Aşılama Polikistik over YARDIMMMM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim sen ne durumdasin suan belli oldumu sinuc sen puregon kullanmissin bn ganol f kullandim tutmadi ama ikinciyi yaoicaz histereskopi yaptin mi cnm sen :)
Cnm puregon kullandm evet aşılama gerceklesti carsamba. Ikı gundur ılac yuzunden uyuyorum senin için hayırlısı olsun ben beklemedeyim

Iyidir ne olsun yarin dr gidip yumurtaliklar kontrol edilck buyumusmu sonra asilama ins bekelmedeyim cnm sen de durumlar nasil peki

Iyidir ne olsun yarin dr gidip yumurtaliklar kontrol edilck buyumusmu sonra asilama ins bekelmedeyim cnm sen de durumlar nasil peki
Bnde 7.günündeyim aşılamanın bel ağrısı kasık barması karın ağrısı gaz bide bugun midem bulanıo daha hiç bişey yiyemedim

Sen hangi dr gittin cnm bide sanaa nasil bir isem yapti rica etsem paylasirmisinn
Cnm balıkesirdeyim ben
Adetin 3 günü gidiosun hormon tahlili istio yaptırıosun sonra aşılamaya başlamak isteyip istemediğini belirtiosun ogün sana iğne yada hap verio kullanıcan günü kontrol gününü sölüo ben iğne kullandım iğnemin 12.ci gününde yumurtam büyüdü akşam çatlatma iğnemi vurdum 14.cü gün aşılama için sabah erken gittik eşimden sperm alındı yıkandı öğlen çatlatma iğnesinden tam 36 saat sonra beni doğumhaneye aldılar (daha öncedende yatışını yapıosun özel oda veriolar) orda çatala yatıosun alttan usg de olduğu gibi (idrara sıkışık olman lazm kolay ve başarılı geçmesi için) doktor gelio bi aletle orayı büğültüolar ince bi cubuk sokuolar sen fark etmiosun bile. Cubuğun ucunda enjektör var doktor enjekte edio . Bnm doktorum çok başarılı geçtiğini belirtti yaparken işlemi cok kısa sürede bitti ni 15dakika kalkmadan yatıosun sonra seni tekerlekli sandalyeyle özel odaya alıyorlar ordada yatman gerek 1-2 saat sonrada doktorunla konuşup çıkıosun bu kdr cnm

Klomen aşılama bunları geç bence en etkili tedavi yöntemi pko da şeker hapı ben o hap sayesinde 4 kez hamile oldum üçünü kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim dördüncü doğdu pıhtılaşma için günlük iğne kullandım
Canım aradan uzun zaman geçmiş ama görürsün cevap verirsen sevinirim . Bu şeker hapı ile nasıl kalınıyor bende piko hastasıyım tedavi klomen çatlama iğnesi oldum olmuyor.

Klomen aşılama bunları geç bence en etkili tedavi yöntemi pko da şeker hapı ben o hap sayesinde 4 kez hamile oldum üçünü kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim dördüncü doğdu pıhtılaşma için günlük iğne kullandım

Canım aradan uzun zaman geçmiş ama görürsün cevap verirsen sevinirim . Bu şeker hapı ile nasıl kalınıyor bende piko hastasıyım tedavi klomen çatlama iğnesi oldum olmuyor.
inan bende onun için alıntıladım 9 aya yakındır şeker hapı kullanıyorum adetim düzene girdi.gizli şeker haşimatoda var kronik filanda değil doktor engel değil der.yine de çocuk yok ortada.

inan bende onun için alıntıladım 9 aya yakındır şeker hapı kullanıyorum adetim düzene girdi.gizli şeker haşimatoda var kronik filanda değil doktor engel değil der.yine de çocuk yok ortada.
Yemin ediyorum çaresizlik içinde bende bir oyana bir buyana gidiyorum . En son çarem artık istanbuldaki adı baya duyulmuş bir doktor . dahada olmazsa bırakacağım . umudum iyice yitiyor :(

Yemin ediyorum çaresizlik içinde bende bir oyana bir buyana gidiyorum . En son çarem artık istanbuldaki adı baya duyulmuş bir doktor . dahada olmazsa bırakacağım . umudum iyice yitiyor :KK43:
pko da çok bişey yok olcak çocuğunuz dese de olmuyor.artık bizim polikistik foliküllerin içinde çatlayabilen yumurta hücresi spermle aynı boydamıdır nedir.

pko da çok bişey yok olcak çocuğunuz dese de olmuyor.artık bizim polikistik foliküllerin içinde çatlayabilen yumurta hücresi spermle aynı boydamıdır nedir.

kız ne dedin valla anlamadım :D :) ama şey çocuk olsun yaa herkezin olsun ALLAH" m isteyen herkeze versin ya.

pko olduğumuz için yumoşların folükülleri tesbih boncuğu kadar olacağına toplu iğne başı kadar.çoook ufak kalıyorlar spermlere beğendiremiyoruz diyorum :KK70: :KK70:

ayol ben öyle yumurtaları döverim ay . Ayıp denen bir şey var olmaz böyle. Ama yumoşları bırak bizim hucumcularda da var problem. Ayol ne bakıyorlar möl möl düşman askeri görmüş gbi davransalar olmaz mı ? yok ama illa classs illa bi pörfekt bekliyorlar :KK70: :KK70: :KK70:

ayol ben öyle yumurtaları döverim ay . Ayıp denen bir şey var olmaz böyle. Ama yumoşları bırak bizim hucumcularda da var problem. Ayol ne bakıyorlar möl möl düşman askeri görmüş gbi davransalar olmaz mı ? yok ama illa classs illa bi pörfekt bekliyorlar :KK70: :KK70: :KK70:
aynen canım kökleri onlarda sözde sanki sadrazamlık var genlerinde.erkeklerin çoğu da kadınlara bk atıyor sonra kendi kusurları ortaya çıkınca da sanki bi yerleri kopmuş gibi davranıyorlar.problemlerini çözmek için çare arayacaklarına.

T tugsem_10 bide bazıları var ( örnek benim koca ) kendi sorunlarını aştıktan sonra sizinki zorlayıcı ise sizin yanınızda olmak yerine karşınızda oluyor. Niye çünkü zamanında siz onunu yanında oldunuz oda zamanı gelince benim ç.küme dert değil der tabi çünkü bizim mallığımız.

T tugsem_10 bide bazıları var ( örnek benim koca ) kendi sorunlarını aştıktan sonra sizinki zorlayıcı ise sizin yanınızda olmak yerine karşınızda oluyor. Niye çünkü zamanında siz onunu yanında oldunuz oda zamanı gelince benim ç.küme dert değil der tabi çünkü bizim mallığımız.
benimki de benim yanımda değil canım ya :( bi nebze olsa çoktan çocuk olmuştu Allah bildiği gibi yapsın bunları.

benimki de benim yanımda değil canım ya :KK43: bi nebze olsa çoktan çocuk olmuştu Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Aman Allah zaten bildiği yatı asker benimki 4 ay ayrıyız senede 3 kere görüşüyoruz benden bu kadar süre ve km anlamında uzak ona zaten Allah bildiği gibi yapmış demektir. Ama insan genede bi desek arıyor ama dışarıdaki desteğide kabul etmiyor . Sevdiceğinden bekliyor insan . :( :'(

Back
X