polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Iyiyim tatlisim keyif yapiorum aldim kahvemi cikolatali kekimi tv izliorum sen nasılsın cnm

Saol canim bu arada isimlerimizi bilmioruz biz hala cnm seda ben sanada susgun peri demiyim artik

Gonderiyim mervecimmm ama mandalina yemen daha iyi kiz c vitamini bebisimiz icin iyi olurr :)))

kızlar ilk reglı olduğumdan berı düzensizdi reglılerım doktor bana şeker ılacı ve troyıt ılacı yazdı beslenme konusunda da bıraz bilinçlendim bır ıkı yıldır reglılerım düzenli oluyor ve 16. gun yumurtlamam oluyor

Adetin duzenli olmasi gayet iyi ve yumurtlamanda duzenli bebis daha cabuk olur

merhaba hanımlar bende pko luyum bu ay klomen kullandım ama yumurta gelişmedi ve sanırım kist filan yaptı çünkü adetim 11 gün gecikti test de negatif çıkıyor adet de olamıyorum hiç bu kadar gecikmezdi adet olamamak da öyle zor kii tedaviye yeni başladım ama 1 yılı aşkın zamandır bebek istiyorum acaba bu ay tedaviye devam mı etsem yoksa kendimi dinlenmeye mi alsam çok yıprandım her ay ümitlenip sonunda hüsrana uğramaktan bana fikir verir misiniz ?

Merhaba. . Bizim burda kizlarla bi sloganimiz var pes etmek asla yok.. hem tedaviye yeni baslamissin daha bu ay olmadi die bidaki ayda olmicak die bisey yik ilk aydan böyle ümidini kaybedersen olmaz canim oncelikle hemen bi muayene ol tedavinede bidaki adetinde geri basla derim ben.. bende sen gibi 4 ay once klomen kullandim ve ilk denememde hamile kaldim ama malesef bebegimin 10 haftalik ken kalbi durdu ve kürtaj la aldilar yikildim tabi ama herseyin hayirlisi dedim ve hemen kaldigim yerden devam edicem sende umidini kaybetme daha cok yolun başında yiz

bilmiyorum canım belki de en doğrusu budur pko da normal yolla gebe kalmak biraz zor olduğundan tedavi şart aslında..
sen de inş. en yakın zamanda eresin muradına tekrardan...en azından 1 kez hamile kalmışsın demekki tüplerde filan sıkıntı yok ben şimdi de ona takıldım acaba önce rahim filmi mi çekilsem diye ama ondan da korkuyorum

Saol cnm hepimizin muradi gercek olsun ins.. bnde cok tedaviden gectim cnm bnde pko luyum rahim filmi cektirdim hic korkulacak bisey degil emin ol benide cok korkutmuslardi ama hic oyle acili bisey degil doktor gerek gormedimi peji rahim filmine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…