polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

bozma morelini cnm bnm eşimde aynı sendn frkım yok inan cnm bn ne yaparsam ypıyım eşim hiç mutlu olmaz cnm
aynen canm ya kuzenimin eşi doğum yaptı gitmicem dyo olr mu ya ben mi yanlş düşünüyorm arkadaşının eşine gidicek ona gtmicek gelde delirme ben mi yanlışm acaba

aynen canm ya kuzenimin eşi doğum yaptı gitmicem dyo olr mu ya ben mi yanlş düşünüyorm arkadaşının eşine gidicek ona gtmicek gelde delirme ben mi yanlışm acaba
doğrusun cnm hklısında ama işte karsımızdaki kalas olunca böle oluyo bnm eşimde bni ailem gtrmüyo yani çok zorla götürüyo

doğrusun cnm hklısında ama işte karsımızdaki kalas olunca böle oluyo bnm eşimde bni ailem gtrmüyo yani çok zorla götürüyo
heh aynı canm benmkide off daralıyorum ya ben öyle yapmıyorm ama ailesne nerde ne vrsa gdiyrm sanki başmda koam yk tek gt dyo tmmm dicem bende gtmicem szinkilere valla kıyamet kopcak akşama bakalım

Ne olsun cnm aman hep ayni evde oturuyorum oyle siz niye kizginsiniz eslerinize erkek milleti bosverin mutlu olsalarda belli etmez bunlarrr

heh aynı canm benmkide off daralıyorum ya ben öyle yapmıyorm ama ailesne nerde ne vrsa gdiyrm sanki başmda koam yk tek gt dyo tmmm dicem bende gtmicem szinkilere valla kıyamet kopcak akşama bakalım
aynn cnm bnde öle ailesine gelince hersey güzel bize gelince yok bnde birkeresinde kuzenin düğünü vardı kızdım gtmemiştim

Canim benim saol kiz vallahi sizde hep benim aklimdaydiniz bagimlilik yaptiniz eve gitsemde bian once yazsam dedim hep :)

mrhba arkdşlar steyı uzun zamandır takip etmeme ragmenb ılk defa yazıyorum. konuyu gruncee anlatmak sızede umut olmak ıstedım bnde pcos luyum 4 senelık evlıyım 1 senedır cocuk ıstıodumama hıc dktr gtmıstım iki ay once doktora gttım ve pcos oldugumu ogrendım ozel bır hastanede. o ay tedavıye basladım glıfor ınofolık klomen catlatma ıgnesı derken ılk ayda hamile kaldım çok mutluyum umudunuzu kesmeyinn lütfenn sizlere bi moral olurum blki dedim

ne kadar güzel bi duydudur caNM tedavinn ilk aynda hamile olduğunu öğrenmek allah kucağına almayı nasip etsn allah bizede yaşatsın o güzel duygulari kaç aylık hamilesn

iyi yaptın cnm inş bizede nasip etsin rabbim cnm allh analı babalı büyütmk nasip etsin cnm

Merhaba cnm hosgeldin aramiza senin adina cok sevindik rabbam kucagina slmayi nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…