Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende pcosluyum ancak ultrason muayenesinde bende kist olmadığı görüldü,fsh lh değerlerime bakıldı ve oradan pcos olduğum belirlendi yani bende kist yok ancak hormon oranlarımda sorun var ve bunun için kilo vermem şart bende şu anda diyetteyim zaten ayrıca düzenli olarak yürüyüş yapıyorum,1 ayda 3 kilo verdim,geriye 4-5 kilom kaldı onu da verirsem inş hormonlarım düzene girecek,pcos teşhisinin konulması için yalnızca ultrason muayenesi yeterli değil,hormon testlerini de olmalısın,benim durumumda olabilirsin belki,umarım dediğin gibi bu kez tutar fakat pcoslu isen tedavi olmadan hamile kaldığında düşük ihtimalin normal gebe kalanlara göre daha fazla,bu yüzden adetin 3.günü tsh,lh,fsh vb. değerlerine baktırmalısın ki bunu zaten sana doktorunun söyemesi gerekirdi,istersen başka bir doktora daha git,dualarımız hepimizle...[/QUO
canım doktor ultrasonda baktı ve bu ay yumurtamın çatladığını söledi. bu ay gebe kalabilirmişim. ocak 11de tekrar randevum war. ya hamiş olarak gidicem yada ilaç tedavisine başlıycam. tabi önce tahlillerim yapılacak. umarım hepimiz bu yeni yılda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.bu yeni yıldaki tek beklentim. Allah'ımdan tek dileğim:çok üzgünüm:
Meraba Bende Bir Sorum Var Sizlere.bende Yumurt Temelliği Varmiş.dr Bana Klomen Verdi Adetimin 5.günü Başladim Ve 5 Gün Boşyunca Içtim.daha Sonra Yumurtaliklarima Bakti Ve Yumurta çatlatici Iğne Vurdu.36 Saat Sonra Ilişkiye Girdik.ve Gün Aşiri Devam Ediyoruz.fakat Beni Iğneden Sonra Ara Ara Ateş Basiyo Ve Sonra Ferahliyorum. Bunun Nedeni Iğneden Olabilirmi..birde Bu Yöntemle Hamile Kalan Varmi.BENİ HEMEN BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRRRRR..
Meraba Bende Bir Sorum Var Sizlere.bende Yumurt Temelliği Varmiş.dr Bana Klomen Verdi Adetimin 5.günü Başladim Ve 5 Gün Boşyunca Içtim.daha Sonra Yumurtaliklarima Bakti Ve Yumurta çatlatici Iğne Vurdu.36 Saat Sonra Ilişkiye Girdik.ve Gün Aşiri Devam Ediyoruz.fakat Beni Iğneden Sonra Ara Ara Ateş Basiyo Ve Sonra Ferahliyorum. Bunun Nedeni Iğneden Olabilirmi..birde Bu Yöntemle Hamile Kalan Varmi...
polikistik over bütün hayatımı etkiliyor onunla yasamaya alısamadım...Bir bebeğim olsaydı![]()
,selam arkadaşlar,
ben 33 yaşındayım ve yıllardır pco'liyim. 9 yıldır evliyim maalesef henüz bebeğim yok. sizleri ararken buldum ve paylaşımlarınız hoşuma gitti. En büyük isteğim bir bebeğimin olması ama çok da tedavi olmadım. Nolur bana umut dolu haberler verin.
Herkese geçmiş olsun...
sana katılıyorum canım... polikistik over yüzünden kendimi bitmiş tükenmiş hissettiğim çoookkk zamanlar oldu :çok üzgünüm: yıllardır birlikteyiz ama ben ona hala alışamadım :1no2:
seninde dediğin gibi bir bebeğim olsa belki kabullenmek daha kolay gelirdi. her ay umut edip hüsrana uğramaksa işin en zor tarafı senağlama allah hepimizin yardımcısı olsun