.bana sorarsan fazla ugrasma derim.degermi dersen bence degmez.seni gelip bulacak kişiyi bekle.erkekler pesinden kosturanı seviyor cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…