Polikistik over pkoss !!

Açlık oruçları, hacamat sülük ve bazı uygulamalarla benim pkosum geçti. Süreç boyunca jinekolojik muayenenib yanısıra holistik kadın sağlığı danışmanından destek aldım. Dediği her şeyi yaptım ve sonuç her şey normale döndü.

Canim biraz acarmisin asamaları hacamatla sülükleri anladım ama açlik orucu anlamafim bi de holistik kadin saglihi hastaneden mi danismanlik aldin

Açlık oruçları, hacamat sülük ve bazı uygulamalarla benim pkosum geçti. Süreç boyunca jinekolojik muayenenib yanısıra holistik kadın sağlığı danışmanından destek aldım. Dediği her şeyi yaptım ve sonuç her şey normale döndü.
Nasil nasil detayli anlatirmisiniz:)))

Canim biraz acarmisin asamaları hacamatla sülükleri anladım ama açlik orucu anlamafim bi de holistik kadin saglihi hastaneden mi danismanlik aldin

Hayır canım doktor değil ama böyle hastalarla çalışıyor, her şeye hakim. Doktordan aldığın son bilgilerinle sana alternatif tedaviler üretiyor. Bana da arkadaşım önermişti çok şükür çare oldu. Ben kendi izlediğim yolu yazdım ama senin tıbbi hikayene göre kendi bir yol verecek sen uygulamaları yaptıkça hormonların düzelir rahmin temizlenir allahın izniyle çare bulursun. Eğer danışmanım iletişim bilgilerini istersen mesaj at veririm

Nasil nasil detayli anlatirmisiniz:)))

Pkos insülin direnci oluşmasıyla zamanla oluşuyor. Önce tekrar hormon dengelemek gerekiyor. Danışmanım bana makrobiyotik beslenme, 7 gün arayla yapılan üç günlük açlık oruçları, rahim masajı, vajinal buhar banyosu, hacamat sülük vs ile bir destek planı oluşturdu ben de harfiyen uydum. İlaç kullanmadık ve 6 ayda hormonlar normale döndü pkos geçti doktorum da anlayamadı. Aslında yaşam tarzımızda. Oluyor pkos. Tabii danışmanım sana daha detaylı bilgi verir. İstanbulda yaşamıyorsan online danışmanlık da veriyor ama çok dolu istersen bir iletişime geç

Siz fake misiniz herkese danismaninizi onermissiniz
Herkese önermedim tek tek tarif eder miyim yöntemi öyle olsa internetten kendiniz araştırın açlık oruçları hacamat kadın hastalıkları nasıl tedavi ediliyor bakın kime istiyorsanız ona gidin

Siz fake misiniz herkese danismaninizi onermissiniz
Ben nasıl çare aradığımı biliyorum bir heyecanla paylaştım. Millet doktor ismi va nasıl paylaşıyor istesem isim de paylaşırım yapmıyorum yerine yöntemleri yazıyorum. Nasıl isterse herkes öyle yapsın yaptırsın bulsun araştırsın diye. Ben böyle fayda gördüm umarım siz de bulduğunuz yöntemle fayda görürsünüz iyi akşamlar

Neyse arkadaşlar,

Kesinlikle tavsiyemdir. İlaçsız kimyasalsız yetişmiş toplanmış kurutulmuş ilaçsız muhafaza edilmiş, kekik lavanta biberiye papatya civanperçemi kaynatın 10 dakika aralıklı bir sandalye altına koyun. Sandalyeye oturun. Etrafınızı da battaniyeyle sarın. 20 dk böylw oturun. Direkt rahminizle buhar buluşsun. Regl sırasında, hamilelik esnasında ve spiral kullanıyorsanız kesinlikle yapmayın. Ama diğer durumlarda pkos a çok iyi geliyor

