- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.221
aynen cnmIns bebek olr canm ona yoralim:)
benden başka kmsey yok sanırım cnm tv ye bakıyorm sn napıyonkızlarrrr npyosunuz
npyım cnm çayımı demedim oturdum içiyom :)benden başka kmsey yok sanırım cnm tv ye bakıyorm sn napıyon
afiyet olsn cnm :)npyım cnm çayımı demedim oturdum içiyom :)
gel beraber olsun cnm bnm :) bu arada ne izliyosun bn güzel bişi bulamadım tv deafiyet olsn cnm :)
oktay ustayı bekliyorm bşi dediğin gbi yok bşygel beraber olsun cnm bnm :) bu arada ne izliyosun bn güzel bişi bulamadım tv de
:) iyi cnm bnmoktay ustayı bekliyorm bşi dediğin gbi yok bşy
Amjnnn canm ins kmse yokburalarda aksama bulusalim :)Bir ki bir ki okuldan yazıyorum Selam kuzularr umarım rüyalarınız tam gördüğünüz gibi gerçek olur
bence normale dönmeye başlar canm sıkma sakın canını kendini şartlama onlarn çocuğu vr benm yok dye muhabbete katlmaya çalış bliyorum çk zor ama daha çk üzülürsn tmm sende başka konular açMeraba kizlar bugun giremedim dunnyazmistim.arkadaslarla.toplandik.tabi cok sıkıldim hepsi hamile kiminin ikincisi bn tek.kaldim konusmaya dahil olamiyosn simdide otueuyorz 3 kisi yine onlarda.hamile ve bugun adet oldum ama cok az oluyor ilac dun bitmisti sizce normale.donermi
boşver cnm sıkma canını gerçektndeAhh canim ne aciyim konu 7 arkadas.hepsi birden hamile.olunca bn konu acsam ne olacak
renglmi bekliyorum canm son 5 gn falan bakalm olrsam yne başlıcam klomeneSu an senin durum ne bekleme asamasindamisin yoksa ilac fln mi kullaniyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?