- Konu Sahibi superisi33
-
Herşey hayırlısı hadi bakalım dene aşılamayı ama çokta kaptırma kendini içinden hayırlısı ne olucaksa o olsun de onu dile
Malum benim eşim halen uzak bakıyo bebeğe bende öyle diyorum hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun
Sonuçta hepimizin isteği aynı ama sorunları farklı
hiç denemedim o gevrekleri ben
zayıflama yiyeceği diye bi imajı var ya
ozaman stres olurum daha çok yerim ben
tabi canım bak olan senin sırtına beline oldu.ona ne olduki mışıl mışıl uyudu
zamanla öğreniyorsun alışıyorsun bunlara.
Herşey hayırlısı hadi bakalım dene aşılamayı ama çokta kaptırma kendini içinden hayırlısı ne olucaksa o olsun de onu dile
Malum benim eşim halen uzak bakıyo bebeğe bende öyle diyorum hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun
Sonuçta hepimizin isteği aynı ama sorunları farklı
daha sonraki yıllarda evlilik oturuyormu yoksa kimse kimseyi takmıyormu kızhıı heralde onun için ilk 5 yıl çok önemli 5 yılda ayrılma oranı bayağı yüksekmiş:86:
selam canım evet klomen ve çatlatma iğnesi sayesinde zamanımızda adet oluyoruz yumurtalarını geliştiriyormu klomen inş. fazla beklemeden sizinde bebişiniz olurselam kızlar bende pko hastasıyım 7-8 yıldır sürekli düzensiz geliyodu adetim bebek istiyoruz bizde 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı pazar günü klomene başladım..son 3 aydır adetlerim hep gününde geldi inşallah hamile kalırım bu ilaçla..hepimize geçmiş olsun allah gönlümüze göre verir inşallah
birbirinin huyuna alışıyosun canım
lafını söylesen de içine atıp düşünmüyosun
dengeler oturuyo
selam canım evet klomen ve çatlatma iğnesi sayesinde zamanımızda adet oluyoruz yumurtalarını geliştiriyormu klomen inş. fazla beklemeden sizinde bebişiniz olur
klomen tedavisine ilk defa başladım cnm ondan önce adetlerim düzene girdi anlamadan..nasıl oldu bilmiyorum ama bu durum gayet iyi bi durum..bakalım inşallah ilk ilaç tedavisinde hamile kalırım..3 yıllık evliyim ve eşimde bende çok istiyoruz..psikolojim çok bozuluyo bu duruma
selam canım evet klomen ve çatlatma iğnesi sayesinde zamanımızda adet oluyoruz yumurtalarını geliştiriyormu klomen inş. fazla beklemeden sizinde bebişiniz olur
klomen tedavisine ilk defa başladım cnm ondan önce adetlerim düzene girdi anlamadan..nasıl oldu bilmiyorum ama bu durum gayet iyi bi durum..bakalım inşallah ilk ilaç tedavisinde hamile kalırım..3 yıllık evliyim ve eşimde bende çok istiyoruz..psikolojim çok bozuluyo bu duruma
evet canım sen çatlatma iğneside oluyormusun inş. bu ilaç sayesinde bebişlerimizde gelir
forumda o konu senin bu konu benm geziyom
canm sen napıyon nasılsın
yarın doktora gidecem çok heyecanlıyım inş. yumoşlar büyümüştür
ewet bende ordaydım...
yani ne bileyin insan bu zamanda kimseye güvenemiyor
sen gir adamın evine çay yap iç..olacak iş değil ucuz yırtmış arkadaş wala
evet canım ben bayan komşular çağırınca gitmiyorum çok iyi tanıyana kadar birde yaşlı sapıklar kadar iğrenç insanlar yok yaa kırkından sonra azanı teneşir paklar bence o adam kız bişeyler yaşamışsa faydalanmak istiyordur ondan sormuştur o iğrenç soruları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?