- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.281
Azck kafam daglsn dye teyzme geldm canm yapmadm sende iyi arastr tup bebek mi dusunuyosn neden buyumems ya yumuttalarnyap bak bnce cnm aklında kalcağına
Iyi arastr canm doktoru tamam[/QUOTE][QUO"susgun peri, post: 38235542, member: 635393"]slm kızlar doktordan geldim gene gelişme yok büyümemiş yumurtalar gene klomen verdi kullanmıycm artık midem yanıyo haplardn istnbula filan gitcm napıyım
bilmiyorum cnm yaa doktor araştırıyorum işteAzck kafam daglsn dye teyzme geldm canm yapmadm sende iyi arastr tup bebek mi dusunuyosn neden buyumems ya yumuttalarn
Canm hic bi belirti yok ya bilmiyorm kasiklarima snci griuo o kadarYapma canim testi cikmaz daha bekle son 3 gun kaldi varmi bu arada adet belirtisi falan
Inan hc olmuyodu cnm arada karnima agri griyo korkuyorm adet mi olcm dyeOnceden olurmuydu peki adet belirtisi kasik ağrısı hamilelikten de olabilir canim
YOk canm benimm arada oluyo agri bde deron nefes alinca oluyoPeki bisey sorcam canim kasik agrin ayaga kalkinca artiyomu bide karninin ici aciyomu
Cok heycanliym canm erken yapiip uzulmk istemyrmAnladim cnm dur bakalim az kaldi zaten hersey belli olur 3 gun sonra
gittgim yerde herkes hamıleydı cunkunie cnm ne oldu ki
Daha baslama canm klomene adetnn 3, gni baslaman lazmmeraba kızlar bende dun adet oldum azcık oldu sonra bsy yok klomen baslamam lazım 4.gun sızce neyapmalıyım bekleyımmı baslayımmı
bu ay 4. gunu başla dedı doktorum ama olmuyorm yınede saymalımıyım gunDaha baslama canm klomene adetnn 3, gni baslaman lazm
üzülme cnm ya biz de anne olcz cnmgittgim yerde herkes hamıleydı cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?