- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
3.dunya savasi pokemon avindan cikacak bence boyle gidersenasil yakaladiklarini hala anlamadim gercekte gorulmeyen sey nasil yakalaniyor peki?
Ay ben hic gormedim Istanbulda nerelerde yapiyorlar acaba. Hic pokemon avina cikani gormedim gorsem cok eglenceli olur bence
Tenhada pikaçu avlarken böbreğin tekini de alıverirler, kilolarından tam arınır millet.
Çok tehlikeli bu tip şeyler ya, başka bir oyun daha vardı bunun benzeri konuşmuştuk sanki, neydi o? Ajanlı majanlı?
az önce haberlerde çıktı. çok dikkatli izlemedim, çizgi film pokemon yinemi yayınlanıyomuş diyorum eşime. ikimizde dünyadan bi haberiz. ama yorumları okuyunca çok şaşırdım. elalemin bahçesine dalanlar, hayatını kaybedenler, zincirleme trafik kazalarıbaşınıza bela almışınız ama bide gülerek anlatıyosunuz caminin yolunu bilmeyen insanlar, camiye gidip pokemon avlıyor. boş işler yazık
senimi alıntıladım niye direk üstüne alınıyosun. çok kişi cami örneği vermiş, tek sen değil. kasıtlı olarak birine demiyorum camiye gitmiyo diye. ayrıca haberi dikkatli izlemediğimi yazdım, senide alıntılamadım. sende bunu algılasaydında öyle savunmaya geçseydinCamiye gidip gitmediğimi nereden biliyorsunuz? Ben sadece örnek verdim,camiye pokemon avlamaya mı gittim yazdım? Bir kaç gün sonra unutup gideceğiz.
İzlediğiniz haberi dahi algılamamışsınız tıpkı yazdığımı algılayamadığınız gibi... Size de yazık.
senimi alıntıladım niye direk üstüne alınıyosun. çok kişi cami örneği vermiş, tek sen değil. kasıtlı olarak birine demiyorum camiye gitmiyo diye. ayrıca haberi dikkatli izlemediğimi yazdım, senide alıntılamadım. sende bunu algılasaydında öyle savunmaya geçseydin
gidene lafım yok Allah kabul etsinİşte bu başlık altındaki cami örneği verenleri genellediğinizden dolayı olmasın o?
Ha ben ha başkası. Milleti kınamak kimsenin haddine değil.
Polemik çıkmaması adına son mesajımdır.
Hanımlar burada altı üstü bir oyundan bahsediliyor, camiye gitmeyi katmayın olaya lütfen.
ya pokemon bıze gelırse ?
bu ne bıcım bı oyun
Sabah kardeşim uyurken tepesindeydi. Korkma ısırmaz
pokemon benım evıme gelırse sıkıntı yokta
onu avlamak ıcın ınsanlar benım eve baskına gelırse
He işim gücüm yok da bir pokemon için sokağa çıkacam.
Ben eve girer girmez sonsuz kere şükrederim.
Allah'ım beterinden saklasın da beynimde bir sürü düşünce var, onları düşünmekten pokemon görsem sarılırım ağlaya ağlaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?