- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
ama hiç koyu olmadıki cnmcanım benm bende işte tam bugün çatlıyo olabilir yumurtalarn çnkü çizgi silikleşince diye bliyorum ben
evet cnmiyiyim cnm sn nasılsın başladık dmi diyete :)
benmde hç koyu olmamıştı canm sanırım pkolularda doğru sonuç vermiyoama hiç koyu olmadıki cnm
hadi ya yumurtladım mı acabaabenmde hç koyu olmamıştı canm sanırım pkolularda doğru sonuç vermiyo
bence yumurtladn:)hadi ya yumurtladım mı acabaa
aayy inşş cnm yaa akşam başlasammı çalışmyabence yumurtladn:)
başla canm geç ble kaldın gelsin bebişlerimişzaayy inşş cnm yaa akşam başlasammı çalışmya
inş cnm bnmbaşla canm geç ble kaldın gelsin bebişlerimişz
iyiyz canm sn naslsnKizlarr Nasılsıniz
iyim cnm sen nasılsınKizlarr Nasılsıniz
üzülme cnm pes etmek yok inş pozitife döner cnm bnmSaol cnm ama pek iyi sayilmam yeni bi test ama sonuc negatif..
canım moralini bozma gerçekten demekki bu ay olsan bile senn için hayırlı olmıcakmış bidaha bebeğini kaybetmek istermsn tabiki hayr o yzden syle düşün bebeğim gelmiyosa allahın bi bildiği vardır ve bu ay değil çıkışı olmadığı moralimn çk bozk olduğu kmseye tutunamadığm zaman gelsn saglıklı gelsn de canm inan bende byle düşünüyorm bu ay içime o kdr çk hamile olucağm doğuyo ki inanamazsn ama ne ayın kaçı olduğu ne zaman hasta olucağımı inan saymıyorm bile çnkü bekledkçe uzaklaşıyoBiraz durgun canim... geçen gün konusmustuk hatirliyosan kurtaj oldum ve 40 gun oldu henuz adet olmadim demistim bugun test yaptim sonuc negatif.. bidaki aya yeni umutlar artik
ne olsun valla aynı işte cnmCnm ins cok saol sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?