- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
Iyilik canm sndn nbrnbr cnm
Bndende iyi cnm ne olsunIyilik canm sndn nbr
günaydın canım nasılsıngünaydın kızllarrr
günaydın canım nasılsın
bende iyiyim canım pazartesi sendromunu atlatmaya calısıyorum:)
bnd sinop tayım cnm burdada hava çok soğuk ve kapalı hava :)aynen buralarda buz gibi sen nerdensin ben konya dayım ve hava kapalı kasvetli ay hiç çalışmalık değil güzelce yatıp uyumalık
sen ne zaman öğrendin canım polikistik olduğunubnd sinop tayım cnm burdada hava çok soğuk ve kapalı hava :)
sen ne zaman öğrendin canım polikistik olduğunu
ben 2 buçuk sene falan oldu öğreneli tüylenme oldu çenemde bide aşırı ağrılı adet dönemlerim oluyordu o ara birden 5 6 kilo aldım senelerce aynı kilodaydım halbuki öyle gittim pat diye söyledi doktor iyi dedim heralde önemli bişey değil aman ne bileyim ben bu kadar sorun çıkaran başını ağrıtan bir hastalık olduğunu evlendikten sonra yine gittim busfer de doktor acil kilo ver ve hamile kal dedi bunu dediğnde 4. aydı bende yeni evlendim daha düşünmüyorum diye 10. aya kadar bekledim kprundum şimdide kara kara düşünüyorum ben nasıl hamile kalacam diyeyaklaşık 1 sene önce cnm sen ne zaman öğrendin
ben 2 buçuk sene falan oldu öğreneli tüylenme oldu çenemde bide aşırı ağrılı adet dönemlerim oluyordu o ara birden 5 6 kilo aldım senelerce aynı kilodaydım halbuki öyle gittim pat diye söyledi doktor iyi dedim heralde önemli bişey değil aman ne bileyim ben bu kadar sorun çıkaran başını ağrıtan bir hastalık olduğunu evlendikten sonra yine gittim busfer de doktor acil kilo ver ve hamile kal dedi bunu dediğnde 4. aydı bende yeni evlendim daha düşünmüyorum diye 10. aya kadar bekledim kprundum şimdide kara kara düşünüyorum ben nasıl hamile kalacam diye
bugün bril lle diyete başladık istersen sende bize katılabilirsin cnmpeki adetlerin düzensiz mi bnm çok düzensiz 50 günde bir oluyorum şuan ovulasyon testi aldım onu kullanıyorum yarın yumurtlama günüm inş bu defa olur bnmde kilo problemim var nasıl olcak bilmiyorum cnm
bugün bril lle diyete başladık istersen sende bize katılabilirsin cnmben 2 buçuk sene falan oldu öğreneli tüylenme oldu çenemde bide aşırı ağrılı adet dönemlerim oluyordu o ara birden 5 6 kilo aldım senelerce aynı kilodaydım halbuki öyle gittim pat diye söyledi doktor iyi dedim heralde önemli bişey değil aman ne bileyim ben bu kadar sorun çıkaran başını ağrıtan bir hastalık olduğunu evlendikten sonra yine gittim busfer de doktor acil kilo ver ve hamile kal dedi bunu dediğnde 4. aydı bende yeni evlendim daha düşünmüyorum diye 10. aya kadar bekledim kprundum şimdide kara kara düşünüyorum ben nasıl hamile kalacam diye
düzenli canım benim 28 günde geliyor adetim hep düzenli bugun de benim yumurtlama günüm inşallah boş geçmeyecem:) ne diyetine başladınız bende başlayım nasıl bir içeriktebugün bril lle diyete başladık istersen sende bize katılabilirsin cnm
hadii yaa ne güzel inş beraber bekleriz cnm bnmdüzenli canım benim 28 günde geliyor adetim hep düzenli bugun de benim yumurtlama günüm inşallah boş geçmeyecem:) ne diyetine başladınız bende başlayım nasıl bir içerikte
80 cnm senkaç kilosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?