- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
canım bende 1.5 yıllık ewliyim 8 aydr olmuyor bebiş bzde gttkj doktora rahm filmi çekldk eşmde bşi çıkmadı bende pko vr bu ay 3 tane klomen kulklanıyorum çatlatma iğnemi dün vuruldum çalışmalardayızbakalım umarım olr bu ay canm hepimizin
olmıcaksın canm hayr bebişimiz gelicek:)
Ins olur cnm yeni bebegini kaybeden biri olarak dualarim seninle olcak müjdeli haber verirsin ins bizede rabbim tum isteyipde olmayanlara icindede bizlere de naspi etsin
amin canım bebişlerimiz gelene kadar hepimiz burdayız hepimiz ne var ne yok yazıcaz beraber yenicez bunları:)Ins olur cnm yeni bebegini kaybeden biri olarak dualarim seninle olcak müjdeli haber verirsin ins bizede rabbim tum isteyipde olmayanlara icindede bizlere de naspi etsin
ne kadar geçti canım adetnBurdayiz berilcim evet destekle hersey atlatiliyo ben kurtaj olali 36 gun oldu doktor 3 ay korun dedi ama ben korunmadim halada adet olmadim tekrarmi hamileyim diye umitlenmekte istemiyorum
aaa byada geçmiş cnm inş hamılesndr bkle pzartesi yaparsn testKurtaj oldugum gun adet gunu sayiliyormus cnm yani 23 ekim kurtaj oldum bu ay 23 de adet olmam gerekiyodu ama kurtaj sonrasi gecikmede olabiliyomus sanirim bikac gun daha bekleyip test yapicam
bana dedin canm heralde üstüme alınıyım ewt klomen çaatlatma iğnesi tedavisi görüyorum bu 2. ayımIns cnm ins sen peki cnm tedavi goruyomusun napiosun suan
dün yaptırdım canm geçen ay yaptırdığımda hiç kasıklarımda ağrı falan olmamıştı bu sefer ağrım var sanırım çatlıyo hem vücut ısımda artıyo:)Evet cnm sana demistim :) allahim hadi ins tutar ne zaman yaptirdin igneyi
ayyyyyyyyyyyyyy ağzından bal damlıyo canım doğum gnü hesiyesi bana :)Evet catlicak ve bu ay tutacak cnm ve sen burda hamileyimmmm diye bagircaksin insallahhhhhh
ayy canm son soru olurmu aşk olsun 24 yasına giriyorum canım pazartesi gnü doğum gnüm 1 aralık kırklarelindenm sen nerdensn canm kaç yaşndasın :)Hediyeni alcaksin allahimin izniyle ne zamn dogum gunun bu arada yasin kac son sorumda nerden :)
Rabbim yeni yasini meleginle gecirmeni nasip etsin ins canim bende 29 yasindayim ankarada oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?