Aşılama Polikistik over YARDIMMMM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aman Allah zaten bildiği yatı asker benimki 4 ay ayrıyız senede 3 kere görüşüyoruz benden bu kadar süre ve km anlamında uzak ona zaten Allah bildiği gibi yapmış demektir. Ama insan genede bi desek arıyor ama dışarıdaki desteğide kabul etmiyor . Sevdiceğinden bekliyor insan . :KK43: :'(
benimki yanımda olsa da kafası başka yerde bizden sonra evlenenlerin 1 çocukları var, bizden önce evlenenler 2. çocuğa bile geçti.

Cnm balıkesirdeyim ben
Adetin 3 günü gidiosun hormon tahlili istio yaptırıosun sonra aşılamaya başlamak isteyip istemediğini belirtiosun ogün sana iğne yada hap verio kullanıcan günü kontrol gününü sölüo ben iğne kullandım iğnemin 12.ci gününde yumurtam büyüdü akşam çatlatma iğnemi vurdum 14.cü gün aşılama için sabah erken gittik eşimden sperm alındı yıkandı öğlen çatlatma iğnesinden tam 36 saat sonra beni doğumhaneye aldılar (daha öncedende yatışını yapıosun özel oda veriolar) orda çatala yatıosun alttan usg de olduğu gibi (idrara sıkışık olman lazm kolay ve başarılı geçmesi için) doktor gelio bi aletle orayı büğültüolar ince bi cubuk sokuolar sen fark etmiosun bile. Cubuğun ucunda enjektör var doktor enjekte edio . Bnm doktorum çok başarılı geçtiğini belirtti yaparken işlemi cok kısa sürede bitti ni 15dakika kalkmadan yatıosun sonra seni tekerlekli sandalyeyle özel odaya alıyorlar ordada yatman gerek 1-2 saat sonrada doktorunla konuşup çıkıosun bu kdr cnm
Mrb cnm hayırlı bayramlar obcelıkle merk ettım asılaman tuttumu

Back
X