- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.261
Himm hayirlisi canim artik ins. Yakin zamamda olur hepimiznCanm mikroenjksiyndu sanirm yne yanls sylemyn aradaki frk su asilmada sperm yumurtyi kndi buluyoms kaliteli spermlr toplaniyms ama digernde spermlr drek yumurtyla bulustrulp tutmasi bkleniyoms
Evet klomenle eşdeğer bi ilaç cnmO ne icin yine yumurta olusturucu mu bn duymadim onu hic
Ins cnm yaBuyumustr canm stres yapma sakn
aynı cnm eve geldım ben arkadaştn moral bozuk oturuyorm senKızlar napiyonuz bakim
bnmde agrıyor karnım belımBbde yttm kizlr sol kasigima felakt agri griyo adet olckmis gbi bilemedm
nie cnm ne oldu kiaynı cnm eve geldım ben arkadaştn moral bozuk oturuyorm sen
aynn bndede var ksık agrısı cnmBbde yttm kizlr sol kasigima felakt agri griyo adet olckmis gbi bilemedm
Kızlar inşallah iyi habrlerinzi alırız hadi bakalım :) ancak oturabildm kızlar ya... Nasılsıniz bakalım neler yaptnz bugün?aynn bndede var ksık agrısı cnm
slm cnm napıyım kasıklarımda bir ağrı var sağ tarafımda daha şiddetliKızlar inşallah iyi habrlerinzi alırız hadi bakalım :) ancak oturabildm kızlar ya... Nasılsıniz bakalım neler yaptnz bugün?
Aaaa sebebi ne acaba? Ne tür bir ağrı sen tanırsın bedenini?slm cnm napıyım kasıklarımda bir ağrı var sağ tarafımda daha şiddetli
bilemiyorum ki cnm bkıcaz yarın yumurtalar glişiyo olabilirAaaa sebebi ne acaba? Ne tür bir ağrı sen tanırsın bedenini?
İnşallah hadi bakalımbilemiyorum ki cnm bkıcaz yarın yumurtalar glişiyo olabilir
Ewt canm cnku baska seylerle ugrasiyn kafan dagiliyo sn 3 gun cnm bekliym bebisi uzmezde gelir inscalismasam daha zor kizceler her an meleklerimizi dusunurum en azindan iste kafa kasiyacak vakit yok
slm cnm napıyım kasıklarımda bir ağrı var sağ tarafımda daha şiddetli
calismasam daha zor kizceler her an meleklerimizi dusunurum en azindan iste kafa kasiyacak vakit yok
Kizlar size soru 3 gun kldi ya adetime erkn gebelk testi yapiym ni ya seytan durtuyo akil verinİnşallah hadi bakalımyaz burdan ha merakta bırakma bizi
yap bak bnce cnm aklında kalcağınaKizlar size soru 3 gun kldi ya adetime erkn gebelk testi yapiym ni ya seytan durtuyo akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?