- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
listemizi paylaştım cnmkaç kilosun canım yani ne kadar fazlan var
ayy diyetiniz çok güzelmiş uyulanabilir aslında canım ama benim öğle yemeğini düzenlemem gerekir çünkü iş yerinde oldukça yağlı ve işçilere göre bol kalorili hazırlandığı için öğleni nasıl yapsaklistemizi paylaştım cnm
aynen cnm bnm elinden geldiği kadar yapabilirsen dene istersen birgün yapabilirsen devam ettirartık pilav ve tatlıyı yemeyim bari zayıflamak için boğazımıza dur diyecez biraz
aynen cnm bnm elinden geldiği kadar yapabilirsen dene istersen birgün yapabilirsen devam ettir
tmm eklerim cnmtamam canım bugün başlayım bakalım nasıl olacak beni de listeye ekler misin
evet cnm yarıyo[/QUOTE]Hanımlar bu ovulasyon testi pkolular da işe yarıyo mu bizim lh hep yüksek zaten ?
evet cnm yarıyo
slm kızlar ovulasyon testi yaptım bu 4. test diğerleri hep silik çıkmıştı bugün yaptığımda sadce negatif çıktı ikinci silik çıkan çizgi yok sadece negatif anlamadım gittti lütfen yardım edin
merhaba arkadaşlar bende pko luyum bu ay ovulasyon testi kullandım ama işe yaramadı 2.çizgi hep var hep pozitif sanırım pko lularda doğru sonuç vermiyor.
cnm bndede silik çıktı 3 gün 4. günde yani bu gün hiç bişi çıkmadı sadece negatif cnm anlamadım gitti
gunaydn canmgünaydın kızllarrr
nasılsın cnmgunaydn canm
canım benm bende işte tam bugün çatlıyo olabilir yumurtalarn çnkü çizgi silikleşince diye bliyorum benslm kızlar ovulasyon testi yaptım bu 4. test diğerleri hep silik çıkmıştı bugün yaptığımda sadce negatif çıktı ikinci silik çıkan çizgi yok sadece negatif anlamadım gittti lütfen yardım edin
iyiyim cnm sn nasılsın başladık dmi diyete :)nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?