Polikistik over - cocuk sahibi olmak

Mesajını şimdi gordum biraz geç oldu ama. Adetin 5. Bunu kullanmaya başlıyorsun. Eşim sperm testi yaptırdı cok guzel cıktı sonucu. Klomen bende ise yaramadı malesef. Tekrar kullanıcam ama 45 gün oldu hala adet olmadım. Duphaston neden kullabiliyor

Ya çok sevindim gerçekten. Sağlıkla kucağına alirsin insallah bebeğini. Hangi macunu kullandiniz acaba. Benim adet duzensizligim var 45 gün geçti hala olamadım malesef. Ilaclaolmak istemiyorum 15 gün daha bekliycez yoksa ilacla olup tekrar klomene başlıcam doktor oyle söyledi.

ilaç bitince küre başlarsınız.
Kafanıza göre kür kullanmayın

olsun canım hıc onemlı degıl cok tesekkur ederım hoca bana baktı dedı kendılıgınden olabılır bebıs dedı klasık pco yum bende mınımal kıstler klasık zaten once duphaston verelım esın de testını yaptırsın dedı bu hapı kullanırken hamıle kalabılırsın kalırsan bebısı tutar dedı hemde regl duzenı ıcınde verdı ama cok amaclı bır hap aslında bakalım ne olucak ıns kendılıgınden olur bebısler :)

Duymamıştım daha önceden bu ilaci doktoruma danışacağım. Insallah canim 4 kilo verdim 4 kilo daha verirsem benim icin iği olucak malum evlilikten sonra birde pandemi de evde olunca kilolar basa bela oldu. Birde adet görürsem cok iyi olucak. Gelsin bebislerimiz insallah hayirlisiyla

amın canım benım aa bak bıde ne dıcem sana bana novoart ısımlı bır vıtamını onerdı mutlaka al yumurta kalıtesı ıcın sana destek saglıcak dedı arastırmaya calıstım yenı bır urunmus sıtesını buldum bıraz pahalı ben eczaneden getırttım sıtesınde bıraz daha uygumus onu aldım bugun basladım bılmıyorum artık neler olur doktoruna onu da sor ıstersen canım benı de haberdar edersen hatta cok mutlu olurum :)) kılo evet hıc deme 10 kılo fazlam var bı dıyete gırmem lazım en hızlısından :)))

C-life instagram siteside var bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…