polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Merhaba susgun peri bende pko hastasiyim ve 3 yillik evliyim dogal yollardan olur diye bekledim olmadi 4ay once klomen e basladim ve ilk denememde hamile kaldim mucize gibiydi ama melegim benimle 10hafta kaldi ve kalbi durdu kurtajla aldilar 36 gun oldu hala acisi cok derin

geçmiş olsun cnm anlıyorum çok zor bir drum cnm allahım bir daha sana ve hepimize evlat acısı yaşatmasın

canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın diğer dünyada görürsün çocuğunu inşallah

Cok saolun arkadaslar rabbim kimseye yasatmasin simdi tekrar umutlarimi yikmicam ve olana kadar devam edicem bir ins kavuscaz bebislerimize

Hayir cnm hic duzenli degil 4 ay olmadigimida bilirim ayni ay 3 kez oldugumuda bilirim

pes etmek yok canm bende kloemn kullanıyorum bu 2. ayım hadi bakalım bu ay hepimiz güzel haberlerle sevinicez:)

Senin durumun ney suan cnm
canım bende 1.5 yıllık ewliyim 8 aydr olmuyor bebiş bzde gttkj doktora rahm filmi çekldk eşmde bşi çıkmadı bende pko vr bu ay 3 tane klomen kulklanıyorum çatlatma iğnemi dün vuruldum çalışmalardayız bakalım umarım olr bu ay canm hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…