pokemon go belası..

Bibi iste senin nerde oldugunu bilecekler bak cete mete bile cikmis diyorlar. Kesinlikle tehlikeli. Benim aklima direk bomba geldi. Milleti bir yerde boyle toplayip patlatirlarsa Allah korusun. Valla ben Türkiye'den her şeyi beklerim..

öyle herkesin toplanacağı tek bi yer yok
bi semtte belki 100 nokta var
cami okul çeşme başı heykel gibi
yanından geçerken tıklıyosun sadece

diyorum ya benim korkum o işte çünkü oyun cidden çok güzel
yani söylemeyim dedim ama eşim dün gece yeğeniyle beraber alt blokların bahçesine dalmış pokemon bulmaya,meğer adam da oynuyormuş bir şey dememiş başka türlü psikopata denk gelse falan aklıma her türlüsü geliyor..

Biraz önce haberlerde gördüm.
Oynayan gençlerle röportaj yaptılar,konuşmaları aynen şizofrenler gibiydi.Anlamsız ve gerçekdışı...
Normal bir oyun olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten kopup başka boyuta geçiliyor gibi.Zaten oynayanlar hipnotize olmuş gibiydiler.

Pokemon avlamak ne demek sosyal medyada da capslar goruyorum anlamiyorum
Telefonunuzun konum bilgisinden haritada etrafınızda belirli noktalarda pokemon görünüyor yanına gidince arka kameranız otomatik açılıyor ve pokemon karşınızda görünüyor sizde yakalıyorsunuz oyun bu canlı gibi

e bütün sanal gerçeklik oyunları öyle
popmundo
sims
second life
vs vs

her oyunun bi jargonu var
kardeşim dota denen bi oyun oynuyo
bi konuşmaları var ne dilde konuşuyo anlamazsın

aynen
sokakta garip görünmek istemiyosanız kamera modunu kapatabilirsiniz :)

Anaaam camiler gym mi olmuş öldüm la gülmekten

Bizim işyeri organize sanayi bölgesinde burada pokemon azmış arkadaş depresyona girdi

Benim eşim hep böyle ne zaman bir oyun çıksa 6 ay falan onun bağımlısı olur,çocuğu gibi benimser bir şey desem kızar hatta
Az önce aradı,"bizim çocuklarla güvenparka gitcez biz oyun oynamaya benim powerbanki göndersene" diyor. Sanırım o haberdekilerin türevlerinden biri de benim eşim.

Anaaam camiler gym mi olmuş öldüm la gülmekten

Bizim işyeri organize sanayi bölgesinde burada pokemon azmış arkadaş depresyona girdi

benim evde de hep ratata denen fare çıkıyo
pis miyim neyim anlamadım

iş yerimde de hep yarasa pokemon

yıllardır camiye gitmeyen insan olarak 2 gündür cami duvarında oturup duruyorum

Oh be anladım nihayet oyunukaç gündür anlamaz gözlerle bakıyodum

App Store da yok mu ben mi bulamıyorum varsa Bi linkte app liler için atıverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…