- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.321
http://canimtupbebegim.blogspot.com.tr/2011/03/neden-zeynep-kamil.htmlsayfa yok dio cnm bakamadım
bilmiyorum ki cnm yaanapcaz bu sornlrı ya
denedim cnm ben incir kürünüde denedm ama fayda etmedi incr kürü tam zamannda adet olmamı sağladı ama soğan suyu bi işe yaramadıSizler ne yapıyorsunuz başka? Soğan suyunu denediniz mi?
farkattm cnm burda bi kmadn anlatıyo o süreci o da zeynep kamilde yaptırmış ondan yolllamıştmyok cnm gene çıkmıo
iyi şeylermi yazmışlar cnm ne demişlerfarkattm cnm burda bi kmadn anlatıyo o süreci o da zeynep kamilde yaptırmış ondan yolllamıştm
iyi şeyler yazmş cnm ne kdr uzun bi süreç olduğunu yazmşiyi şeylermi yazmışlar cnm ne demişler
canm googlye yaz tüp bebekle hamile kaldım ilk çıkan sayfa oku dermiyi şeylermi yazmışlar cnm ne demişler
anldım cnm nplım bakıp görcz cnmiyi şeyler yazmş cnm ne kdr uzun bi süreç olduğunu yazmş
tmm cnmcanm googlye yaz tüp bebekle hamile kaldım ilk çıkan sayfa oku derm
bzde eşmle bu ayda olmazsa doktora dicz yani hapla falan olmuyo bz en iyisi başka tedavye geçelm blmem eger derse tp bbk bakalm o zaman demştm ya bi tanıdığımız denemşti ilknde tutmuştu o hastaneye gtmek istyorm bakalm bndan 4 sene önce 2500 tl mş şmdş ne kdardr blmemtmm cnm
2500 ile 5000 arasında cnmbzde eşmle bu ayda olmazsa doktora dicz yani hapla falan olmuyo bz en iyisi başka tedavye geçelm blmem eger derse tp bbk bakalm o zaman demştm ya bi tanıdığımız denemşti ilknde tutmuştu o hastaneye gtmek istyorm bakalm bndan 4 sene önce 2500 tl mş şmdş ne kdardr blmem
o da tahliller içinde değldr cnm kesn2500 ile 5000 arasında cnm
:) bnde öyle düşünyrm cmm bkalımBak yine baslamislar tup bebege yaaa kiz daha naptinizda tup bebege geciosunuz okadar kolay degilki cok uzun bi surec ve garanti degil ben asilamayi öneririm tüp bebekten önce
ewt doktorda öyle demişti canm olmazsa önüuruz demşlmzeki ay yne klomen sonra konuşrz demişti korkuyorm yaTatlisim bu ay hamile degilsen bir ay daha devam bnce klomene olmassada asilamaya gecersin
bilmiom ki cnm valla ama bakıyım bir gidince doktor nasıl iyimi kötümü ona göre senide yönlendiririm cnmo da tahliller içinde değldr cnm kesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?