Polikistik over olupta hamile kalanlar alternatif tıp ile ?

Merhabalar,
30 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. 3 yıldır çocuk istiyoruz ama malesef olmuyor. Bende polikistik over varmış. Bir de 2 yıl önce çektirdiğim rahim filmimde 1 tüpüm tamamen açık ama diğer tüpümde biraz tıkanıklık daha doğrusu zorlu geçiş vardı. 2 defa klomen kullandım. 1 tanesinde çatlatma iğnesi yapıldı diğerinde yapılmadı. 1 yıldır hiç bir tedavi görmedim ama yine de olmadı. Troid hastası olduğumu öğrendim bide 6 ay önce. İlaçlarımı kullanıyorum şuan tiroid seviyemde normale döndü. Tekrar doktor yolu gözüktü gittim yine rahim filmi istendi 3 gün sanra yaptıracağım randevum var. Bu sefer doktora söylemeden klomene başladım bugün yani 5.günümde adetin. Saracoğlunun brokoli kürüne başladım. Aslanpençesi çayı içiyorum. Birde 3 lü karışım ekstrakt var Hayıt/Civanperçemi/Biberiye bu ekstraktı içiyorum. İnofolic combi günde 2 defa içiyorum ve yeni duydugum çakşır kökü suyuna eşimle birlikte başladık. Yani bu ay herşeyi yapıyorum bu ay bakalım rabbim yüzümüze güler inşallah

Merhaba, 17 yaşımda öğrendim PCOS lu olduğumu sonra yıllarca hep söylediler kilo ver diye. 3.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek düşünüyorduk. kilo vermeden imkansız dediler ki ben sıfır hareket çalışıyordum muhasebeciydim 6 ay falan regl olmuyordum. sonra pandemi döneminde işten ayrıldım 3 ay falan çok hareketli bir dönem geçirdim ve bu sırada ovulasyon testlerini ve denemeyi de bıraktık. köye gittim inanılmaz yoruldum ve kendiliğimden adet gördüm tam 10-15 gün sonra hamile kalmışım.

Burada önemli olanın stressiz ve hareketli bir hayat olduğunu öğrendim. bu arada bitkisel olarak düzensiz 1 2 yıl falan 2 kavanoz macun kullandım c-life bitkisel macun. faydasını gören çok var inanılmaz.

Bir de şunu unutmayın PCOS hastalık değil sendrom. yumurtlama gününü tutturmak lazım. benden bir tavsiye stres yapmayın akışına bırakın ve inanılmaz hareket edin :)

geçmiş olsun

Canım inşallah güzel haberlerini alırız bende soğan kürü kullanıyorum Pko varda bakalım ne olacak yoruldum artık

İnşallah canım ya

Aynen öyle canım ya ama düşünmeden stres yapmadan olmuyo ki sürekli aklımda atamıyorum

Hareket hiç benlik değil. Zaten çalişmiyorum evdeyim evdede insan canı bişey yapmak istemiyor ev işi sonra bol bol koltuk televizyon keyfi yapıyorum ve uyumayı çok seviyorum

Hareket hiç benlik değil. Zaten çalişmiyorum evdeyim evdede insan canı bişey yapmak istemiyor ev işi sonra bol bol koltuk televizyon keyfi yapıyorum ve uyumayı çok seviyorum
Tam olarak ben de öyleyim aslında köye gitmiş bulundum ve babam yorulmasın istemiştim :) nasip olacağı varmış

Aynen öyle canım ya ama düşünmeden stres yapmadan olmuyo ki sürekli aklımda atamıyorum
İnan bir süre sonra atıyorsun. aynı durumdaydım ve benim annemin 14 yıl çocuğu olmamış çok tedavi görmüş. kafamdan attım 2 ay sonra hamile kalmışım stres yapma. Vakti zamanı belli inan bana canım :)

Bu ay öyle yapıyorum canım bende ya evleneli 15 ay oldu evlendiğim günden beridir çok istiyorum bi sefer oldu oda düşükle sonuçlandı artık kafama takmıyorum çünkü görev haline geliyo hersey eşimle hadi bugün yumurtlama günü ilişkiye girelim her regli olmayışımda yaşadığım umut test yapıp uğradığım hüsran bunlar beni çok yıprattı tadını çıkarmak istiyorum artık bişeylerin dediğin gibi zamansız ne ağaçlar meyve veriyo ne de yazın kar yağıyo hersey zamanında olucak ama dualarında bana yer veririsen çok sevinirim

Kızlar sizce pco düşüğe sebep olurmu bende pcoyum iki düşüğüm var şüpeleniyorum bu durumdan

Kızlar sizce pco düşüğe sebep olurmu bende pcoyum iki düşüğüm var şüpeleniyorum bu durumdan
Hayır düşük olmasıyla alakası yok arkadaşım geçmiş olsun iki düşüğün varsa araştırma yaptirmalisin belki pıhtılaşma sorunun vardir belki sende degil esinin spermlerinde bir sorun vardir. Bir hastanenin tıbbi genetik bölümüne başvurmalısınız

Öyle yaptık canım test sonuçlarını aldım şimdi doktoruma gidicem pıhtılaşma var sanırım

Kızlar selam,
Bugun hsg rahim filmimi çektirdim inanamadım 2 yıl önce çektirdiğim rahim filminde sağ taraf tıkalıydı ama bugün iki tarafta açık çıktı inanamadım filme falan bakıyorum radyalog doktorunu tekrar aradım tekrar kontrol etti ve iki tüpte açık ve rahim normal dedi. Acaba bu ay bu yaptıklarım mı işe yaradı bilmiyorum ama çok sevindim

Bu arada kızlar bende pko olduğu için ben hep 18-19. gün yumurtluyodum bu ay klomen kullanıyorum ve 5. Gün adetim bittiğinde ovulasyon testi yapmaya başladım resimdeki gibi çıktı

Tabi dua ederim her şey gönlünce olsun :)

Arkadaslar bende pko yumm..hemde oyle boyle degill..bir yil adet gormem 8 ay 9 ay gormem yani hic adet gormem ....killanma mevcut ..esimdede sikinti var ama cok sukur kendiliginden bir kizimm oldu ..ikinci gebeligimde dusuk olduu..yani herseyin basi dua diyorum ben ..Rabbim istedikten sonra olmazlar olur..sikinti yapmayinn dua edinn....Rabbim herkesin cocuguna hayirli uzun omurler versinn..olmayanlarada tez zamanda nasip etsin insallah..amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…