- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
günydın cnm :)
iyilk canm senden nbr ayy valla gülersn belki ama canm taze fasulye istiyo hemde inanılmaz bi şekildenbr cnm
iyi cnm ne olsun cnm vvalla ayyyyyyyy yap cnm ye bebiş vardır blki kıziyilk canm senden nbr ayy valla gülersn belki ama canm taze fasulye istiyo hemde inanılmaz bi şekilde
ay yok kız bu kadar erken başlamaz heralde:) heralde diyetteyz ya kendi canm çektiiyi cnm ne olsun cnm vvalla ayyyyyyyy yap cnm ye bebiş vardır blki kız
ay yok kız bu kadar erken başlamaz heralde:) heralde diyetteyz ya kendi canm çekti
At canm hadi bakalim merak ettmkızlar ov testi yaptım ve 2.çizgi düne bakarak silik çıktı yumurtladım mı acaba atsam fotoları bkarmısınız
Bence 7.gun yumurtlamissn canm koyu ordaki[/QUOTE][QUOTE7.susgun peri, post: 38125736, member: 635393"]attım cnm
banada öle geliyoda hadi hayırlısı cnm dün akşam çalışma olmadı bu akşam çalışalım barıBence 7.gun yumurtlamissn canm koyu ordaki
Calismlra devam canm bos gun gecrmk yokbanada öle geliyoda hadi hayırlısı cnm dün akşam çalışma olmadı bu akşam çalışalım barı
Ayy canm devamda vlla zorla sinirim bozk ya esim 3gundr drduk yere bna kiziyo ya sinirm bozldubril ne oldu bizm kızlara gelen giden yok kldık başbaşa
niee kii aa bk kızmasın arkadaşımaaaAyy canm devamda vlla zorla sinirim bozk ya esim 3gundr drduk yere bna kiziyo ya sinirm bozldu
Kiz eltmle kustk yani o bana kustu smdi pismn olcagb laf syleme dye bagriyo smdude arkdas dgm yapti aksama hastante gdelm mi dedm arkdaslrla hayr ya dye bagriyo cins ya nasl snir oldmniee kii aa bk kızmasın arkadaşımaaa
valla hytım sende varda bnde yok mu cins bunların hepsi türünün son örneği valla anacım bn eşime bzn diyorum bnden küçk olsaydın çok döverdim seni :)Kiz eltmle kustk yani o bana kustu smdi pismn olcagb laf syleme dye bagriyo smdude arkdas dgm yapti aksama hastante gdelm mi dedm arkdaslrla hayr ya dye bagriyo cins ya nasl snir oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?