polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

bende iyiyim canım pazartesi sendromunu atlatmaya calısıyorum:)

aynen buralarda buz gibi sen nerdensin ben konya dayım ve hava kapalı kasvetli ay hiç çalışmalık değil güzelce yatıp uyumalık

yaklaşık 1 sene önce cnm sen ne zaman öğrendin
ben 2 buçuk sene falan oldu öğreneli tüylenme oldu çenemde bide aşırı ağrılı adet dönemlerim oluyordu o ara birden 5 6 kilo aldım senelerce aynı kilodaydım halbuki öyle gittim pat diye söyledi doktor iyi dedim heralde önemli bişey değil aman ne bileyim ben bu kadar sorun çıkaran başını ağrıtan bir hastalık olduğunu evlendikten sonra yine gittim busfer de doktor acil kilo ver ve hamile kal dedi bunu dediğnde 4. aydı bende yeni evlendim daha düşünmüyorum diye 10. aya kadar bekledim kprundum şimdide kara kara düşünüyorum ben nasıl hamile kalacam diye

peki adetlerin düzensiz mi bnm çok düzensiz 50 günde bir oluyorum şuan ovulasyon testi aldım onu kullanıyorum yarın yumurtlama günüm inş bu defa olur bnmde kilo problemim var nasıl olcak bilmiyorum cnm

peki adetlerin düzensiz mi bnm çok düzensiz 50 günde bir oluyorum şuan ovulasyon testi aldım onu kullanıyorum yarın yumurtlama günüm inş bu defa olur bnmde kilo problemim var nasıl olcak bilmiyorum cnm
bugün bril lle diyete başladık istersen sende bize katılabilirsin cnm

düzenli canım benim 28 günde geliyor adetim hep düzenli bugun de benim yumurtlama günüm inşallah boş geçmeyecem:) ne diyetine başladınız bende başlayım nasıl bir içerikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…