- 27 Ağustos 2019
- 387
- 239
- 53
- 34
Merhaba, 17 yaşımda öğrendim PCOS lu olduğumu sonra yıllarca hep söylediler kilo ver diye. 3.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek düşünüyorduk. kilo vermeden imkansız dediler ki ben sıfır hareket çalışıyordum muhasebeciydim 6 ay falan regl olmuyordum. sonra pandemi döneminde işten ayrıldım 3 ay falan çok hareketli bir dönem geçirdim ve bu sırada ovulasyon testlerini ve denemeyi de bıraktık. köye gittim inanılmaz yoruldum ve kendiliğimden adet gördüm tam 10-15 gün sonra hamile kalmışım.Doktorum Pko olduğumu söyledi adetim çok düzensiz geliyor bi sefer hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı. Bi sefer de klomen+çatlatma iğnesi oldum oda tutmadı şimdi hayıt tohumu nu içiyorum 1 haftadır lütfen hamile arkadaşlar yardım edebilir mi ?
Canım inşallah güzel haberlerini alırız bende soğan kürü kullanıyorum Pko varda bakalım ne olacak yoruldum artıkMerhabalar,
30 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. 3 yıldır çocuk istiyoruz ama malesef olmuyor. Bende polikistik over varmış. Bir de 2 yıl önce çektirdiğim rahim filmimde 1 tüpüm tamamen açık ama diğer tüpümde biraz tıkanıklık daha doğrusu zorlu geçiş vardı. 2 defa klomen kullandım. 1 tanesinde çatlatma iğnesi yapıldı diğerinde yapılmadı. 1 yıldır hiç bir tedavi görmedim ama yine de olmadı. Troid hastası olduğumu öğrendim bide 6 ay önce. İlaçlarımı kullanıyorum şuan tiroid seviyemde normale döndü. Tekrar doktor yolu gözüktü gittim yine rahim filmi istendi 3 gün sanra yaptıracağım randevum var. Bu sefer doktora söylemeden klomene başladım bugün yani 5.günümde adetin. Saracoğlunun brokoli kürüne başladım. Aslanpençesi çayı içiyorum. Birde 3 lü karışım ekstrakt var Hayıt/Civanperçemi/Biberiye bu ekstraktı içiyorum. İnofolic combi günde 2 defa içiyorum ve yeni duydugum çakşır kökü suyuna eşimle birlikte başladık. Yani bu ay herşeyi yapıyorum bu ay bakalım rabbim yüzümüze güler inşallah
İnşallah canım yaHayıt tohumunu ben de kullandım ve 1 ay sonra hamileydim, bu yaz kist çıktı 4cm kadar onu da hayıt tohumu ile attım şu an hamilelik şüphesindeyim hattahayıt tohumu kist tedavilerinde 2 3 ay gibi bir sürede tam cevap veriyor 1 hafta daha az inanarak şifa isteyerek içmeye devam et inanıyorum faydasını göreceksin canım ☺ bir de bitkisel ürünleri kullanırken çok fazla karıştırmamaya bir arada içmemeye gayret et birbirleriyle etkileşime girip etkilerini azaltabilirler diye okumuştum.. Allah şifa versin en kısa zamanda da bebişini sana nasip etsin ☺
Aynen öyle canım ya ama düşünmeden stres yapmadan olmuyo ki sürekli aklımda atamıyorumMerhaba, 17 yaşımda öğrendim PCOS lu olduğumu sonra yıllarca hep söylediler kilo ver diye. 3.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek düşünüyorduk. kilo vermeden imkansız dediler ki ben sıfır hareket çalışıyordum muhasebeciydim 6 ay falan regl olmuyordum. sonra pandemi döneminde işten ayrıldım 3 ay falan çok hareketli bir dönem geçirdim ve bu sırada ovulasyon testlerini ve denemeyi de bıraktık. köye gittim inanılmaz yoruldum ve kendiliğimden adet gördüm tam 10-15 gün sonra hamile kalmışım.
Burada önemli olanın stressiz ve hareketli bir hayat olduğunu öğrendim. bu arada bitkisel olarak düzensiz 1 2 yıl falan 2 kavanoz macun kullandım c-life bitkisel macun. faydasını gören çok var inanılmaz.
Bir de şunu unutmayın PCOS hastalık değil sendrom. yumurtlama gününü tutturmak lazım. benden bir tavsiye stres yapmayın akışına bırakın ve inanılmaz hareket edin :)
geçmiş olsun
Valla rabbim hepimizi bir an önce nasip etsin inşallah. Bende bekliyorum bakalım neler olacak bu ayCanım inşallah güzel haberlerini alırız bende soğan kürü kullanıyorum Pko varda bakalım ne olacak yoruldum artık
Hareket hiç benlik değil. Zaten çalişmiyorum evdeyim evdede insan canı bişey yapmak istemiyor ev işi sonra bol bol koltuk televizyon keyfi yapıyorum ve uyumayı çok seviyorumMerhaba, 17 yaşımda öğrendim PCOS lu olduğumu sonra yıllarca hep söylediler kilo ver diye. 3.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek düşünüyorduk. kilo vermeden imkansız dediler ki ben sıfır hareket çalışıyordum muhasebeciydim 6 ay falan regl olmuyordum. sonra pandemi döneminde işten ayrıldım 3 ay falan çok hareketli bir dönem geçirdim ve bu sırada ovulasyon testlerini ve denemeyi de bıraktık. köye gittim inanılmaz yoruldum ve kendiliğimden adet gördüm tam 10-15 gün sonra hamile kalmışım.
