- 9 Mart 2016
- 20
- 14
- 88
- Konu Sahibi Ozgulbzkrt
Perinatoloji ye gittinmi?o ne dedi ben iki tane perinatoloji uzmanına gittim ilk gittiğim gayet sakin durumumu anlattı ve dediki yogun bakımı olan bir hastanede dogumunu yaptir ve kan bankasi olsun kan kaybedebilirsin,diğeri Öleceksin damarların iç içe geçmiş vs beni cok uzmustu ama doğruyu soyluyormuş,bunu diyen nam salmış bir dr du doğuma gittiğim gün sosyal medyada bir hafta önce ölmüş haberini okudum,beni o dr dogurtacakti ben başka dra gitmesem,fakat guvenmedigim için başka Dr araştırdım ve iyiki de öyle olmuş yoksa bende ölebilirdim,senin durumunu tam olarak bilmiyorum araştırmadım ama plesenta dendiği an korkuyorum çünkü dogumda kadın ölümlerinin çoğu araştırdım bu yüzden drum benim durumumu şu şekilde izah ediyor karanlıkta hiçbişey görmeden ameliyat yapıyorsun kör duman gibi diyor çünkü kanama çok fazla,dediğim gibi senin durumunu perinatoloji uzmanı daha iyi bilir ve o ne derse ona inanirdim güvenirdim bana doğum yaptıran drun adı Ateş Karateke bana hiç olumsuz bir şey söylemedi dogumunu ben yaptiririm yogun bakima girmeyeceksin bebeğin solunumdan dolayı bir hafta on gun yoğun bakımda kalacak dedi ve dediği aynen oldu kendisine ne kadar dua etsem az hakikaten ve yetiştirdiği dr larda aynı onun yolunda sen bi perinatoloji uzmanına görün ondan sonra daha rahat ol ve stres yapma dua et bende senin için ve senin durumunda olan tüm kadinlar icin dua ediyorum Allah evladına bağışlasın ve çaresiz bırakmasın