- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
ayy valla ya insann sinirini bozuyolr sonrada bu streste çock bekliyolr allahm yavalla hytım sende varda bnde yok mu cins bunların hepsi türünün son örneği valla anacım bn eşime bzn diyorum bnden küçk olsaydın çok döverdim seni :)
kımsecıkler yok canm gerçektende kaldk başbaşa:)ayy valla ya insann sinirini bozuyolr sonrada bu streste çock bekliyolr allahm ya
sorma bacm yapıp yapıp bizden çocuk istiolarayy valla ya insann sinirini bozuyolr sonrada bu streste çock bekliyolr allahm ya
valla tilki çekmiş bizim kızlarıkımsecıkler yok canm gerçektende kaldk başbaşa:)
valla tilki çekmiş bizim kızları
heee söle gül bakım cnm bnmm
kasıklarıma ağrı giriyo canm ya byle rahmmi sıkınca daha çk ağrı oluyo hala mı çatlıyo acaba yaheee söle gül bakım cnm bnmm
bnmde dün gece oldu böyle ince bir sızı olabilir cnm ov.testi yap istersenkasıklarıma ağrı giriyo canm ya byle rahmmi sıkınca daha çk ağrı oluyo hala mı çatlıyo acaba ya
yok cnm ya ovulsyn testimbnmde dün gece oldu böyle ince bir sızı olabilir cnm ov.testi yap istersen
hadii yaa ateş ölçme yapıomusun cnmyok cnm ya ovulsyn testim
hayr canm ateş ölçerm bozulduhadii yaa ateş ölçme yapıomusun cnm
tüm aksilikler seni bulmuş cnm olsun rabbim hayrlısını nasip etsin inş bu ay bebişlerimiz bizmle olck inşhayr canm ateş ölçerm bozuldu
yok cnm ya silindi btn umutlarmtüm aksilikler seni bulmuş cnm olsun rabbim hayrlısını nasip etsin inş bu ay bebişlerimiz bizmle olck inş
nie cnm ndn böyle düşünüyosun ki rabbim ne eylerse güzel eyler oluck cnm bnm bu ay olmassa birdaki ay mutlaka birgün olucak cnmyok cnm ya silindi btn umutlarm
mutlaka canım sinirlerm bozuldu eşime ksura bakmanie cnm ndn böyle düşünüyosun ki rabbim ne eylerse güzel eyler oluck cnm bnm bu ay olmassa birdaki ay mutlaka birgün olucak cnm
Tatlislarimm nasilsiniz[/QUO
iyi demek adettn olmuş canm iyiz :)
bozma morelini cnm bnm eşimde aynı sendn frkım yok inan cnm bn ne yaparsam ypıyım eşim hiç mutlu olmaz cnmmutlaka canım sinirlerm bozuldu eşime ksura bakma
sn nasılsın tatlmTatlislarimm nasilsiniz
iyiyz cnm sen nasılsınTatlislarimm nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?