- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Bibi iste senin nerde oldugunu bilecekler bak cete mete bile cikmis diyorlar. Kesinlikle tehlikeli. Benim aklima direk bomba geldi. Milleti bir yerde boyle toplayip patlatirlarsa Allah korusun. Valla ben Türkiye'den her şeyi beklerim..
Eskiden bir ciftlik oyunu vardi onu yüklemiştim sonra bir arkadasim!aman diyeyim sil biz bir ara esimle deli gibi takilfik öyleki özel günlerde birbirimize hediye diye kredi kartiyla oyun!altini aliyorduk taki bir gün kizimin yürümeye basladigini ve diger odalara yürüyerek gittigini farketmeyisime kadar dedi..hastalik boyunda bagimli tipler olusabiliyor aman diyeyim durdur esini..
Yahu var linkte once tarama yapmak lazim hazir androidde guvenilir linki olan arkadaslar atarsa cok iyi olur. :dd KK kadinlari olarak bence topluca sey etsek sey olur :dd
Ahanda altin link geldi! Suan serviste incegim yeri kacirdim lanet olsun hahaha pis pokemon hain pokemon
hadi bakalım misty lerHemen daliyorum oyuna
Ay onu hic dusunmedim. Zeytin'in verdigi linkten direkt giris yaptim ben :)
Telefonunuzun konum bilgisinden haritada etrafınızda belirli noktalarda pokemon görünüyor yanına gidince arka kameranız otomatik açılıyor ve pokemon karşınızda görünüyor sizde yakalıyorsunuz oyun bu canlı gibiPokemon avlamak ne demek sosyal medyada da capslar goruyorum anlamiyorum
Biraz önce haberlerde gördüm.
Oynayan gençlerle röportaj yaptılar,konuşmaları aynen şizofrenler gibiydi.Anlamsız ve gerçekdışı...
Normal bir oyun olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten kopup başka boyuta geçiliyor gibi.Zaten oynayanlar hipnotize olmuş gibiydiler.
Telefonunuzun konum bilgisinden haritada etrafınızda belirli noktalarda pokemon görünüyor yanına gidince arka kameranız otomatik açılıyor ve pokemon karşınızda görünüyor sizde yakalıyorsunuz oyun bu canlı gibi
Anaaam camiler gym mi olmuş öldüm la gülmektenpokemon go diye bela bir oyun var kamerayı konumu açıyorsunuz belli yerlerde pokemon var değişik değişik terimleri var oyunun gym pokestop falan geze geze pokemon avlıyorsunuzcamiler falan gym olmuş yani bu oyun insani hayattan koparıyor..
Evet indirdim cok tenkyuuu ^^link temiz tekrar
indirdim çalışıyo
Biraz önce haberlerde gördüm.
Oynayan gençlerle röportaj yaptılar,konuşmaları aynen şizofrenler gibiydi.Anlamsız ve gerçekdışı...
Normal bir oyun olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten kopup başka boyuta geçiliyor gibi.Zaten oynayanlar hipnotize olmuş gibiydiler.
Anaaam camiler gym mi olmuş öldüm la gülmekten
Bizim işyeri organize sanayi bölgesinde burada pokemon azmış arkadaş depresyona girdi
Ay benim annem.bile oynuyor.Türkiyede de bu kadar yoğun talep olduğunu bilmiyordum
Dünyaca çıldırdık
Ayol nerden aklına geldi valla olur mu olur dünyanın çivisi çıktı zatenBir gün herkesi bir yerde toplayip Allah korusun bi bomba patlatirlarsa felaket olur
Gerci ben biraz felaket tellaliyim
Aynen bende ayni seyi düsünüyodum hatta facede bi vatsap yazismalarini atmislar camide pokemon var diye deli bunlar dedimben de diyorum her yerde bir pokemon gidiyor, bu çizgi film neden bu denli popüler oldu ki diye.
meğer oyunmuş.
ay bende biri şunu açıklasın..nedir bu...mantığğı neGecenin bi yarısı napiyorlarmis sokakta? oyunla ne ilgisi var hiçbi şey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?