Burada önemli olanın stressiz ve hareketli bir hayat olduğunu öğrendim. bu arada bitkisel olarak düzensiz 1 2 yıl falan 2 kavanoz macun kullandım c-life bitkisel macun. faydasını gören çok var inanılmaz.
Bir de şunu unutmayın PCOS hastalık değil sendrom. yumurtlama gününü tutturmak lazım. benden bir tavsiye stres yapmayın akışına bırakın ve inanılmaz hareket edin :)
geçmiş olsun
Tam olarak ben de öyleyim aslında köye gitmiş bulundum ve babam yorulmasın istemiştim :) nasip olacağı varmışHareket hiç benlik değil. Zaten çalişmiyorum evdeyim evdede insan canı bişey yapmak istemiyor ev işi sonra bol bol koltuk televizyon keyfi yapıyorum ve uyumayı çok seviyorum
İnan bir süre sonra atıyorsun. aynı durumdaydım ve benim annemin 14 yıl çocuğu olmamış çok tedavi görmüş. kafamdan attım 2 ay sonra hamile kalmışım stres yapma. Vakti zamanı belli inan bana canım :)Aynen öyle canım ya ama düşünmeden stres yapmadan olmuyo ki sürekli aklımda atamıyorum
Bu ay öyle yapıyorum canım bende ya evleneli 15 ay oldu evlendiğim günden beridir çok istiyorum bi sefer oldu oda düşükle sonuçlandı artık kafama takmıyorum çünkü görev haline geliyo hersey eşimle hadi bugün yumurtlama günü ilişkiye girelim her regli olmayışımda yaşadığım umut test yapıp uğradığım hüsran bunlar beni çok yıprattı tadını çıkarmak istiyorum artık bişeylerin dediğin gibi zamansız ne ağaçlar meyve veriyo ne de yazın kar yağıyo hersey zamanında olucak ama dualarında bana yer veririsen çok sevinirimİnan bir süre sonra atıyorsun. aynı durumdaydım ve benim annemin 14 yıl çocuğu olmamış çok tedavi görmüş. kafamdan attım 2 ay sonra hamile kalmışım stres yapma. Vakti zamanı belli inan bana canım :)
Hayır düşük olmasıyla alakası yok arkadaşım geçmiş olsun iki düşüğün varsa araştırma yaptirmalisin belki pıhtılaşma sorunun vardir belki sende degil esinin spermlerinde bir sorun vardir. Bir hastanenin tıbbi genetik bölümüne başvurmalısınızKızlar sizce pco düşüğe sebep olurmu bende pcoyum iki düşüğüm var şüpeleniyorum bu durumdan
Doktorum Pko olduğumu söyledi adetim çok düzensiz geliyor bi sefer hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı. Bi sefer de klomen+çatlatma iğnesi oldum oda tutmadı şimdi hayıt tohumu nu içiyorum 1 haftadır lütfen hamile arkadaşlar yardım edebilir mi ?
Öyle yaptık canım test sonuçlarını aldım şimdi doktoruma gidicem pıhtılaşma var sanırımHayır düşük olmasıyla alakası yok arkadaşım geçmiş olsun iki düşüğün varsa araştırma yaptirmalisin belki pıhtılaşma sorunun vardir belki sende degil esinin spermlerinde bir sorun vardir. Bir hastanenin tıbbi genetik bölümüne başvurmalısınız
En azından sebebini öğrenmiş olursun ve kan sulandırıcı kullanarak sağlıklı bir gebelik gecirirsin insÖyle yaptık canım test sonuçlarını aldım şimdi doktoruma gidicem pıhtılaşma var sanırım
Evet canım coraspin kullanmaya başladım bakalım hayırlısı hakkımızdaEn azından sebebini öğrenmiş olursun ve kan sulandırıcı kullanarak sağlıklı bir gebelik gecirirsin ins
Tabi dua ederim her şey gönlünce olsun :)Bu ay öyle yapıyorum canım bende ya evleneli 15 ay oldu evlendiğim günden beridir çok istiyorum bi sefer oldu oda düşükle sonuçlandı artık kafama takmıyorum çünkü görev haline geliyo hersey eşimle hadi bugün yumurtlama günü ilişkiye girelim her regli olmayışımda yaşadığım umut test yapıp uğradığım hüsran bunlar beni çok yıprattı tadını çıkarmak istiyorum artık bişeylerin dediğin gibi zamansız ne ağaçlar meyve veriyo ne de yazın kar yağıyo hersey zamanında olucak ama dualarında bana yer veririsen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?