polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Biraz durgun canim... geçen gün konusmustuk hatirliyosan kurtaj oldum ve 40 gun oldu henuz adet olmadim demistim bugun test yaptim sonuc negatif.. bidaki aya yeni umutlar artik

Canim bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ins rabbim tüm dileklerini kabul etsin hayirli bi evlat nasip etsin ins

Biraz durgun canim... geçen gün konusmustuk hatirliyosan kurtaj oldum ve 40 gun oldu henuz adet olmadim demistim bugun test yaptim sonuc negatif.. bidaki aya yeni umutlar artik
canım moralini bozma gerçekten demekki bu ay olsan bile senn için hayırlı olmıcakmış bidaha bebeğini kaybetmek istermsn tabiki hayr o yzden syle düşün bebeğim gelmiyosa allahın bi bildiği vardır ve bu ay değil çıkışı olmadığı moralimn çk bozk olduğu kmseye tutunamadığm zaman gelsn saglıklı gelsn de canm inan bende byle düşünüyorm bu ay içime o kdr çk hamile olucağm doğuyo ki inanamazsn ama ne ayın kaçı olduğu ne zaman hasta olucağımı inan saymıyorm bile çnkü bekledkçe uzaklaşıyoayhhhhhhhh valla bunaldım kız boşver onlar gelcek popolarını ısırcaz nye geç geldinz dye

Dogru söylüyorsun cnm cok guzel moral verdin canim benim saol.. bi gelsinler bebislerimiz dedigin gibi isircam popisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…