- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.241
aaaa ama bzde bşi yk snn pc de sorun olmasnYa kizlar butun gün giremedim sistemdemi var bi sorun ya tam gireyorum sayfa pat diye kapanıyor beni sizden ayiriyolar
Benimde oldugum.yerde internetim. Az cekiyi.canimYa kizlar butun gün giremedim sistemdemi var bi sorun ya tam gireyorum sayfa pat diye kapanıyor beni sizden ayiriyolar
Senin msjinida yeni goruyorum canim bu kacinci ayin olack klomene ina. Hamilesindirde gerek kalmZrenglmi bekliyorum canm son 5 gn falan bakalm olrsam yne başlıcam klomene
Tamam canim.bugun bnm.esim.nobetcicanlarım eşim gelicek anca masayı falan hazırlıyım yemekleri ısıtıyım 8.30 gbi burdaym
Bende aynen sinirlerim.bozuldu bi aciyo bi acmiyoTelden giriyorum tatlim sinir oldum ya
2.aym cnm klomnde umarm hamilymdr[/QUOTE]OTE="kelebek19, post: 38222419, member: 640841"]Senin msjinida yeni goruyorum canim bu kacinci ayin olack klomene ina. Hamilesindirde gerek kalmZ
İnsallah canim sendemi klomen kullandin kacinci ayinYarın doktora gitcem kizlar inş bu defa yumurtalar büyümüştur
Evet cnm bnm 2. Ay oldu bakalim ne diycek 2 defada serophen kullanmıştımİnsallah canim sendemi klomen kullandin kacinci ayin
O ne icin yine yumurta olusturucu mu bn duymadim onu hicEvet cnm bnm 2. Ay oldu bakalim ne diycek 2 defada serophen kullanmıştım
Bende aynen sinirlerim.bozuldu bi aciyo bi acmiyo
Kilzar valla bz esimle asilamayi.konusmaya basladk karnma agrilr griyo olucm sanirim adyEvet cnm bnm 2. Ay oldu bakalim ne diycek 2 defada serophen kullanmıştım
Buyumustr canm stres yapma saknYarın doktora gitcem kizlar inş bu defa yumurtalar büyümüştur
Hadi ya ama klomeni 6/ay veriyor doktorlar diye biliyorm. Ondan sonra asilama olmadi tup bebege geciliyoeKilzar valla bz esimle asilamayi.konusmaya basladk karnma agrilr griyo olucm sanirim ady
6 ay kullanmak istemiyorm cnm ya bna 3 ay dedi dktor snra bakcax dedi asilama deglde bska bsi vrmis ona bnzer bkalm ona bkczHadi ya ama klomeni 6/ay veriyor doktorlar diye biliyorm. Ondan sonra asilama olmadi tup bebege geciliyoe
Eger olmazsa bnde 6 ay kullanmam cok uzun geliyor asilamadn baska ne varmis ki6 ay kullanmak istemiyorm cnm ya bna 3 ay dedi dktor snra bakcax dedi asilama deglde bska bsi vrmis ona bnzer bkalm ona bkcz
Canm mikroenjksiyndu sanirm yne yanls sylemyn aradaki frk su asilmada sperm yumurtyi kndi buluyoms kaliteli spermlr toplaniyms ama digernde spermlr drek yumurtyla bulustrulp tutmasi bkleniyomsEger olmazasilmada kullanmam cok uzun geliyor asilamadn baska ne varmis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?