Neyse arkadaşlar,

Kesinlikle tavsiyemdir. İlaçsız kimyasalsız yetişmiş toplanmış kurutulmuş ilaçsız muhafaza edilmiş, kekik lavanta biberiye papatya civanperçemi kaynatın 10 dakika aralıklı bir sandalye altına koyun. Sandalyeye oturun. Etrafınızı da battaniyeyle sarın. 20 dk böylw oturun. Direkt rahminizle buhar buluşsun. Regl sırasında, hamilelik esnasında ve spiral kullanıyorsanız kesinlikle yapmayın. Ama diğer durumlarda pkos a çok iyi geliyor

Teşekkürler paylastigin bilgi icin bn simdi bi operasyom gecirmeyi planliyorz bnm seker onceden tedavi edilmedigi icin pkos a cvp vermiyor

Bu ay sekerimi doktor değiştirince öğrendim o yuzden gitmedim cnm

Şeker yani insülin ve pkos direkt bağlantılı şekerin tedavi oldukça pkosum geriler. Fitoterapiste git bir de juicing diye bir kitap var oradaki pkos tariflerini yap iç şekerine de iyi gelir değerlerin yükselir. Şifa diliyorum

Evet hacamatla hamile kalanlari bende duydum ins safer ayindayiz diger ayda yaptıracağım bir kez yaptirdim hic te anlatilan gibi korkunc degil oneriyorum yaptiracak arkadaslara sonucta sunnet

Adet olamiyorum internette biberiye cayi filan yaziyor iki gecedir yatmadan corekotu bal cay kasigiyla yiyorum suyla yutuyorum baska oneriniz varmi 12 gun gecikti

Adet olamiyorum internette biberiye cayi filan yaziyor iki gecedir yatmadan corekotu bal cay kasigiyla yiyorum suyla yutuyorum baska oneriniz varmi 12 gun gecikti

Valla cnm bnde olamıyorum doktor söktürücü verdi hala olmadim :( bnde cay yaptim
papatya ,biberiye,,adacayi,kimyon,nane,karabas otu bunlardan 1cay kasigi koyip kaynatiyosn amaaa bnde bi ise yaramadi

Kizlar bu sabah oldum yaklasik 3 saattir kabir azabi cekiyrum 10 dk oldu gecti agri arveles ictim sekerli sicak.su yeni yeni hafifledi hem dogru duzgun adet yok hepte boyle cok agrili geciyor iki gündür corektotu bal yiyordum belki onun etkisi oldu ama grcekten bu pskolojik olmuyorum olmuyorum deyince olmuyorsun

Kizlar bu sabah oldum yaklasik 3 saattir kabir azabi cekiyrum 10 dk oldu gecti agri arveles ictim sekerli sicak.su yeni yeni hafifledi hem dogru duzgun adet yok hepte boyle cok agrili geciyor iki gündür corektotu bal yiyordum belki onun etkisi oldu ama grcekten bu pskolojik olmuyorum olmuyorum deyince olmuyorsun

Bnm ilk defa böyle oldu 1ay geciktim hala olmadm senin gecikince cok agrili olmustur corek otu bal ve tarcin karistirip ye canim yumurta gelisimini destekliyormus bna doktirum demisti

Ilk defami adetin gecikti pco varmi sende

Var ama hep oluyodum regli hic boyle gecikmedi hani 5gun flan olurdu da böyle hic olmuyodu bekliyorum regli olmak icin doktora gitcem gidemiyorum olcam inşallah ellerim flan ari sokmus gbi şişti :))

Pkos lukar buraya bebis yapmamiza engel bu rahatsizligi atlatan atlatmaya çalışan arkadaslar uygulanan tedavileri birbirimize paylasalim derim:110::anne:

Bana yapilan testler ;

-yumurtalık rezervi
Bu testte bende insülin direnci
Ve
Lh hormon yüksekligi cikti

Ve aldigim bilgiye göre bütün pkoslu hastalarin insülin direnci varmis seker ilaci kullanmalari ve spor yapmalari gerekiyomus
Yumurta gelismemesine en cok insülin direnci sebep oluyormus
Mrb insu lin direnci ne demek açıklar mısınız tsk ederim

Back
X