Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

bu sefer çatlatma iğnesini ovitrelle alacaz diğerinden bulamadık bu biraz pahalı ama olsun bebiş gelecekse inş. veya gelme ihtimalini artırıyorsa herşeye razıyım

yumoşların büyümüş hadi hayırlısı bakalım....inşallah aşılamanda tutar canm..
işe yarar umutlu ve kararlı ol

Son düzenleme:
yumoşların büyümüş hadi hayırlısı bakalım....inşallah aşılamanda tutar canm..
işe yarar umutlu ve kararlı ol

sağol canım ya boş yere para verdik hastaneden geliyorum ovitrelle iğne aldım bu sefer eşime vur dedim cesaret etmedi insulin iğnesi gibi incecik zaten 5 saniyede vurdu yolladılar

rabbim inş. bunca emeğimizi acıyı boşa çıkartmaz ama bu sefer daha çok umutluyum eşim yanımda hem canım fazlada yanmadı olsun benişimiz olacaksa herşeye değer

slm peri...nasılsın canım....topik yine çok yavaş 2 saat yazamadım...çatlatma iğnesi vurulmuşun....hadi hayırlısı..ne zamn taşınıyosun..yer tam belli oldu mu.

slm peri...nasılsın canım....topik yine çok yavaş 2 saat yazamadım...çatlatma iğnesi vurulmuşun....hadi hayırlısı..ne zamn taşınıyosun..yer tam belli oldu mu.

yok canım ev bulamıyoruz eşim gidecek inş. o bulursa gelecek hafta taşınacaz sen taşındınmı ?evet iğnemi vuruldum yarında aşılama var ama doktor yumurtan çatlamak üzere demişti cuma günü sanırım çatladı ağrısı geçti gibi hafta sonuna gelmese kötü oldu yaa

aaaaaaaaaaa sinir oldum ya...iki saat açılmıyo sayfa ki cevap yazayım...ya wın yavaş ya da topikte vi sorun var...çıldırdım....

bende çarşamba taşınıyorum herhalde..bizde evi zor bulduk....nerde oturacaksınız tam olarak??

sen çalışma yap o zamn aşılamaya kadar...aşılamadan önce baksın doktor yumurtan duruyosa yapar aşılamayı...ya da bi şey söyler işte...sen çalışmaları aksatma...

arhavide canım pazartesi aşılama olacak doktor 3gün pehriz dedi ama cuma günü yaptık pazartesi aşılama olacak tam 3 gün olmuyor bişey olurmu acaba bu sefer ovıtrelle vuruldum ucuz olandan bulamadım koldan vurdular inş. işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…