Siz nasıl hamile kaldınız acaba tedavi ile mi tedavisiz mi Çocuklarınızı da Allah uzun ömür versin Allah bize de nasip etsin annelik duygusunuKlomen ted. nedenn ara verdiniz drunuzmu oyle yonlendirdi? .bemde pco luyum 3kere gebe kaldim 2evladim var. .darisi size insallah zor olabilir ama imkabsizda degil Allah gonlunuze gore versin insallah
Tamam canım bende araştırayım bi denerimHacamat ve sülük tedavisini araştırmanızı öneririm. Bel ve kasık bölgelerinden düzenli aralıklarla yapılan hacamat ve sülük tedavisi yumurtalıklarda ve rahimde olan bircok soruna şifa olabiliyor. Ben de bu surece yeni başladım sayılır ama bunlarla hamile kalan tanıdıklarım var
Çok üzüldüm ya peki şimdi ki durumun ne bebeğin var mı bende hiç bir pko belirtisi yok kilo yok tüylenme yok sadece adet düzensizliği var ya8 yillik bir süreçten sonra mucizevi bi sekilde hamile kaldim. Tedaviler gördüm bu süreçte ama bi sonuc alamadım. Sonra akupuntura gittim 1 yil kadar filan. Adetlerim düzene girdi kilo verdim. Polikistik overin tüm belirtileri kayboldu. Sonra 1 yil sonrasında mucize oldu ve kendiliginden hamile kaldim tabi kaybettim bebeğimi sonrasinda iki ay sonra tekrar gebe kaldim. Onu da kaybettim ne yazik ki. Kusura bakmayin biraz uzun oldu ama sakin umudunuzu kaybetmeyin pkos lularda hamile kalabiliyor umarım sizlere de umut olmuştur.
Ilk adetimden beri pco oldugumu biliyordum bebek istedigimde sorun yasayacagimida biliyordum 3ay denedim baktim olmicak zaman kaubetmek istemedim dr a gittim serephone verdi (klomen turevi) 5yumurta buyudu cogul gebelik riskine karsi catlatma ignesi vermedi ve iliskiyede girme dediSiz nasıl hamile kaldınız acaba tedavi ile mi tedavisiz mi Çocuklarınızı da Allah uzun ömür versin Allah bize de nasip etsin annelik duygusunu
Tamam canım çok teşekkürler dediğin infolic kombi reçete ile mi satılıyor acaba eczaneden alabiliyor muyuz adetim gecikti yine gelmiyor doktora gidip adet söktürücü kullanacağım adetimden sonra tam gaz baslicam kürlere ek vitaminlere falanIlk adetimden beri pco oldugumu biliyordum bebek istedigimde sorun yasayacagimida biliyordum 3ay denedim baktim olmicak zaman kaubetmek istemedim dr a gittim serephone verdi (klomen turevi) 5yumurta buyudu cogul gebelik riskine karsi catlatma ignesi vermedi ve iliskiyede girme dediama ben sansimi denemek istedim calismalari kesmedim hamile kaldim cok sukur 1kizim oldu . 2.cocugu istedik yime ben direk ted basladim yine yumurta gelisti dr riske atmayalim ignede yapalim dedi catlatma igneside vuruldum yine hamile kaldim ama beta hcg yikselisimde sorun vardi once dis gebekiktenn supelendi dr sonra kimyasal oldu kanamayla atildi kendi. Ben ara verdim hormonlarim cok bozulmusstu biraz kilo verdim dr 3ay yasmin ic biraz baskilansin kist dedi yasmine basladim 1ay ictim bitti regl oldum hastalandim panik atak gecirdim dr lar icme tetiklemis olabilir dedi kendimi hazir hissetmiyodum panik atagin sokundan bebek fikri aklimabbile gelmemisti hapi biraktim korunmadik ama bebek olcak diyede dusunmedim hic adetim gecti uzuluyodum kist kist diye sonra test yapmak aklima geldi hamileymisim sukurler olsun hayatimim en guzel 2.mucizesi birde oglum oldu simdi 8 aylik. . . Ben cok cabaladim cok arastirdim cok kurler ve ek vitaminler vs denedim defalarcada tek cizgi gordum agladim uzuldum ama inancimida hic kaybetmedim . Rabbim sizede nasip etsin insallah. Pcolulara cok iyi geliyor inofolic kombi bir arastirin kullanin 2 tedavidede ictim 2sindede ise yaradi bende . Sormaknistediginiz bisry olirsa cekinmeyin cok uzun yazdim
