polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

aynen cnm ya tamam zayıflıym diyorum ama diyet filan ksıyo insanı bize farklı şeyler lazım ama ne
bak canm taylan kümelinn 1 haftada 6kg verdiren diyetymş
  • İlk olarak sabah kalktığınızda 1 su bardağı sıcak su ile birlikte 1 dilim limon, 1 parça çubuk tarçın, 1 dilim elma ve 1 çay kaşığı elma sirkesi
  • Kahvaltıda 1 tatlı kaşığı kadar labne peynir, domates, salatalık, maydanoz ve 2 dilim diyet ekmek (tam tahıl veya kepek)
  • Kahvaltıdan yaklaşık 2 saat sonra ara öğünde; 2 adet taze veya kuru kayısı ve 5 adet badem yiyorsunuz.
  • Öğle yemeğinde doyana kadar az yağlı sebze yemeği yiyebilirsiniz. Bunun yanında 1 kase yoğurt ve mevsim salata
  • Öğle yemeğinden yaklaşık 2 saat sonra ara öğünde; 2 adet taze veya kuru kırmızı erik ve 5 adet badem
  • Bu ara öğünden 2 saat sonra; light peynir ile yapılmış kepekli tost
  • Akşam yemeğinde ızgara tavuk, balık veya biftek ile beraber yağsız mevsim salata
  • Akşam yemeğinden 2 saat sonra; 1 çay bardağı diyet kefir ile beraber 1 adet kuru kayısı

"bril, post: 38047667, member: 606852"]ahh canım banada doktor zayıfla diyo ama o kadr kolay olmıuyo napıyım ama yani

Moralim bozuk.. Ağlayarak iciyorum bu ilaci su anda[/QUOTE]
hep beraber zayıflasak mı napak canm:) bozma ya morelini sen bozdukça bebiş üzülür geç gelr

aynen cnm ya strese giriyo insan

denesek mi cnm napsak ağır görünüyo

Valla benim tahlillerde bozuk ultrason da da net herşey.. Oylebi kilo almisim ki.. Alisverise bile cikmiyorum. Aynalara bakmiyorum ya çok utaniyorum kendimden

Valla benim tahlillerde bozuk ultrason da da net herşey.. Oylebi kilo almisim ki.. Alisverise bile cikmiyorum. Aynalara bakmiyorum ya çok utaniyorum kendimden
kaç kilosun canm aynı bende bunalımdayım ama kmseye belli etmiyoum çk kötüyüm göbek önde arkada işte fenaym

[Boyl38048122, member: 606852"]Moralim bozuk.. Ağlayarak iciyorum bu ilaci su anda[/QUOTE]
hep beraber zayıflasak mı napak canm:) bozma ya morelini sen bozdukça bebiş üzülür geç gelr[/QUOTE]

Boyle dusunmemistim. Ooff...

[="susgun peri, post: 38048185, member: 635393"]ewet km ne yedi yazsn pazartesi başlayalım bebeklermz için hem hırs yaparz veririz belki[/QUOTE]

tmm cnm pazartesi başlıyalım bak bnde bir diyet var ayda 9 kilo diyo ama[/QUOTE]

Nasil bir diyet bu canim

Basuk

[Ahh post: 38048217, member: 606852"]vericez canm morelini bozma pazartesi başlıyoruz tamam[/QUOTE]

Ahh insallah canimm.. Dr bana hem ilaci kullan hem zayifla 3 ay sonra hormonlarina bakip arada ki farki göreceğiz dedi.. Bu aksam misafirim vardim ayiptir söylemesi 1 klasik pilav aldim 2 tane köfte ve salata yedim. Ekmek hic yemedim

Eşinden de utanmaya basladim. O kadar çirkin görünüyor ki gobegim.. Bacaklarimin yukarilari.
ayy canm aynen gynmeye bşi bulamıyorm arkadaşlarmdan utanıyorum bak kahveyi severmisin blmiyorum ama bak byle bi diyet var bana cazip geldi
Pazartesi
Sabah: Şekersiz türk kahvesi veya nescafe, Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden sandviç
Öğle: 2 adet haşlanmış yumurta ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam: Izgarada pişirilmiş 3 kuzu pirzola, ekmek tüketilmeyecek, bol yeşilli limonlu salata

Salı
Sabah: Şekersiz türk kahvesi veya nescafe, Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden sandviç
Öğle: 3 adet ızgara köfte, bol yeşillikli salata
Akşam: Sınırsız Sebze yemeği, ayran (ekmeksiz)

Çarşamba

Perşembe

Öğle: 1 adet haşlanmış yumurta ile yapılmış limonlu salata
Akşam: Sınırsız Meyve

Cuma
Öğle: Balık, ekmek kesinlikle tüketmeyeceksiniz
Akşam: Sınırsız Sebze yemeği, ayran

Cumartesi

Öğle: Izgara tavuk

Pazar

Öğle: Sınırsız Sebze yemeği, ayran
Akşam: Izgara tavuk

[QHIME="bril, post: 38048331, member: 606852"]ayy canm aynen gynmeye bşi bulamıyorm arkadaşlarmdan utanıyorum bak kahveyi severmisin blmiyorum ama bak byle bi diyet var bana cazip geldi
Pazartesi
Sabah:
Şekersiz türk kahvesi veya nescafe, Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden sandviç
Akşam: Izgarada pişirilmiş 3 kuzu pirzola, ekmek tüketilmeyecek, bol yeşilli limonlu salata

Salı
Sabah:
Şekersiz türk kahvesi veya nescafe, Yanında 2 dilim tam buğday ekmeğinden sandviç
Öğle: 3 adet ızgara köfte, bol yeşillikli salata

Çarşamba
Sabah:

Perşembe
Sabah:

Öğle: 1 adet haşlanmış yumurta ile yapılmış limonlu salata
Akşam: Sınırsız Meyve

Cuma
Sabah:
Öğle: Balık, ekmek kesinlikle tüketmeyeceksiniz

Cumartesi
Sabah:

Öğle: Izgara tavuk

Pazar
Sabah:

Öğle: Sınırsız Sebze yemeği, ayran
Akşam: Izgara tavuk[/QUOTE]

Sabahlar hep ayniymis.. Pek kahve sevmiyorum.. Aslında bu zamana kadar hic diyet yaomadim.. Pek yapabilirim gibime gelmiyir.. O kadar çok çikolata cips abur cubur seviyorum ki hatta yazarken bile canim istedi bunları birakabilsem keşke.. Birde hareket lazim . ama isten eve gelince enerji kalmiyor ki

Him

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…