Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm puregon kullandm evet aşılama gerceklesti carsamba. Ikı gundur ılac yuzunden uyuyorum senin için hayırlısı olsun ben beklemedeyimCanim sen ne durumdasin suan belli oldumu sinuc sen puregon kullanmissin bn ganol f kullandim tutmadi ama ikinciyi yaoicaz histereskopi yaptin mi cnm sen :)
Naslsım cnm durumlar nasılAnladim cnm ins senin icinde hayirlisi olur hepimiz icin .
Bnde 7.günündeyim aşılamanın bel ağrısı kasık barması karın ağrısı gaz bide bugun midem bulanıo daha hiç bişey yiyemedimIyidir ne olsun yarin dr gidip yumurtaliklar kontrol edilck buyumusmu sonra asilama ins bekelmedeyim cnm sen de durumlar nasil peki
Aşılaama tüp bebek gibi deil cnmKızlar aşılama göbekten yapılanmı
Sen hangi dr gittin cnm bide sanaa nasil bir isem yapti rica etsem paylasirmisinnBnde 7.günündeyim aşılamanın bel ağrısı kasık barması karın ağrısı gaz bide bugun midem bulanıo daha hiç bişey yiyemedim
Cnm balıkesirdeyim benSen hangi dr gittin cnm bide sanaa nasil bir isem yapti rica etsem paylasirmisinn
Canım aradan uzun zaman geçmiş ama görürsün cevap verirsen sevinirim . Bu şeker hapı ile nasıl kalınıyor bende piko hastasıyım tedavi klomen çatlama iğnesi oldum olmuyor.Klomen aşılama bunları geç bence en etkili tedavi yöntemi pko da şeker hapı ben o hap sayesinde 4 kez hamile oldum üçünü kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim dördüncü doğdu pıhtılaşma için günlük iğne kullandım
Klomen aşılama bunları geç bence en etkili tedavi yöntemi pko da şeker hapı ben o hap sayesinde 4 kez hamile oldum üçünü kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim dördüncü doğdu pıhtılaşma için günlük iğne kullandım
inan bende onun için alıntıladım 9 aya yakındır şeker hapı kullanıyorum adetim düzene girdi.gizli şeker haşimatoda var kronik filanda değil doktor engel değil der.yine de çocuk yok ortada.Canım aradan uzun zaman geçmiş ama görürsün cevap verirsen sevinirim . Bu şeker hapı ile nasıl kalınıyor bende piko hastasıyım tedavi klomen çatlama iğnesi oldum olmuyor.
Yemin ediyorum çaresizlik içinde bende bir oyana bir buyana gidiyorum . En son çarem artık istanbuldaki adı baya duyulmuş bir doktor . dahada olmazsa bırakacağım . umudum iyice yitiyorinan bende onun için alıntıladım 9 aya yakındır şeker hapı kullanıyorum adetim düzene girdi.gizli şeker haşimatoda var kronik filanda değil doktor engel değil der.yine de çocuk yok ortada.
pko da çok bişey yok olcak çocuğunuz dese de olmuyor.artık bizim polikistik foliküllerin içinde çatlayabilen yumurta hücresi spermle aynı boydamıdır nedir.Yemin ediyorum çaresizlik içinde bende bir oyana bir buyana gidiyorum . En son çarem artık istanbuldaki adı baya duyulmuş bir doktor . dahada olmazsa bırakacağım . umudum iyice yitiyor![]()
pko da çok bişey yok olcak çocuğunuz dese de olmuyor.artık bizim polikistik foliküllerin içinde çatlayabilen yumurta hücresi spermle aynı boydamıdır nedir.
pko olduğumuz için yumoşların folükülleri tesbih boncuğu kadar olacağına toplu iğne başı kadar.çoook ufak kalıyorlar spermlere beğendiremiyoruz diyorumkız ne dedin valla anlamadım:) ama şey çocuk olsun yaa herkezin olsun ALLAH" m isteyen herkeze versin ya.
pko olduğumuz için yumoşların folükülleri tesbih boncuğu kadar olacağına toplu iğne başı kadar.çoook ufak kalıyorlar spermlere beğendiremiyoruz diyorum![]()
![]()
aynen canım kökleri onlarda sözde sanki sadrazamlık var genlerinde.erkeklerin çoğu da kadınlara bk atıyor sonra kendi kusurları ortaya çıkınca da sanki bi yerleri kopmuş gibi davranıyorlar.problemlerini çözmek için çare arayacaklarına.ayol ben öyle yumurtaları döverim ay . Ayıp denen bir şey var olmaz böyle. Ama yumoşları bırak bizim hucumcularda da var problem. Ayol ne bakıyorlar möl möl düşman askeri görmüş gbi davransalar olmaz mı ? yok ama illa classs illa bi pörfekt bekliyorlar![]()
![]()
![]()
benimki de benim yanımda değil canım ya
benimki de benim yanımda değil canım yabi nebze olsa çoktan çocuk olmuştu Allah bildiği gibi yapsın bunları.