anca okuyabildim ankaracım
nolur sakin olun, zaten hastayım, tıkanıyorum, öksürük krizim geliyo hee :)))
kimse kötü niyetle bişey söylemiyo ki, lacivert de destek olmaya çalışıyo, ahkam kesmek diye bişey yok ama, canım senin mailine gelince hastanede yaşadığın sıkıntılı dönemin arkasından anlaşılabilir bi durum, kendini yalnız hissetmiş olabilirsin, keşke lacivertin dediği gibi, sanki kapımda sıraya dizildiler demeseydin, ama demişsin, şu noktadan sonra bize dicek bişey kalmıyo, çarşamba günü netlikle düşüncelerini söylemeye çalış, bence senin için en hayırlısı bu kişiden uzaklaşman.
bu dediğim seni kızdırıyo olabilir, ama kendimde aynını yaşamamış olsam söylemezdim, ne zamanki bu insana ait herşeyi aklından, kalbinden, hayatından çıkarırsın o zaman rahat edersin. ben anca öyle rahat edebildim.
sana kendimden örnek vereyim. ben artık çok açıkça mallaştım, hiçbişey düşünmüyorum, kendime düşünecek vakit bırakmıyorum, sosyal şeylerle oyalanmaya çalışıyorum, artık onunla konuşmuyorum, artık onla ilgili bütün acabaları bile aklımdan sildim, hiç kolay olmadı, ama kendim içinse bunu yapmalıyım dedim.
sana da kendin için kararlar almanı önericem dediğin gibi bi ablan, kızkardeşin her neyse olarak...