polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

MERHABALAR

ben 28 yaşındayım bende pcos varmış daha önce 8 kere kendiliğimden gebe kaldım fakat dış gebelik ve kimyasal oldu dış gebelikten korktuğum için tüp bebek denedik ondada kimyasal oldu 20 tane yumurta çıktı 15 tanesi kaliteliydi 12 tanesi döllendi ve en son 6 tanesi 5. güne geldi dr bana glukofen verdi hiç bırakma dedi bende pcosun belirtisi olarak sadece kıllanma vardı başka bir belirti yoktu adetlerim düzenli şimdi merak ettiğim bu glukofeni hamile kalıncada doğuma kadar kullanılıyormu

canım ben kullanılıyo dye bliyorum tabi yanlş bşey sylemym sn tp bebk tedavsini nerde oldun öğreneblrmym bende 2 ay klomen kullandm şmdi bekliyorum adetme 3 gn kaldı eğer olmazsa bende tp bebek istiyorm yda mikroenjeksyn

Kizlar Merhaba
Kafayı yemek üzereyim. 29 yaşındayım ve 4 aylık evliyim. Evlenmeden 1 yıl önce polikistik over olduğunu öğrendim. 6 ay Diane 35 kullandım.
Daha sonra evlendim hemen çocuk sahibi olmak istediğim için yine muayene oldum. Kistlerim geçmemiş. 2 aydır Diane 35 kullanmaya devam ediyorum.
Pazartesi başka bi doktora daha gittim. O da doğruladı polikistik over olduğumu. Hormon tahlili istedi. Diane 35 2 ay daha devam et. Birde folik asit verdi.
Bugün tahlil sonuçlarımi göstermeye gittim. Başka bi doktor vardı.
Fsh 0.80 çıkmış
LH 1.90
Doktor şaşırdı gibi biraz ve adetin 3. Günü yapılması lazım yine adetli değil miydin dedi bu tahlili yaptırdığımda adetli değildim.
Şimdi internetten araştırıyorum fsh yüksekliği sorun ama bu kadar düşük olması da tuhaf değil mi?
Adetin 3. Gününü nasıl bekleyeceğim. Kendi kendimi yiyeceğim. Hiç anne olamayacak miyim gibi geliyor.

canım ben kullanılıyo dye bliyorum tabi yanlş bşey sylemym sn tp bebk tedavsini nerde oldun öğreneblrmym bende 2 ay klomen kullandm şmdi bekliyorum adetme 3 gn kaldı eğer olmazsa bende tp bebek istiyorm yda mikroenjeksyn
sağol canım ben bursadayım burda osman develioğlunda oldum tedavi

bu arada pco ile pcos aynı şeymi

bende kist yok çok fazla yumurta olduğu için yumurtalar tam büyümüyo sanırım

adetin 3. günü yaptırman lazım testi fsh için

ben adet dışında yaptırdığım fsh değeri 6 küsür dü adetin 3. günü yaptırdığımda 5 küsür çıkmıştı

banada syle cnm hangi hastane ve doktorun adı ne kmden buldun
cnm istanbul üsküdar zeynep kamil kadın ve çocuk eğitim araştırma hastanesi uzman doktor mesut polat aradım görüştüm cnm internettn de araştırdım birz çok iyi bir doktor cnm sende git mutlaka

canm o testleri adetnn 3. gnü yaptrman lazm doktorun dediği gbi o yzden sorun çkmıştr adet olman için ilaç isteseydn kendi kendime adet olmuorm deseydn çnkü ben öyle demştm ve bana duphstn vermşti vlla gt eczaneden al derm çnkü ben hasta olmadığmda gdip alıyodm hastaneden artk o kdr sorun oluyodu benm için umutsuzluğa kapılma ne zamandr bebek istiyosunuz

cnm istanbul üsküdar zeynep kamil kadın ve çocuk eğitim araştırma hastanesi uzman doktor mesut polat aradım görüştüm cnm internettn de araştırdım birz çok iyi bir doktor cnm sende git mutlaka
canm bu devlet hast. mi doktorla nasıl görüştn ne zamana aldn randevunu

canım benim adet olmama sorunum yok ki hatta çok düzenliydi ben aşırı sancılı adet şikayetiyle öğrendim pcos olduğumu.

canm bu devlet hast. mi doktorla nasıl görüştn ne zamana aldn randevunu

Evet canim Bakırköy devlet hastanesi kadın doğum 1 Polikliniği 1 hafta sonrasına hemen randevu verdiler.

sağol canım ben bursadayım burda osman develioğlunda oldum tedavi

bu arada pco ile pcos aynı şeymi

bende kist yok çok fazla yumurta olduğu için yumurtalar tam büyümüyo sanırım
aynı cnm benm sorunumda aynı yumurtalar tm büyümüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…