Polikistik over tedavisinden sonuç alan var mı?

geldimm anlatayımda önce 1 yıldır adet düzensizligi tuylenme kilo problemim vardı dr fobimden dolayı gitmemiştim sonunda esim zorla götürdü ve bu olay cıktı işte tedavi süreci falan pek bilgim yok fazlada arastıramadım misafir vardı ole işte

geldimm anlatayımda önce 1 yıldır adet düzensizligi tuylenme kilo problemim vardı dr fobimden dolayı gitmemiştim sonunda esim zorla götürdü ve bu olay cıktı işte tedavi süreci falan pek bilgim yok fazlada arastıramadım misafir vardı ole işte

sen gebelik düşünüyrmusun canım birde pko senın hormonlarındamı var yksa kistler şeklinde ultrasyondamı göründü benim ultrasyonda yok hormnlarda sorun var fsh ve lh hrmonlarım sorunlu ben gebelik ıcın tedavi görüyrum şuan

diger sayfaya yazmısım pardon görmüşsündür ultrasondada yumurtalıklarda kalınlaşma var dedi hormon testinden sonra pko tanısı kondu

bendede pko vardı 6 ay tedavisini gördüm ve hamile kaldım şimdide doğum kontrol hapı kullanıyorum 4.kutum bitti düzenede girdi kıllanma sorunumda bitti hatta normalindende az duruma geldi

bendede pko vardı 6 ay tedavisini gördüm ve hamile kaldım şimdide doğum kontrol hapı kullanıyorum 4.kutum bitti düzenede girdi kıllanma sorunumda bitti hatta normalindende az duruma geldi

canım 6 ay ne şekilde tedavi gördün klomen falanmı bende 4 ay klomen kullandım ama snuc yok hala tedavi görüyrum

Canim çok Sikiliyo Bu Gün Tadim Tuzum Yok Buralarda Olsaydin Muhabbet Ederdik.nereye Gitçeksin Yine Bugün Kiz.bu Arada Yarin Mi Getçen Dktora Randevu Aldin Mi şekerimmmm....
Inşallah Herşey Güzel Olacak Ben Hissediyorum Canim.jale Hanima Da Benden çok Selam Söyyle Canim .......adImi öğrendin Heraldeeee

Canim çok Sikiliyo Bu Gün Tadim Tuzum Yok Buralarda Olsaydin Muhabbet Ederdik.nereye Gitçeksin Yine Bugün Kiz.bu Arada Yarin Mi Getçen Dktora Randevu Aldin Mi şekerimmmm....
Inşallah Herşey Güzel Olacak Ben Hissediyorum Canim.jale Hanima Da Benden çok Selam Söyyle Canim .......adImi öğrendin Heraldeeee

hehehe ögrendım söylerım canım şimdi arayıp randevu alıcam yarın hem tahlıllerım var hem muayane sanırım sabahdan tahlıl verırım akşamada sonuclarla beraber muayaneye giderim

hehehe ögrendım söylerım canım şimdi arayıp randevu alıcam yarın hem tahlıllerım var hem muayane sanırım sabahdan tahlıl verırım akşamada sonuclarla beraber muayaneye giderim

BENCE SEN JALE HANIMLA KONUŞ AÇ MI GELEYİ TOK MU DİYE SOR.BENCE HEM MUAYNE HEM TAHLİLLER AYNI ANDA OLUR.SONUÇLARI MUHTEMELEN YARIN ALIRSIN.:nazar:

merhaba
bendede pko var. Doktor doğum kontrol hapı kullanacaksın yada kilo vereceksin se n seç dedi . bende ilaç kullanmamak için kg vermeyi tercih ettim ama gelin görünki diyet yapıcak irade yok bende :( ve kg vermekle pko nun bulgularını gerçekten hafifletebilirmiyim emin olamıyorum..
kg verince gerçekten bulgular hafifliyormu?

arkadaşım bu pko bendede var ama erken yaşta anne oldum onun avantajı oldu yani çocuk sahibi olabildim allaha çok şükür ve şu son yıllarda düzensizlik baya var yani 2-3-4-ayda bir filan oluyordum yani çok düzensizdi ama doktoroda gitmiyordum beni şaşırtan ve çok mutlu eden olay
3 aydır diyet yapıyorum yaklaşık 3-4 aydır filan da düzenli spor yapıyorum ve 7 kilo verdim daha da verecem inşallah bunun sonucun da yaklaşık 3 keredir çok düzenli oluyorum hemde günü günü ne tam 34 günde bir yani
bu benim için müthiş bişey yani ben hayatımda hiç düzenli olduğumu bilmem yani kilo vermenin ve sporun tamamen iyileşmede çok büyük etkeni var muhakkak zayıflamalı arkadaşlar

Seherim Canim Arkadaşim Senin Için Dua Edeceğim Inşallah Sonuçlarin Iyi çikar Canim.kiyamam Ben Sana Inşallah En Kisa Zamanda Sevinçli Haberini Aliriz.

bende de polikistik over var. tedavide 4.ayıma girdim gerci ne kadar tedavi diyebilriz buna bilemiyorum. ömür boyu doğum kontrol hapı kullanmak korkutuyor aslında beni.umarım bende şanslı anneler ve adayları gibi ilerde cocuk sahibi olabilirim

benimde 2.5 yıldan beri bebeğim olmuyordu.1.5ay önce öğrendim polikstik over oluşumu.glucophage kullanıyorum.bu ay aşılamam olacak.genelde etkiliyor sanırım bu rahatsızlık anne olmayı.nasip diylim elbet bir zamana vardır diyorumsenağlama

pcos adı beni korkunç sinir ediyor bende 3 yıldır tedavi oluyorum çektiğim çile diyebilirim. nereye kadar bilmiyorum sabır versin rabbim hepimize kızlar.

kızlar pko olar sadece zayıflayınca gıdıyomuş bana doktorum demişti bende pko sadece ultrasyonda göründü baska hiçbi belırtısı yok şimdi kilo verıyorum verdıkten sonra yıne doktora gidecegım

ben 50kilo idim 61 kiloya çıkmıştım.son 2ay içerisinde kendiliğinden tesadüf 5kilo verdim.ama adetlerim hala düzensiz.şuan kilo sorunumda kalmadı.bu rahatsızlığımıda son gittiğim drum farketti daha öncekiler anlamamıştı.direk aşılama dedi.şuan adetmi bekliyorum aşılama için.daha öncelerdede 6ay klomen kullanmıştım olmadı

Back
X