polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Tmm canim.. Bende uyumaliyim.. Kahvaltiya misafirim aksam 4den sonrada Baska bir misafirim.var... Bu pazarda bana kalmadi.. Napiyim saglik olsun değil.mi..

bu siteden yazmıştım cnm denedim insanı gerçekten tok tutuyor :)

sabah:
1dilim çavdar veya kepek ekmemeği , 3 parmak kalındığında beyaz peynir, domates, salatalık,sivri biber. Gün aşırı katı yumurta.

ara öğün: 1 adet elma veya mandalina

öğle: 4-5 kaşık sebze yemeği salata az tuzlu az yağlı ve yoğurt 3-4 yemek kaşığı kadar

ara öğün: eti form ürünlerinden herhangi biri ve yanında yoğurt

akşam: 4-5 kaşık sebze veya herhangi bir baklagil yanında yine yoğurt ve 1 dilim kepek veya çavdar ekmeği

Not: Akşam yemeğini mutlaka saat 7,30a kadar bitirmek gerekir. yatmadan önce bitki çayı içileblir. gece acıkma olursa domates,salatalık peynir yenebilir. mutlaka günde en az 35 dakika yürüyüş günde en az 1 litre su tüketmek gerekir

güzlmiş cnm uygulanblr zor degl

evet kızlar hep beraber zayıflıyoruz
katılamk isteyen arkadaş lar bana msj atabilirlr pazartesi tüm isteyenlerin isimlerini liste yapıcm ve herkez kurallara uyacak bayanlar tmm mı

Son düzenleme:
DİYET LİSTEMİZ - 1 AYDA 9 KİLO

SABAH :
1dilim çavdar veya kepek ekmemeği , 3 parmak kalındığında beyaz peynir, domates, salatalık,sivri biber. Gün aşırı katı yumurta.

ARA ÖĞÜN : 1 adet elma veya mandalina

ÖĞLE : 4-5 kaşık sebze yemeği salata az tuzlu az yağlı ve yoğurt 3-4 yemek kaşığı kadar

ARA ÖĞÜN : eti form ürünlerinden herhangi biri ve yanında yoğurt

AKŞAM : 4-5 kaşık sebze veya herhangi bir baklagil yemeği yanında yine yoğurt ve 1 dilim kepek veya çavdar ekmeği

NOT : Akşam yemeğini mutlaka saat 7,30 a kadar bitirmek gerekir. yatmadan önce bitki çayı içilebilir. gece acıkma olursa domates,salatalık peynir yenebilir. mutlaka günde en az 35 dakika yürüyüş günde en az 1 litre su tüketmek gerekir

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM BU BİR ZAYIFLAMA YARIŞMASI DEĞİL SONUÇTA BİZ RAHATSIZ BAYANLARIZ VE KENDİMİZİ YORMADAN FAZLA ZORLAMADAN HEP BİRLİKTE ZAYIFLAYACAĞIZ YENİ YILA YENİLENMİŞ OLARAK GİRECEĞİZ RABBİM İZİN VERİRSE...
DİYETE BAŞLAMA TARİHİ : 01 / 12 / 2014

KATILANLARIN ADI

1-) susgun peri : 80 kg
2-)bril : 95 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…