Amin cnm amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hamileligi ve anneligi yaşatsın tüm isteyenlere.Allahım inşallah yakın zamanda ikimize de nasip eder canım çok üzüldüm senin adına dualarım seninle
Recetesiz cnm devlet odemiyor. 20 tablet adetinle basla yeni gelisecek yumusuna fayda edicek yumurtlama dinemine kdr icmis olursunTamam canım çok teşekkürler dediğin infolic kombi reçete ile mi satılıyor acaba eczaneden alabiliyor muyuz adetim gecikti yine gelmiyor doktora gidip adet söktürücü kullanacağım adetimden sonra tam gaz baslicam kürlere ek vitaminlere falan
Merhaba bişey sorucaktım infolic kilo verdirdimi ?Ilk adetimden beri pco oldugumu biliyordum bebek istedigimde sorun yasayacagimida biliyordum 3ay denedim baktim olmicak zaman kaubetmek istemedim dr a gittim serephone verdi (klomen turevi) 5yumurta buyudu cogul gebelik riskine karsi catlatma ignesi vermedi ve iliskiyede girme dediama ben sansimi denemek istedim calismalari kesmedim hamile kaldim cok sukur 1kizim oldu . 2.cocugu istedik yime ben direk ted basladim yine yumurta gelisti dr riske atmayalim ignede yapalim dedi catlatma igneside vuruldum yine hamile kaldim ama beta hcg yikselisimde sorun vardi once dis gebekiktenn supelendi dr sonra kimyasal oldu kanamayla atildi kendi. Ben ara verdim hormonlarim cok bozulmusstu biraz kilo verdim dr 3ay yasmin ic biraz baskilansin kist dedi yasmine basladim 1ay ictim bitti regl oldum hastalandim panik atak gecirdim dr lar icme tetiklemis olabilir dedi kendimi hazir hissetmiyodum panik atagin sokundan bebek fikri aklimabbile gelmemisti hapi biraktim korunmadik ama bebek olcak diyede dusunmedim hic adetim gecti uzuluyodum kist kist diye sonra test yapmak aklima geldi hamileymisim sukurler olsun hayatimim en guzel 2.mucizesi birde oglum oldu simdi 8 aylik. . . Ben cok cabaladim cok arastirdim cok kurler ve ek vitaminler vs denedim defalarcada tek cizgi gordum agladim uzuldum ama inancimida hic kaybetmedim . Rabbim sizede nasip etsin insallah. Pcolulara cok iyi geliyor inofolic kombi bir arastirin kullanin 2 tedavidede ictim 2sindede ise yaradi bende . Sormaknistediginiz bisry olirsa cekinmeyin cok uzun yazdim
Hayıt tohumunu ben de kullandım ve 1 ay sonra hamileydim, bu yaz kist çıktı 4cm kadar onu da hayıt tohumu ile attım şu an hamilelik şüphesindeyim hattaDoktorum Pko olduğumu söyledi adetim çok düzensiz geliyor bi sefer hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı. Bi sefer de klomen+çatlatma iğnesi oldum oda tutmadı şimdi hayıt tohumu nu içiyorum 1 haftadır lütfen hamile arkadaşlar yardım edebilir mi ?
Mrb ben kisa sureli kullandim yani her fenrmemde 1 kutu o yizden iyoe bor etkisi varmi bilmiyorum yanlis bisey soylemek istemem. Glifor ile kilo vermistimMerhaba bişey sorucaktım infolic kilo verdirdimi ?
Anladım canım peki pco her iki yumurtalığında varmıydıMrb ben kisa sureli kullandim yani her fenrmemde 1 kutu o yizden iyoe bor etkisi varmi bilmiyorum yanlis bisey soylemek istemem. Glifor ile kilo vermistim
Evet canim vardi 18 yasimdan beri pcoyum .29 yasindayim hala pcoyumAnladım canım peki pco her iki yumurtalığında varmıydı
Ohh süper ya bende 2 kere hamile kaldım 2 side düşük oldu biri klomenle oldu bugün doktora gittim iki yumurtalıktada var pco dedi çok moralim bozuldu 1-2 kilo versen yeter dedi hem infolic hemde klomen vardı umarım bende güzel haber alırımEvet canim vardi 18 yasimdan beri pcoyum .29 yasindayim hala pcoyum. 3 kere hamile kaldim 2 evladim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?