- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
-
selam arkadaşlar bende polikistik over var var 9 aydır gebelik olmuyor 9ay önce 1 aylık düşükden sonra aldığım kilolar yüzünden polikistik over olduğumu öğrendim ve çok mutsuzum o gündür umutlarım bitiyor. benim gibi olan ve hamile kalanlar varsa lütfen yazsın umut olsunlar bizim gibi olanlara...
evet malesef ama kilo vermeyide zorlaştırıyor pkobendede polikistk over rahatszlığı var tüp bebek yaptırdım olmadı ama umutluyum arkadaşlarımdan aynı durumda olup doğum yapan var kilo vermek morali yüksek tutmak gerekliymi ş
glucophage diye bir ilaç verdiler banada en azından daha fazla kilo almadım ve 2 kilo verdim.bende pcosluyum ve kilo veremiyorum
oysakidikkat ediyorum yediklerime
canım bende şuan regli günümü bekliyorum bu ay klomenle tedaviye başladım geçen cuma progesteron testi yapıldı 38 çıktı yumurta gelişmiş ve çatlamış ama gebelik için döllenme olması gerekiyo malum bekliyrum bakalım hayırlısı olsun bu arada 2 senelik evliyim ve pko hastasıyım beklemekte çok zor yaaa RABBİM hepimize sabrın sabrını hayırlısını versin ama lütfen umudunu asla yitirme benim eşimin sağlıklı sperm sayısı sınırda çıktı ve fazla hareketli değiller ama ben yinede umutluyum moralin yüksek olsun
canım klomen tedavisinde gögüslerinde sertleşme uçlarında sızlanma oldumu ve birde beyaz akıntı yani kısaca böyle belirtiler yaşadınmı kendimi kandırmak istemiyorum gebe kalmayı çok istiyorum diye vucudum sanki bana oyun oynuyomuş gibi geliyoeğer gebelik olmazsa bi dahaki ay bende aşılamayı düşünüyorum doktorum 1,2 ay daha klomenle deneyelim dedi ama benim pek sabrım yok senin eşinde bi sorun varmı canım
Off yumurtalarım büyüyor çatlıyor ama yine kısmet olmuyor herşeyin zamanı var derler ya çok doğru sanırım
reglimi oldun canım evt herşeyin bi zamanı var bizede beklemek düşüyoo çok zor olsada elden başka birşey gelmiyo benimde adetime 1 hafta var daha benim regli belirtilerim hep regli olduğum zamnlarda başlardı ve gögüslerim fazla açımazdı bu ay anlamış değilim bu klomen hapının bu tür etkileri olabilirmi üfff ama içimde hiç gebe hissi yok yaaaaa şimdi reglimin geçmesini beklersem ben zaten pkoluyum ve psikolojimde hep gebe kalma umudunda biraz zor gelir bu kırmızı kart
reglimi oldun canım evt herşeyin bi zamanı var bizede beklemek düşüyoo çok zor olsada elden başka birşey gelmiyo benimde adetime 1 hafta var daha benim regli belirtilerim hep regli olduğum zamnlarda başlardı ve gögüslerim fazla açımazdı bu ay anlamış değilim bu klomen hapının bu tür etkileri olabilirmi üfff ama içimde hiç gebe hissi yok yaaaaa şimdi reglimin geçmesini beklersem ben zaten pkoluyum ve psikolojimde hep gebe kalma umudunda biraz zor gelir bu kırmızı kart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?