pokemon go belası..

Genelde milletin toplaştğı yerler bilinen yerler. MEsela bir caminin önü, bir parktaki büst gibi farklı şeyler. Telefonu bu uygulama açıkken pokemonu gördün tıklıyorsun pokemon cami kapısının önündeyse cami kapısında pokemon oluyor
Pokemon çizgi filminde seni seçtim pikacu diyince topu fırlatırdı aynı mantıklı pokemonu yakalıyorsun. Seni seçtim diye bağırmıyoruz tabi Telefon elinde bir sağa bir sola giden görürsen emin ol ondandır.

Tenhada pikaçu avlarken böbreğin tekini de alıverirler, kilolarından tam arınır millet.
Çok tehlikeli bu tip şeyler ya, başka bir oyun daha vardı bunun benzeri konuşmuştuk sanki, neydi o? Ajanlı majanlı?

Oyun ingressin portallarını kullanıyor.
İngress bitmiştir artık Orada ajanlar vardı şimdi pokemon eğiticileri.
Tanımadığın insanlarla iletişime geçmek çok tehlikeli.
Nişanlım ingress oynuyordu. Oyun için izmirden manisaya gitmişliğ var
Adam yolda gidiyor oda onun arkadasında rakip takımdakiler stalker gibi.
Özellikle küçük çocukların tek başına oynamamsı gereken bir oyun.
Aslında bu konunun açılması iyi oldu. Küçük çocuğu olan anneler dikkat etmeli.

az önce haberlerde çıktı. çok dikkatli izlemedim, çizgi film pokemon yinemi yayınlanıyomuş diyorum eşime. ikimizde dünyadan bi haberiz. ama yorumları okuyunca çok şaşırdım. elalemin bahçesine dalanlar, hayatını kaybedenler, zincirleme trafik kazaları başınıza bela almışınız ama bide gülerek anlatıyosunuz caminin yolunu bilmeyen insanlar, camiye gidip pokemon avlıyor. boş işler yazık

Camiye gidip gitmediğimi nereden biliyorsunuz? Ben sadece örnek verdim,camiye pokemon avlamaya mı gittim yazdım? Bir kaç gün sonra unutup gideceğiz.
İzlediğiniz haberi dahi algılamamışsınız tıpkı yazdığımı algılayamadığınız gibi... Size de yazık.

Yahu nasıl indiriyo biri söylesin iphpne kullanıcısıyım :/ android tede yokmus

senimi alıntıladım niye direk üstüne alınıyosun. çok kişi cami örneği vermiş, tek sen değil. kasıtlı olarak birine demiyorum camiye gitmiyo diye. ayrıca haberi dikkatli izlemediğimi yazdım, senide alıntılamadım. sende bunu algılasaydında öyle savunmaya geçseydin

İşte bu başlık altındaki cami örneği verenleri genellediğinizden dolayı olmasın o?
Ha ben ha başkası. Milleti kınamak kimsenin haddine değil.
Polemik çıkmaması adına son mesajımdır.

Saçma sapan bişey kardeşimde sarmış başına, sokakta pokemon avlamak için deli dana gibi dolaşıyorlar. Gprs navigasyon bağlantısı ile kuruluyor oyun ve sokakta pokemon yakalıyorsun.

Yakında oyle bir oyun çıkarıcaklarki yükleyen eline silahı alıp insanları öldürmek için dolaşıcak.

Saçmalıklar içindeyiz işte.

Pokemon degil ama ben mesela zombi istilasini falan isterdim. Zombiler cikiyor her yerden falan kaciyosun onları öldürmeye calisiyosun bence cok heyecanli olurdu. Hep böyle seylere ilgim var tabi oyun olarak ayni pokemon gibi ehehe :))))

Ay lale cok tatlisin yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…