polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Aminn cnm aminn unutmayalim birbirimizi olurmu konusalim heranimizi paylasalim

Hepimizin eslerinin gelme saati sanirim bayanlar olarak kocalarimizi bekliyoruz

3 ay daha ilaç kullanmama söyledi Dr.. Tahlil sonuç larima gore gebelik pek mümkün değilmiş. Zayiflamam gerektiği tekrar söylendi ben uç ay içinde hamile kalmak istiyordum..

mrb kızlar aynen doktor banada diyo ama bnm tahlillerimde bi sorun çıkmıyo nasıl oluyo anlamıyorum pcoluyum ama tahliller normal

mrb kızlar aynen doktor banada diyo ama bnm tahlillerimde bi sorun çıkmıyo nasıl oluyo anlamıyorum pcoluyum ama tahliller normal
aynen canım benmde bi sorun çkmıyo tahllerde herşey normal ama zayıflamaya devam diyo kaç kilosn canm

80 oldum cnm sen ?
annem bana hamileyken 17 kg vermş çok kusmaktan inş bende ona benzerm dyorum verdiğimide geri alırım ama veremiyorum ya şmdi bakıyporm int. acaba ne diyet yapsam hemen versem ama yeşilçay falan içemiyorum ya bebek için tam konsantre olamıyorm napsam ki

aynen cnm ya tamam zayıflıym diyorum ama diyet filan ksıyo insanı bize farklı şeyler lazım ama ne

aynen cnm ya tamam zayıflıym diyorum ama diyet filan ksıyo insanı bize farklı şeyler lazım ama ne
ay ne bliyim canm ya kıyafetlermn hç biri olmuyo sıkıntı geçiriyorum bi yere gidiceğim zaman ne giysem dye aslında aklıma soksam kabullensem tamam snra devam ediyo ama eşim burda yiyio ben dayanamıyorm dukan mı yapsak acaba:)

"bril, post: 38047667, member: 606852"]ahh canım banada doktor zayıfla diyo ama o kadr kolay olmıuyo napıyım ama yani[/QUOTE]

Moralim bozuk.. Ağlayarak iciyorum bu ilaci su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…