- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.344
- 448
- Konu Sahibi susgun peri
-
aynen canm sağlık olsn kolay gelsnTmm canim.. Bende uyumaliyim.. Kahvaltiya misafirim aksam 4den sonrada Baska bir misafirim.var... Bu pazarda bana kalmadi.. Napiyim saglik olsun değil.mi..
hoşgldn cnmgldim cmmm
yazdım cnmhoşgldn cnm
güzlmiş cnm uygulanblr zor deglbu siteden yazmıştım cnm denedim insanı gerçekten tok tutuyor :)
sabah: 1dilim çavdar veya tam tahıllı ekmek, 3 parmak kalındığında beyaz peynir, domates, salatalık,sivri biber. Gün aşırı katı yumurta.
ara öğün: 1 adet elma veya mandalina
öğle: 4-5 kaşık sebze yemeği salata az tuzlu az yağlı ve yoğurt 3-4 yemek kaşığı kadar
ara öğün: eti form ürünlerinden herhangi biri ve yanında yoğurt
akşam: 4-5 kaşık sebze veya herhangi bir baklagil yanında yine yoğurt ve 1 dilim kepek veya çavdar ekmeği
Not: Akşam yemeğini mutlaka saat 7,30a kadar bitirmek gerekir. yatmadan önce bitki çayı içileblir. gece acıkma olursa domates,salatalık peynir yenebilir. mutlaka günde en az 35 dakika yürüyüş
güzlmiş cnm uygulanblr zor degl
pzartesi bşlyalm o zmnevet çok kolay cnm ağır gelmiyor
tmm cnm bnmpzartesi bşlyalm o zmn
Sadece ikimiz canm galiba :) olsn bebuslermz icn ikimzde olsa olrkatılmak isteyen arkadaşlar yArına kadar msj atabilirler
yani cnm gelen olur belki yarına kadarSadece ikimiz canm galiba :) olsn bebuslermz icn ikimzde olsa olr
ben burdayım canm:)kızlarr nerelerdesiiniz geln giden yok unutulduk mu ne
nbr cnmben burdayım canm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?