Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

Bende pkoluyum bu ay klomene basladm bakalam hayrlisini versnn Rabbim insAllah 5tane yumrtam oldu bakalm tutacak mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hep bu pko ne diyordum kizlar bilgi rica ediyorum ne olur.duzenli gittigim bi doktorum var yumurtaliklarimin gayet normal ve twmiz oldugunu soyluyor her defasinda sadece prolaktinim yuksek oldugu icin hap iciyorum o da bu ay son karnim agrisiyla hastaneye kaldirildim kadin dogumcu muayene etti ve polikistik overin var takip ettir dedi ama doktorum boyle bisey demedi tekrardan pko nun anlasilmasi icin farkli bir aletlemi muayene oluyor lutfen yardim bekliyorum

Adetim bikac gun aksiyordu hep ama prolaktin geciktirirmis suan hap kullandigim icin vaktinde oldum kilo aldim evlendikten sonra yani bikac kilo onuda evlilige yemeye falan verdim insallah oyle bisey yoktur bu ay sonu.muhakkak muayene olucam

Kizlar ben de 3 ay oldu pko oldugumu ogreneli. Adet duzensizligi(2_3 ayda bir), tuylenme, kilo hepsi var ama ultrosonda sadede 2 kist gorunuyor hormonlarimda da bir sorun yokmus. Bu nasil oluyor? Zaten son gittigim doktordan baska hicbir doktor pko var demedi. Sadece bir tanesi oyle soyledi. Belirtiler var ama hormonlarda ve ultrasonda birsey yok:44:

Bende ayni seyi yasadim canim doktorum yumurtaliklar rahim.hersey tertemiz dedi ama karin agrim.oldu acile gittim baska biseymis gerci ama.kadin dogum doktoruda.muayene etti pko nu takip ettir dedi sok oldum prolaktin icin ilac kullaniyorum bu ay sonu mutlaka gidicem.nasipse olmazsa baska bi doktora daha gidicem suan istanbuldayim mihrimah sultana gidiyorum

selam kızlar bende pkoluyum adetın 5 gunu klomene başlıcam....ALLAH hepimize hayrlı evlatlar nasıp etsın . bı kaç sayfa okudum herkes beklemede klomenınn fazla etksı yok sanıırm.....

selam kızlar bende pkoluyum adetın 5 gunu klomene başlıcam....ALLAH hepimize hayrlı evlatlar nasıp etsın . bı kaç sayfa okudum herkes beklemede klomenınn fazla etksı yok sanıırm.....
öncelikle hayırlı olsun canım moral motivasyonda önemli. Klomen ile hamile kalan nadir. En azından ben kalamadım. 7 yıllık evliyim pko var şeker direncini kırabilirsem ki buda spor ve diyetle olacakmış. Tüp bebek tedavisine başlayacaz hayırlısıyla

Kızlaaarrr bende pcos hastasıyım ve bebek bekliyorum doktora gittim hormon testi yaptırdm eşimin sperm testi iyi çıktı ama hamilelik olmuyor bir türlü doktor rahim flmi çekelim dedi ve ben çok korkuyorum sonra bir doktor varmış iyi ona gidicem yarın klomene başlatabilirmiş beni klomenle hamile kalınabiliomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…