- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
hımm anladm cnm inş gerek kalmaz hamiş olrsn :) yani hepimiz oluruz:)geçen ay klomen kullandım ama olmadı bu ay adet olursm tekrar kullancm şuan kullanmıyorum cnm
hımm anladm cnm inş gerek kalmaz hamiş olrsn :) yani hepimiz oluruz:)
Merhaba susgun peri bende pko hastasiyim ve 3 yillik evliyim dogal yollardan olur diye bekledim olmadi 4ay once klomen e basladim ve ilk denememde hamile kaldim mucize gibiydi ama melegim benimle 10hafta kaldi ve kalbi durdu kurtajla aldilar 36 gun oldu hala acisi cok derin
canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın diğer dünyada görürsün çocuğunu inşallahMerhaba susgun peri bende pko hastasiyim ve 3 yillik evliyim dogal yollardan olur diye bekledim olmadi 4ay once klomen e basladim ve ilk denememde hamile kaldim mucize gibiydi ama melegim benimle 10hafta kaldi ve kalbi durdu kurtajla aldilar 36 gun oldu hala acisi cok derin
Cok saolun arkadaslar rabbim kimseye yasatmasin simdi tekrar umutlarimi yikmicam ve olana kadar devam edicem bir ins kavuscaz bebislerimize
Hayir cnm hic duzenli degil 4 ay olmadigimida bilirim ayni ay 3 kez oldugumuda bilirim
bende burdaym canım:)kızlarrrr
pes etmek yok canm bende kloemn kullanıyorum bu 2. ayım hadi bakalım bu ay hepimiz güzel haberlerle sevinicez:)Merhaba susgun peri bende pko hastasiyim ve 3 yillik evliyim dogal yollardan olur diye bekledim olmadi 4ay once klomen e basladim ve ilk denememde hamile kaldim mucize gibiydi ama melegim benimle 10hafta kaldi ve kalbi durdu kurtajla aldilar 36 gun oldu hala acisi cok derin
:)bende burdaym canım:)
canım bende 1.5 yıllık ewliyim 8 aydr olmuyor bebiş bzde gttkj doktora rahm filmi çekldk eşmde bşi çıkmadı bende pko vr bu ay 3 tane klomen kulklanıyorum çatlatma iğnemi dün vuruldum çalışmalardayızSenin durumun ney suan cnm
Senin durumun ney suan cnm
Haklisin cnm umitlerimizi kaybetmek yok ins hepimzin haberini aliriz
olmıcaksın canm hayr bebişimiz gelicek:)bnde klomen kullandım olmadı bu ay hiç ilaç almadım ovu.testi yapıyorum silik durumda şuan cnm eğer adet olursam tekrar klomen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?