polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

valla bnm midem kaldırmıo artık ilaç kızlar çok kötü oluyorum aldığım zmn midemin yanmasına yerimde duramıorum

Canim simdi nobeteyim jastanede doktora sordum bekle olur kanama dedi zaten azda olsa var onun icin 4 gunu basla.ilaca dedi ina. Hamileaindr sendromu canim guzel haberlerini aliriz

sağol canım ben bursadayım burda osman develioğlunda oldum tedavi

bu arada pco ile pcos aynı şeymi

bende kist yok çok fazla yumurta olduğu için yumurtalar tam büyümüyo sanırım
Evwt ikiside ayni sey polikistik over sendromu oldugu icin genelde pkos kisalmasi tipata ole kullaniliyo cnm

Daha evliligin cok ywni stres yapma bnde swnin gibiydim simdi 10/aylik evliyim bu ay ikinci klomwn kullanacagim ama bnm doktorum tahlillere fln pek takilmiyor ultrason bakiyor genelde stres yapma.cok etkiliyor kendimden biliyorm

Daha evliligin cok ywni stres yapma bnde swnin gibiydim simdi 10/aylik evliyim bu ay ikinci klomwn kullanacagim ama bnm doktorum tahlillere fln pek takilmiyor ultrason bakiyor genelde stres yapma.cok etkiliyor kendimden biliyorm

Kızlar bana kizmayn yine test yptm yne negatf ve adet belirtilrm basladi belim agriyo ama güzel yani daha 3gunum vr yani yanlis olablr kendimi kandrmaca

Arkadaslar meryem suresi okumayi deneyin 41.
Gun okunuyor ben basladim ama det olunca anneme devrettim ama arada bosluk.olmamasi lazimmis faydasi i gorenler var insallah Allahin iz niyle.olur

Arkadaslar meryem suresi okumayi deneyin 41.
Gun okunuyor ben basladim ama det olunca anneme devrettim ama arada bosluk.olmamasi lazimmis faydasi i gorenler var insallah Allahin iz niyle.olur
canm onu bende duydumda başkasıda snn için okuyabliyomuymş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…