polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

kızlar mrb bşi buldum bakın
MERYEM OTU NEDİR , NEREDEN ALINIR , NASIL KULLANILIR ? Meryem otu Türkiye de sadece GİTTİGİDİYOR aracılığı ile satışı olan mübarek bir ottur. Bu ot Arabistan da yetişir ve Türkiye de daha çok Hacıdan gelenlerin getirdiği ot olarak bilinir.Meryem otunun iki görünümü mevcuttur. Birincisi yumru şeklinde olan odunsu hali ve dal şeklinde olan odunsu halidir.Aralarında hiçbir fark yoktur. Tek fark birisi baharda toplanır kurutulur.Diğeri bahar sonu toplanır kurutulur. BU ÜRÜN ARABİSTAN DAN TÜRKİYE YE SAĞLIKLI ŞARTLARDA GETİRİLİP SADECE GİTTİGİDİYOR ARACILIĞI İLE SATILMAKTADIR. Bu ot içerisinde barındırdığı çok miktarda ostrojen hormonu sebebiyle bayanda kan dolaşımını hızlandırır, sperm artırır, sperm in bayan yumurtalıklarında kolay yer tutmasını sağlar ve gebeliğe yol açar.AYRICA; Bayanda doğum öncesinde içilirse rahim ağzını genişleterek kolay doğuma büyük yardımcı olur. YANİ; 1) GEBE KALMA SORUNU OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR 2)DOĞUMU ZOR OLAN, SANCISI FAZLA OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR. MERYEM OTU NASIL KULLANILMALIDIR? Meryem otunun bir parçası bayan tarafından güzelce muhafaza edilir ve üzerinde taşınmaya başlanır. Eşinizle yakınlaşmalarınız da bu otun üzerinizde bulunması gerekir.Bir parçası da cam sürahide temiz suya ıslanarak haftada 2-3 kez içilir. Buna müteakip gece kalkılır namaz kılındıktan sonra Meryem süresi okunur ve dua edilir. Bu işlemlere yumurtalama takvimini takip ederek başlayınız. Otu ne süre ile üzerinizde tutacağınız veya ne süre ile içeceğiniz konusunda kesin bir şey yoktur ANCAK Meryem Otunu üzerinizde taşımaya başladıktan sonra hiç çıkarmayınız. TA Kİ bu süre içerisinde Gebelik gerçekleştiğinde bayan ot u hemen üzerinden atması gerekir.Aksi halde CEVAT AKŞİT HOCA nın da değindiği üzere düşük riski oldukça yüksektir. OLUMLU SONUÇ ALAN BİR ÇOK AİLE VARDIR.UMARIZ BİRİSİ DE SİZ OLURSUNUZ.

Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/cocuk-olmasi-icin-dualar.231519/

Kizlarrrrrr bu ne ya bi kac saat girmedim umutsuz kızlar la karsilastim.. dsha yasiniz cok genc tedavinin baslarindasiniz tup bebek tedavisine niye hemen gecmek istiyosunuzzz herseyi deneyin son care olarak tüp bebek tedavisine gecin ben 29 yasindayim hic düşünmedim tüp bebegi

ayyy canm valla onu bile düşünüyoruz artk napıyım ya

Canim benim cok haklisin seni tabiki cok iyi anliyorum ama daha erken tup bebek icin hem sen dur bi daha adet olmadin belki hamilesin ne biliyosun öldururum seni kapilma hemen umutsuzluga ne gibi sıkıntıların var suan bi anlat kasik agrin bel agrin...

ayyy dövcek valla beni :)keşke yapmnasaydm test ya ondan umutsuzlandım ama dyorum daha 6 gn vardı ordan umutszlanma dyorum şu anda tek belirti diyim sol yumurtalığımda batma var ara ara o kadar

Zaten varsa bile adet gecmeden idrar testinde belli olmaz kuzum benim diorum ya ben adetten bir gün önce yaptim cikmadi ama meğerse hamileymisim adetten 3 gün sonra yaptim cok silik cikti ayrica ben hamileyken benimde sag kasigimda cok batma olurdu bide ayaga kalktigimda felaket bi agri girerdi kasiklarimda.. adet olmadan unutsuzluga kapilirsan doverim heee

ayy yok kapılmıcam canm valla tamam şey erken gebelik testiydi ya ondan şey oldum yani

Olsun suan daha 6 günümüz var canim herseyin belli olmasina beklicez yoksa bilede hemennn sen ben kubra bide zobisko vardi baslicaz calismalaraa

Olsun suan daha 6 günümüz var canim herseyin belli olmasina beklicez yoksa bilede hemennn sen ben kubra bide zobisko vardi baslicaz calismalaraa
ewt canm bu haftayı hayırlısıyla geçirirsem tamamdr inş olmadı çalışmaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…