- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
bak canm taylan kümelinn 1 haftada 6kg verdiren diyetymşaynen cnm ya tamam zayıflıym diyorum ama diyet filan ksıyo insanı bize farklı şeyler lazım ama ne
"bril, post: 38047667, member: 606852"]ahh canım banada doktor zayıfla diyo ama o kadr kolay olmıuyo napıyım ama yani
aynen cnm ya strese giriyo insanay ne bliyim canm ya kıyafetlermn hç biri olmuyo sıkıntı geçiriyorum bi yere gidiceğim zaman ne giysem dye aslında aklıma soksam kabullensem tamam snra devam ediyo ama eşim burda yiyio ben dayanamıyorm dukan mı yapsak acaba:)
hep beraber zayıflasak mı napak canm:) bozma ya morelini sen bozdukça bebiş üzülür geç gelr[/QUOTE]Moralim bozuk.. Ağlayarak iciyorum bu ilaci su anda
bak canm taylan kümelinn 1 haftada 6kg verdiren diyetymş
- İlk olarak sabah kalktığınızda 1 su bardağı sıcak su ile birlikte 1 dilim limon, 1 parça çubuk tarçın, 1 dilim elma ve 1 çay kaşığı elma sirkesi
- Kahvaltıda 1 tatlı kaşığı kadar labne peynir, domates, salatalık, maydanoz ve 2 dilim diyet ekmek (tam tahıl veya kepek)
- Kahvaltıdan yaklaşık 2 saat sonra ara öğünde; 2 adet taze veya kuru kayısı ve 5 adet badem yiyorsunuz.
- Öğle yemeğinde doyana kadar az yağlı sebze yemeği yiyebilirsiniz. Bunun yanında 1 kase yoğurt ve mevsim salata
- Öğle yemeğinden yaklaşık 2 saat sonra ara öğünde; 2 adet taze veya kuru kırmızı erik ve 5 adet badem
- Bu ara öğünden 2 saat sonra; light peynir ile yapılmış kepekli tost
- Akşam yemeğinde ızgara tavuk, balık veya biftek ile beraber yağsız mevsim salata
- Akşam yemeğinden 2 saat sonra; 1 çay bardağı diyet kefir ile beraber 1 adet kuru kayısı
hep beraber zayıflasak mı napak canm:) bozma ya morelini sen bozdukça bebiş üzülür geç gelr
ben zaten byle diyetlere gelemiyorum kendim bildiğimi yapıcam hangisini yapsak acabadenesek mi cnm napsak ağır görünüyo
ewet km ne yedi yazsn pazartesi başlayalım bebeklermz için hem hırs yaparz veririz belki[/QUOTE]aynen cnm birlikte başlıyak
kaç kilosun canm aynı bende bunalımdayım ama kmseye belli etmiyoum çk kötüyüm göbek önde arkada işte fenaymValla benim tahlillerde bozuk ultrason da da net herşey.. Oylebi kilo almisim ki.. Alisverise bile cikmiyorum. Aynalara bakmiyorum yaçok utaniyorum kendimden
68 kilo olmusumkaç kilosun canm aynı bende bunalımdayım ama kmseye belli etmiyoum çk kötüyüm göbek önde arkada işte fenaym
vericez canm morelini bozma pazartesi başlıyoruz tamam68 kilo olmusum
ayy canm aynen gynmeye bşi bulamıyorm arkadaşlarmdan utanıyorum bak kahveyi severmisin blmiyorum ama bak byle bi diyet var bana cazip geldiEşinden de utanmaya basladim. O kadar çirkin görünüyor ki gobegim.. Bacaklarimin yukarilari.
tamam canm bekliyorm:)cnm atıcm ama işim var cnm yarm saat snr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?