Doğuma Hazırlık Polikarbon biberonlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dusunmemlazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
3.947
108
163
merhaba kizlar :3:
bildiginiz gibi plastik biberonlar bebek sagligi acisindan tavsiye edilmiyor. cam biberonlar en iyisiymis.
BPA icermeyen, polikarbon maddesinden yapilan biberonlar cikti artik.
sizin terciginiz polikarbon biberondan yana mi yoksa cam biberon mu?
cam biberonlar saglikliysa ne diye ugrasip polikarbonu cikardilar? bilmiyorumkismile
siz neler dusunuyorsunuz bu konuda.. tercihiniz hangisinden yana?

merhaba kizlar :3:
bildiginiz gibi plastik biberonlar bebek sagligi acisindan tavsiye edilmiyor. cam biberonlar en iyisiymis.
BPA icermeyen, polikarbon maddesinden yapilan biberonlar cikti artik.
sizin terciginiz polikarbon biberondan yana mi yoksa cam biberon mu?
cam biberonlar saglikliysa ne diye ugrasip polikarbonu cikardilar? bilmiyorumkismile
siz neler dusunuyorsunuz bu konuda.. tercihiniz hangisinden yana?

öncelikle kırmızı ile alıntıladığım sorunuza cevap vereyim; polikarbon biberon bebekler açısından rahat bir kullanıma sahip. bebekler 6. aydan sonra eline ne geçirirse atmaya başlıyor, ki biberonlar da buna dahil maalesef.. benim cam biberonum var ama onu sadece kendim içirirken kullanıyorum.. onun haricinde BPA maddesi içermeyen polikarbon biberon kullanıyorum. kırılma veya bebeğime zarar vermesi sözkonusu olmuyor böylelikle..

tavsiyem ikisinden de bulundurmanız.. sıcak içecekler için cam, diğer sıvılar için polikarbon kullanırsınız.. bebeğiniz biraz büyüdüğünde de yine polikarbon ile devam edersiniz..

sevgiler.. yerimseniben

ben hem cam hem polikarbon aldım. inşallah 6. aya kadar kullanmak durumunda kalmam ama kalırsam diye ikisinden de aldım.
tabi ki ilk tercihim cam olacaktır...

cam çok sağlıklı her açıdan ama kırıldığı zamanda çok tehlikeli. benim kızım 6 aylıkken atıp kırmıştı biberonunu, allahtan ona bişey olmadı. sadece bu açıdan tehlikeli bulduğum için 4 senedir polikarbon biberon kullanıyorum. makineye atıp sık sık yıkıyorum , 50-60 derece sıcaklıkta yıkanmasıda ne derece sağlıklı onuda bilmiyorum. aslında emzik kısmını sık sık değiştirmemiz lazım. ben öyle yapmaya çalışıyorum

bpa içermeyen polikarbon biberon kullanmak en pratik olanı ancak biberon alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli konu anne göğüsüne yakın (sert-yumuşak) olması ve antikolik özellikte olmasıdır.airflex ve antikolik biberonları tercih edin arkadaşlar.

Back
X