- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
nasılsın cnmSlm cnm:)
nasılsın tatlısımSlm tatlimm
afiyet olsun cnm bnm npyım bnde iyim cnm npyımIyiyim tatlisim keyif yapiorum aldim kahvemi cikolatali kekimi tv izliorum sen nasılsın cnm
Iyim tatlim bende tv ye bakiym bende kek yok mandalinyla idare ediyorm bizede gnderBerilosumm sen napiosun cnm nasılsın
Bnde merve kizlar:)Saol canim bu arada isimlerimizi bilmioruz biz hala cnm seda ben sanada susgun peri demiyim artik
bilmiyorum canım belki de en doğrusu budur pko da normal yolla gebe kalmak biraz zor olduğundan tedavi şart aslında..Merhaba. . Bizim burda kizlarla bi sloganimiz var pes etmek asla yok.. hem tedaviye yeni baslamissin daha bu ay olmadi die bidaki ayda olmicak die bisey yik ilk aydan böyle ümidini kaybedersen olmaz canim oncelikle hemen bi muayene ol tedavinede bidaki adetinde geri basla derim ben.. bende sen gibi 4 ay once klomen kullandim ve ilk denememde hamile kaldim ama malesef bebegimin 10 haftalik ken kalbi durdu ve kürtaj la aldilar yikildim tabi ama herseyin hayirlisi dedim ve hemen kaldigim yerden devam edicem sende umidini kaybetme daha cok yolun başında yiz
bnde kübra cnmSaol canim bu arada isimlerimizi bilmioruz biz hala cnm seda ben sanada susgun peri demiyim artik
bnde cnm npyım halamdym o yuzdn yazamdm tatlısımTekrar memnun oldum canim nerelerde siniz kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?