Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over Adetin Düzene Girmesi...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

motherofcatss

🌙
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.406
En iyi cevaplar
1
1.851
133
Merhabalar. Adetlerim bildim bileli düzensizdi 40 45 50 hatta 55 günü bulurdu. Hormon testim normal çıkarken ultrasonda polikistik over görünümü vardı. Fakat 3 aydır hiçbir ilaç vs kullanmamama rağmen kendiliğinden düzenli adet olmaya başladım. 35, 30, 35 üç aydır adet döngüm bu şekilde. Yıllardır ilk defa başıma geliyor. Sebebi ne olabilir bilgisi olan var mıdır veya başına gelen?

Merhabalar. Adetlerim bildim bileli düzensizdi 40 45 50 hatta 55 günü bulurdu. Hormon testim normal çıkarken ultrasonda polikistik over görünümü vardı. Fakat 3 aydır hiçbir ilaç vs kullanmamama rağmen kendiliğinden düzenli adet olmaya başladım. 35, 30, 35 üç aydır adet döngüm bu şekilde. Yıllardır ilk defa başıma geliyor. Sebebi ne olabilir bilgisi olan var mıdır veya başına gelen?
Sağlıklı beslenmiş kilo vermiş olabilir misiniz? Bu pko sürprizlerle doludur tatlım ☺️ inşallah döngü bu şekilde devam eder bazen düzene biniyor bazen düzene bindiriyor 😂 ama gerçekten şekeri ekmeği kesmek sağlıklı beslenmek ve kilo vermek gibisi yok.. Instagramda sağlıklıyasiyoruzcom var muhakkak takip et hatta orada ıg TV de pkosu yenmiş edanin röportajı var .. dinlemelisin☺️

Back
X